2 yıl önce falan petrolde arkadaşla otururken bi tır geldi yakıt almaya fren balatası basılı kalmış ama onca tekerden sadece 1 tanesi olduğu için tırcı fark etmemiş güneş gibi parlıyordu :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tır yandı. 6 sıfır araç vefat etti. (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyenOtomobil taşıma dorselerinin boş ağırlığı bilgimiz kapalı tenteli dorselerin dolu ağırlığı ile eş neredeyse. Üstüne 6 adet araç ağırlığı da eklersen oldukça ağır diyebiliriz.
6 araç maksimum 10 ton yapar. Normal tırlar bunun iki katı nizami yük alıyor. Gayri nizami zaten yük olarak 30 ton yükleyenler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dorsenin boş ağırlığından bahsettim. Normal dorseler 6.5-7.5 ton arası, araç taşıma dorseleri 20 ton mesela.
Ondan bahsediyorum.
-
Mevta için gazete ilanı da vermek lazım.
Vefat eden araclar
Araclar hem de otv ve kdv borclari odenmeden vefat etmisler. Kul hakkiyla gitmisler
Mındar olmuşlar
bize ne. yanmışsa yanmış.
-
vefat sayısında artma var mı hocam? güncelleme yapacak mısınız?
-
Desenize 6 tane al-sat'çının evine ateş düştü !
-
Milli servet arkadaşlar, milli servet.
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyenDorsenin boş ağırlığından bahsettim. Normal dorseler 6.5-7.5 ton arası, araç taşıma dorseleri 20 ton mesela.
Ondan bahsediyorum.
Otomobil taşıyan dorselerin 20 ton olmasına imkan yok. Ağır yükler için tasarlalan lowbed dorseler ancak o kadar ağır olur.
Yanmış hali daha güzel
Bazıları yanmamış Dacia alacaklar iyi koklasın araçları yanık veya is kokusu olmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Limelarbundan sonra vefat etti kelimesini kullanırım.
hatanıza atarla karşılık vermeniz de yanlış ama neyse.
-
bizim buralarda yoğurdun yanık kokulusu makbuldür de arabanın yanık kokulusu da makbul olur mu bilemedim...
denizli -> yanık yoğurt
-
Şimdi o hafif hasarlıları, hatasız diye kaktırır bayi vatandaşa.
-
Haberde balata denmiş de tırın bulunduğu konum pek frenlik bi konum değil. Hafif bi rampa bile olsa zaten motor freniyle iner. Diyelim ki söför çok acemi ayak freni kullandı ama bu sefer de koca tırı 100 km hızla salmış olması lazım ki frenleri ısınsın da yanma durumuna gelsin. Bu yangında başka bişey çıkmazsa şaşarım.
-
Bizim şoför 1 ayda bitirmişti balatayi bence genel konuşmayın. Roterdar sadece yeni tırlarda var.quote:
Orijinalden alıntı: wehrmachtHocam standard fren kullanmaz tırlar kullanım ömrü boyunca baata nadiren değişir o drece.
Bunlar motor freni ve roterdar ile yavaşlar
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. TIR'cılık zor meslek yeri gelir. Büyük ihtimalle fren cır cırı kilitledi balatalar kampanaya yapıştı ve aşırı ısı oluştu bu da üstündeki araçların bir tanesinin tekerine alev sıçrattı ve yangın başladı. Yoksa TIR'ın ağırlığı hafif, rampa aşağı frenlerin ısınması ile olacak iş değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gbzlim
Bizim şoför 1 ayda bitirmişti balatayi bence genel konuşmayın. Roterdar sadece yeni tırlarda var.
Alıntıları Gösterİlk defa tır görmüyoruz 1 ayda balata bitiyorsa sizinki tır şöförü değil demektir roterdar yoksa motor freni var.
Ekonomik anlamda verimli çalışabilecek her araçta var roterdar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X