Şimdi Ara

Tır Şoförümüzün Rusya'da yaptırdığı kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geliş gidiş yolda karşı taraftan ilerliyor olan oluyor, fakat sanırım sollamak için değilde öndeki araçları geç fark ettiği için geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetltn -- 10 Ocak 2014; 2:28:48 >

• Şöförünüz dalmış, önündeki aracı farketmesiyle panikle sola atıyor kendini ama ben fren denemesi göremedim farkedince. Ayrıca sağ boşken sola geçmesi de yorgunluğun reflekslere olan olumsuz etkisini gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Şöförünüz dalmış, önündeki aracı farketmesiyle panikle sola atıyor kendini ama ben fren denemesi göremedim farkedince. Ayrıca sağ boşken sola geçmesi de yorgunluğun reflekslere olan olumsuz etkisini gösteriyor.
    insanlık halidir olur böyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: XclusiveX

insanlık halidir olur böyle şeyler

Alıntıları Göster
    Rusya'ya gidince oranın havasından oluyor herhalde.
  • Tüh ya. Diğerleri duramadı.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Tüh ya. Diğerleri duramadı.
    Geçmiş olsun.
    Neredeyse hepsi duruyordu biri dayanamadı arkadan vurdu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyvehicle

Neredeyse hepsi duruyordu biri dayanamadı arkadan vurdu .

Alıntıları Göster
    Gidiş gelişli yollarda olsun 1 den fazla şeritli yollarda olsun duran araçların yanından geçiyorsan hızın maksimum 30-40 olmalı. Aksi halde başkasının sebep olacağı bir hatanın içinde buluyorsun kendini.

Konvoylarda anlık durma yaşanıyorsa en arkadaki araç sürücüleri insanlık namına 4lülerini yakmalılar. Bunun için özişler sistemlere gerek yok, arkadan gelen tıklatabilir diye korkuyorsan yakacaksın 4lüleri.

Sizin sürücü dalmış, geç farkediyor. Türkiyedeki "nasıl olsa ben büyük aracım, bana birşey olmaz" alışkanlıklarını da yanında götürdüğü için temkinli kullanmıyor. Çoğu otomobilden daha cüretkar kullanan ağır vasıtalara alıştık. Allah korusun onların hatalarına maruz kalmamak için dua ediyoruz, elimizde başka çözüm yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MesutO

Gidiş gelişli yollarda olsun 1 den fazla şeritli yollarda olsun duran araçların yanından geçiyorsan hızın maksimum 30-40 olmalı. Aksi halde başkasının sebep olacağı bir hatanın içinde buluyorsun kendini.

Konvoylarda anlık durma yaşanıyorsa en arkadaki araç sürücüleri insanlık namına 4lülerini yakmalılar. Bunun için özişler sistemlere gerek yok, arkadan gelen tıklatabilir diye korkuyorsan yakacaksın 4lüleri.

Sizin sürücü dalmış, geç farkediyor. Türkiyedeki "nasıl olsa ben büyük aracım, bana birşey olmaz" alışkanlıklarını da yanında götürdüğü için temkinli kullanmıyor. Çoğu otomobilden daha cüretkar kullanan ağır vasıtalara alıştık. Allah korusun onların hatalarına maruz kalmamak için dua ediyoruz, elimizde başka çözüm yok.

Alıntıları Göster
    Beyaz olan da duruyordu da onun arkasından gelen işi bozdu. Ortalık karıştı. Bizim şoför tabi ki işin kaynağı oldu.

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Geçmiş olsun.
    Şoför şaşırtıcı biçimde soğukkanlı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Şoför şaşırtıcı biçimde soğukkanlı geldi.

Alıntıları Göster
    0,25 de tüm umursamazlığı ile ; vay ..ına ....)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

0,25 de tüm umursamazlığı ile ; vay ..ına ....)

Alıntıları Göster
    Orada ağız burun girişmiş olabilirler bizimkine ukalalık yaptıysa, yada nezarette güzel bir ıslamış olabilirler. Haksızda sayılmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Orada ağız burun girişmiş olabilirler bizimkine ukalalık yaptıysa, yada nezarette güzel bir ıslamış olabilirler. Haksızda sayılmazlar.

Alıntıları Göster
    Lisanslı sporcu mu bu ya? Şoförümüz de ne alllah aşkına? Adamın biri hata yapmış, kazaya sebebiyet vermiş. Umarım hak ettiği cezayı çeker.
  • Resmen trafik trollüğü yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin Özbükey

Lisanslı sporcu mu bu ya? Şoförümüz de ne alllah aşkına? Adamın biri hata yapmış, kazaya sebebiyet vermiş. Umarım hak ettiği cezayı çeker.

Türkiye vatandaşı olduğundan şoförümüz diyoruz. lık ne var bunda?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin Özbükey

Türkiye vatandaşı olduğundan şoförümüz diyoruz. lık ne var bunda?

Alıntıları Göster
    Şöförümüz temkinli olsaydı bu kaza olmazdı ancak;karşı şeritten gelen iki tır durmayı başardı da arkalarından gelen duramadı. Onlarda da hata yok değil. Takip mesafesi büyük araçlar için olmazsa olmaz.

• quote:

Şöförümüz temkinli olsaydı bu kaza olmazdı ancak;karşı şeritten gelen iki tır durmayı başardı da arkalarından gelen duramadı. Onlarda da hata yok değil. Takip mesafesi büyük araçlar için olmazsa olmaz.

Alıntıları Göster
    Youtube hacklenmiş video açılmıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    En çokta gidiş istikamatinde öndeki tır'a (üzerinde schenker yazan)yazık olmuş. Adam hiç bi aksiyonun içinde değil, olduğu yerde duruyor ama darbeyi kafadan alıyor.

Bizim şofere ne deseler haklı adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Youtube hacklenmiş video açılmıyor.

Alıntıları Göster
    Sağdaki güvenlik şeridine sığışamaz mıydı diye düşünüyorum?

Karşı şeride dalmak büyük risk, daha kötü bir durum olmaması sevindirici..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

En çokta gidiş istikamatinde öndeki tır'a (üzerinde schenker yazan)yazık olmuş. Adam hiç bi aksiyonun içinde değil, olduğu yerde duruyor ama darbeyi kafadan alıyor.

Bizim şofere ne deseler haklı adamlar.

Alıntıları Göster
    Buda bizim şöförün bir zahmet karanlıkta arabadan inip geri gelirken nereye gittiğine bakmayıp yaptığı kaza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 10 Ocak 2014; 11:25:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.