Şimdi Ara

TIPTAYKEN YKS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam özelden yazacaktım ama mesaj alımın kapalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açtım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen okuma

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    hocam çok mallık yaptım İstanbul gibi bir yerde yaşıyordum oraları bıraktım İzmir'e geldim burda 6 kişilik yurda 3k veriyorum ayda 4 4.5 harcıyorum yurtla beraber tam bi rezillik üstüne okuduğum bölümü doğru düzgün çalışamayıp ne gelirse gelsin giderim kafasıyla yazdım (önlisans elektrik) şu an çok pişmanım hocam kafamı duvarlara vursam yeridir

şimdi de her şeyi bırakıp adam akıllı yks ye çalışmayı düşünüyorum hocam geçen yıl ailevi sorunlar yüzünden hiç çalışamadım ve zaten bu yüzden buralara geldim ama pişmanım

• hocam eski pp daha iyi seni onla tanıdım 

• Geçen sene tıp+yks+ingilizce çalıştım 20-25 tane de hikayeli oyun bitirdim yani 1.sınıf kolay bence yks ye çalışacak zaman bulursan rahatça

hocam hayatımda yaptığım en büyük mallık oldu bu burda önlisans elektrik yazdığımı söylemeye utanıyorum ama bana akıl lazım biraz sizce ne yapayım hocam bölüm baya kötü adam akıllı çalışmadığım için buralardayım bu zamana kadar saçma sapan şeyler oldu hep ama artık hiçbir sorunum yok ailemle alakalı hocam bu yüzden bu sefer adam akıllı çalışarak tekrar girmeyi düşünüyorum hocam ne yapıcam ben

• hocam 2 çok mu zor sizce ?

hocam bu saatten sonra İstanbul dışına çıkmam sanırım gerekirse özellere para veririm ama çıkmam çünkü şehir dışı bildiğin rezillik ve İstanbul dışına çıkmak da çok çok iyi bi bölüm ve üni değilse mantıksız zaten bunu çok iyi anladım

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

aynen zor

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    hocam durumlar çok kötü kendimi ifşaladım sonunda utancımdan yere giricem ya bildiğin. önlisans elektrik ne hocam mühendislik bile olsa ege de okumaya değmez hocam çok boş bölüm var ve eğitimi de sanırım iyi değil. öğrencilerin çoğu bomboş lisans ve önlisans bölümleri okuyor amaçları sadece eğlence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.