Hocam beni de iyi asagiladiniz hocam doğu tıp seneye filan kazanırsam ilk seneden mi baslatcaklar ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TIPTAYKEN YKS (2. sayfa)

-
-
Hocam galiba engel olmuyor.Tek şart sadece puanın tutması yazıyor umarım öyledir.Gerçi ben sınava gireceğim istediğim başarıyı elde edemezsem myp ile geçişi kullanacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 2024 te denicem zaten bu yıl puan kırık 2024te 25k yapmak istiyorum hocam tıpta alttan alma var mı bide diger bolumler gibi varsa ben kabulum herhangi bir devlet tıp olur 2024 yksde denemek ıstıyorum kendımı.
-
5-6 ay seri deneme çözmesi bağırttı
-
4.dönem okulu dondur(Bahar dönemi) öyle dene.1.dönemden birşey olmaz.Hem aklın tıpta kalmaz.Rahat rahat girersin sınava.Okul devam ederken girilmez.
Eğer şehrinde okuyorsan dondurmana gerek yok okula gitme ama şehrinde değilsen dondur.Boşa masraf olur.
-
hocam tıpta donem dondurma nasıl oluyor dırekt yıl kaybı olmaz mı tıpta biraz sacma sordum ama bilgisizim bu arada yardım ettınız bayagı tesekkurler ama donem dondurursam yarım yıl uzuyor mu okul sistem oyle mı?
-
Evet uzar.Zaten sen sınava girmeye çalışırsan muhtemelen okulundaki sınavda giremezsin birinden birinde başarısız olursun.
İstersen dondurma ama gitme yine aynı kapıya çıkıyor.
-
Hocam direkt sınıfta kalinmis olur çünkü tıpta yıl ortalaması 60 olmalı dönemlik birşey var mı ki?
okuduğun kurumun dönem geçme şartını bilmiyorum kendin bak.Kısıtlama vs oluyor.Kalırsan ganon düşüyor.Yıl sonu geçme durumuna etki edebilir.Ama dondurursan ders almadığından bu seni etkilemez.Tabi okuduğun kurumun sınıf geçme şartını ben bilemem.Değişkenlik gösterebilir.Kalma ve sonucunda ganonun düşmesi kısıtlama gibi mevzu varsa dondurman daha doğru olur etkilemez.Bir dönem fazla okursun.İsteğini başarırsan 1 dönemden birşey olmaz.
-
Ortalama kas ( Zor olsa da) ortalama ile yatay geçiş yap devlet tıpa
Elemana bende en başta öyle dedim fakat.Görünüyor ki bazı dersleri sevmemiş sıkıcı diyor.Dolayısı ile iyi bir ortalama kasacak gibi bir azim yok.Sınava tekrar hazırlanmayı uygun görüyor.
-
Hocam myp ile kendini istediği bir mühendisliğe atsın orada Gano kassın? Kırık obp lanetli bişey bu sistemde.
Haklısınız, kişisel tercih biraz.
hocam sen geçen sene kırıkla hazırlanıp veterinerlik istemiyor muydun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hoş geldiniz bayağıdır görmüyordum sizi
Maalesef ameliyat falan oldum olmayacak bir istekti yani. Şimdi kırıp obp değil sağlığım da yerinde şükür çabalıyoruz. Siz naptınız hocam 50k civarı müh istiyordunuz diye hatırlıyorum.
hocam ben de yapamadım yine saçma sapan şeyler oldu hep ve mallık yapıp aile evini ve istanbulu bıraktım şimdi izmirde sürünüyorum ve bölümden de şehirden de memnun değilim hatta ilk hafta okulu dondurup istanbula döndüm kırıkla hazırlanırım ne olursa olsun istanbulda okurum diye ama yine mallık yapıp geri döndüm izmire bi de bana baya kötü bi KYK çıkmıştı bildiğin hapishane gibi ben de oraya kayıt yapmadım şimdi yine bok gibi bi özel yurtta 6 kişilik odaya 3 bin TL veriyorum
kısacası aldığım mal mal kararlar yüzünden mahvoldum bildiğin hocam şimdi tekrar her şeyi bırakıp sınava hazırlanmayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gerçekten üzüldüm ama geçmiş geçmişte kaldı siz ileriyi düşünün sadece. Hangi bölüm hocam ve hedefinizde olan bölüm hangisi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X