Sizce çalışmalımıyım ihtimal var mı hiç 13-14k yapsam kirikla ancak doğu tıp gelir gibi duruyor seneye kırık puan gidecek ama ders saydırmama durumu var bu yıl ihtimal neredeyse sıfır başlamam gibi duruyor seneye kırık puan gidince okuduğum vakıf üniversitesi ile programı uyuşan burslu tıp kazansam veya devlet kaldığım yıldan devam ettirirlermi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TIPTAYKEN YKS

-
-
Keşke bu başlığı açmaya gerek duymayacak konumda olsaydım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'u mu beğenmediniz hocam?
-
MYP ile Odtü inşaat yaz gitsin
-
Özel tıpa para vermek istemiyorum burslu özel veya devlet kazansam seneye filan müfredat uyuşan bir yerse aynı yildan devam edebilir miyim?
Tıp derslerinin zorluğu varken oturup yks çalışmayacağını sende biliyorsun peki neden soruyorsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam konudan bağımsız bir şey sorucam myp ile geçişte derslerden kalmak engel oluşturur mu ? Okula kaydolmuştum ama 1 hafta gittikten sonra okulu dondurmak için dilekçe verdim güz dönemi donmadı,bahar dönemi dondu yani ilk dönem tüm derslerden kalmış gözüktüm gitmediğimden.Myp ile başka bir bölüme gitmeme engel oluşturur mu ?
olmuyor diye biliyorum
-
Emin misiniz hocam ? İnternette okuduğumda tek şart puanın yetmesi olarak gözüküyor derslerden kalma veya geçme önemli değil yazıyor ama ben emin olamadım
olm zaten 6.sınıfta çalışmaya başlayacaksın sık dişini
engel olmuyor anlamında söyledim, hazırlıkta kalan biri sorunsuz geçebiliyordu
-
Pardon hocam o zaman. Teşekkür ederim
bir yolu yok mu sizce ?
Hocam ben yks öğrencisiyim de sanırım özel tıp okuyordunuz bence ortalama ile falan devlete geçiliyorsa onu deneyin yks işi sizden geçti önünüze bakın zaten tıp okuyorsunuz saçmalık olur. Nasıl olur bilmiyorum ama devlet tıpa geçebiliyorsanız ortalama vb onu deneyin yoksa da devam ederim derim.
Hocam 3,kere girdim yksye 4.ye girmedim iyi mi yaptım sizce ?
Hocam benim de 2. mezun senem inanın psikolojik anlamda çok zor sizde 2. mezun seneniz de kazanmışsınız ömür bu geçiyor 30 yaşından sonra zaten yaşlanmaya başlayacağız yolunuza bakın dert etmeyin. Okulun parasını mezun olunca umarım çok daha fazlasını kazanırsınız. Eğlenmeye tadını çıkarmaya bakın dert etmeyin imkan varsa devlet tıpa ortalama vb ile geçiliyorsa geçin yoksa da okulunuzun bölümünüzün tadını çıkarın.
Devlet tıpa geçin dememin sebebi sizin istemeniz maddi imkanınız el veriyorsa ve okuduğunuz şehir de güzelse devam edin. Tıp garanti bir meslek hani başka bölüm okusanız bu kaygınızı anlarım da kafaya takmayın tadını çıkarın.
Kaydını dondur. Burslu tıpta okuduğuna göre ilk 50 bine girmişsin bir temelin vardır diye tahmin ediyorum. Eksik olduğun konulara nokta atışı çalışmalar yapıp sınava kadar 5-6 ay seri deneme çöz. İlk 1000'e oyna kırık obp seni 10 bin küsüre atar. Devlet Tıp'a girersin. Hem o esnada para da ödememiş olursun. Ancak derslerini sayarlar mı bilmiyorum.
-
Hocam 40k yaptım geçen yıl 30k yapmıştım bu yıl sinavda kötü oldum ama 10k yapsam devlet tıp gelir 25kya atar
aynı durumdayız hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ösym sistemde kaydınız bulunmamaktadır. giriş işlemi yapamazsınız
- hava harp okulu yorumları
- hava trafik kontrolörü maaş
- açık lise obp hesaplama
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X