Şimdi Ara

Tıraş Köpüğü mü Tıraş Jeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz hangisini kullanıyorsunuz?Ve neden kullanıyorsunuz?Yani köpük tercihiniz neden ve Jel tercihiniz neden?

Ben Jel kullanıyorum ama bittiğinde köpük almayı düşünüyorum.Bir yerde okumuştum galiba bu forumda tıraş köpüğü tahrişi engellemek içinmiş.Yüzüm tıraş bittikten sonra mahşer yerine dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 4 Aralık 2013; 21:54:01 >

• jel daha başarılı bence.
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    Yani ne bakımdan başarılı?
  • Tras kopugu derim yuz civari besliyor.ben arko kullaniyorum memnunum eskiden jel mi vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

Yani ne bakımdan başarılı?

jiletle derim daha az temas ediyor gibi. sürtüp çekmiyor. kayıp gidiyor jilet
    hem tahriş etmiyor.

dezantajı yıkarkern biraz daha zor çıkıyor.
  • Fırça+Tıraş kremi ya da Tıraş sabunu
  • Jel derim ama fırça + sabun gibisi yok çok rahat traş oluyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle jel. Hergün traş olmak zorundayım. 2 sinide yıllardır kullandım ama jel derim ben
  • jeli ıslak yüze sürünce köpürmüyor mu? o zaman hazır köpük kullanmak bence daha kullanışlı. tabi sıcak su+fırça+sabun çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

jeli ıslak yüze sürünce köpürmüyor mu? o zaman hazır köpük kullanmak bence daha kullanışlı. tabi sıcak su+fırça+sabun çok güzel.

Dou you know "Hort"?
  • niye jel yada köpük tarih mi oldu ? bilgisayarların disket sürücüsü gibi tarihe mi karıştı. hala jel ve köpük karşılaştırması yapılıyor. hort mort ne iş ?
  • Jel tras bicagini tikiyor. Kopuk daha iyi bence. Arkonun ekstra mentollu kopugu var o ferah ferah iyi gidiyor. Bu arada jilet icin fusion diyorum. Netten 4tanesini 30tlye aldim. Netten alin jiletinizi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.