Şimdi Ara

Tıraş köpüğü mü? tıraş jeli mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
45.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Tıraş köpüğü mü? tıraş jeli mi?

(En Son Oy Tarihi: 17.10.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: virtue051

quote:

Orijinalden alıntı: İyi bir Nick bulamadim

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan911

quote:

Orijinalden alıntı: computeron

hepsinden kullandım en iyisi bana göre bu..

köpük ve krem kullandım jeli bilmiyorum ama en en iyisi budur traş sabunu tabiki kullanmasını bilene

hocam bu traş sabununun kullanım taktiği nedir nasıldır? sana zahmet biraz bahseder misin? ben iyi köpürtemiyorum sabunu.

selam

sabunu bir kaseye ezerek yaydır , 3-4 damla sooğuk su damlat fırça ile sabunu yükle ve yüzünde köpürtmeye devam et , 3-5 denemeden sonra olayı çözersin zaten.

teşekkür ederim

• Öncelikle vazgeçilmez jiletim Gillette Mach 3.
    Hassas ve tırtıklı bir tenim var sanırım. Traş olurken çok tahriş oluyordu. Kesme değil de deriyi soyma gibi acıyordu bildiğiniz.
    Gillette hem jel hem köpük, Nivea hem jel hem köpük, Arko, Derby ve 5 10 tane adını bile duymadığım markaların jel ve köpüklerini denedim. Sanırım en iyisi Nivea ama o da sorunuma çare değil.

İnanması güç biliyorum arkadaşlar. 20 liraya aldığım jelden daha iyi olan şey 2 liralık Arko berber sabunu. Evet algılarım kabul etmedi denemek bile istemedim. Sabun ya 2 liralık sabun nasıl 20 liralık dünya markası jelden iyi iş çıkarabilir. İşte burada devreye kapitalizm ve reklamların algılarımızı nasıl etkilediği giriyor.

Kesinlikle her gün traş olan birisi olarak Arko berber sabununu denemenizdir. En kral jel ya da köpük bile o fırçayla oluşturduğunuz köpük kadar etkili değil. Stok bile yapıyorum satılmıyor diye piyasadan falan çekilirse diye.
    Traş tasının içine 2 adet sabunu ezin yerleşsin sonra bir kaç damla sıcak su ve fırça ile hızlı bir şekilde köpürtmeye girişin. Kesinlikle bir kaç denemeden sonra bir dakikada hazır hale getiriyorsunuz.

Ayrıca sabun ile uğraşmak istemeyen arkadaşlar Arko ya da başka marka traş kremi de baya işe yarar bir şey. Fırçaya eliniz alışana kadar traş kremi de kullanabilirsiniz.

• Jel varken ne sabun ne köpük ne krem boşver gitsin.Özellikle nivea nun jeli.Bi de mach 3 aldınızmı tamamdır.Ha arko sabunda güzel tabi ama jele bıçağa servet yatırıyosunuz ben 2 liraya 1 sene tıraş oluyorum demek de çok gerçekçi değil🖒.Bi sabun 2.5 tl o sabunu adam gibi kullanmak için en az 20 30 tllik fırça lazım onu söyleyen yok.Bi jel 20 lira değil 6 7 lira bişey köpük binde 3 tl mesela.Ayrıca sabun tıraş olduktan sonra cildi çok kuru bırakır bu tahrişi önleyebilir ama uzun vadede cildin yapısını bozar çünkü nemlendirmesi yoktur.Jeller ise hem tıraş esnasında hemde tıraştan sonra bol nem sağlar.Kısacası jel bence en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün traş oluyorum arko traş köpüğü ve permatik kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.