Şimdi Ara

Tıraş makinesine kablo bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Şarjlı tıraş makinemin pili bitti. Zaten 1-2 kullanımdan sonra şarj tutmamaya başlamıştı. Bu tıraş makinesini kablo ile çalıştırabilir miyim? Ne yapmam gerekiyor.

Tıraş makinesine kablo bağlama

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tıraş Makinesine Kablo Bağlama: Şarjlıdan Kabloluya Çevirme

Şarjlı tıraş makinenizi kablolu bir cihaza dönüştürmek, piliniz bittiğinde veya şarj etmeyi unuttuğunuzda tıraşınızı tamamlamanıza olanak tanır. Bu basit işlem için birkaç yöntemi takip edebilirsiniz.

Yöntem 1: Güç Adaptörü Kullanımı

• Tıraş makinenizin şarj cihazını bulun ve güç adaptörünün fişini kesin.
    • Güç adaptörünün kablolarını tıraş makinenizin altındaki şarj portuna bağlayın.
    • Güç adaptörünü bir prize takın.

Yöntem 2: USB Kablosu Kullanımı

• Tıraş makinenizin USB şarj kablosunu alın.
    • Kablonun bir ucunu tıraş makinenize takın.
    • Kablonun diğer ucunu bir bilgisayarın veya USB şarj cihazının USB portuna bağlayın.

Her iki yöntem de tıraş makinenize güç sağlayacak ve onu bir kablolu cihaz gibi kullanmanıza olanak tanıyacaktır. Bu yöntemler, pili biten tıraş makinelerini kabloluya çevirmek ve şarjlı tıraş makinelerini elektrikli yapmak için de kullanılabilir.

Önemli Not: Güvenlik nedeniyle, tıraş makinesini banyo gibi nemli ortamlarda kablolu kullanmaktan kaçınmalısınız. Ayrıca, tıraş makinesi tıraş olurken şarj cihazına bağlı olmamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • motoru kablolarıyla sök ordan. devreye at gitsin.
    Çarşıdan bir tane 3-5v arası adaptör al kablolarını kes tak bağla buna. Fişe taktın mı çaıloşır.
  • cneyt1 C kullanıcısına yanıt
    Önerim; Makinenin sarjlı özelliğini bozmadan bataryayı yenileyin.

Kullanımı daha kolay...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yucelnet kullanıcısına yanıt
    Hocam "devreye at" derken motorun kablosu ile adaptör kablosunu birleştir mi diyorsunuz. (kusura bakmayın elektrik terimlerine uzağım)
  • muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    Şarj maalesef en fazla yarım saat gidiyor. Saç tıraşı olurken pil bitmiş oluyor. Tak çalıştır daha kullanışlı olur diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cneyt1

Hocam "devreye at" derken motorun kablosu ile adaptör kablosunu birleştir mi diyorsunuz. (kusura bakmayın elektrik terimlerine uzağım)

evet motoru direk adapröte bağla. fişe takarsan çalışır takmazsan çalışmaz.
    Tuş bile takmana gerek yok. Ama 5 volttan büyük olmasın adaptör motor çok ısınır. Amprei de düşük olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cneyt1

Şarj maalesef en fazla yarım saat gidiyor. Saç tıraşı olurken pil bitmiş oluyor. Tak çalıştır daha kullanışlı olur diye düşündüm.

Makinenin üzerindeki pil 600mA liktir, yeni alacağınız pili 1A lik seçerseniz uzun süreli, kullanım sağlamış olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyordum. Ben sadece 600mAh kullanabilirim diye zannettim. Yani 2000-2300 mAh kullanabiliriz sorun olmaz.(1.2v olmak şartıyla). Sağol hocam
  • boda f350 serisinden bir motor 1.2v max 1.5v verin üstünü vermeyin sargıları kalındır iç direnci düşük voltaj toleransı yok

düşük torkludur 7.000 devir çevirir boşta 300ma civarında akım çeker zorlayınca 5A seviyesini bile görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.