Şimdi Ara

>>> TIRNAK BATMASI <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yine olmaya başladı.Geçecek sanıyordum banyo yaptıktan sonra hafiften hafiften acımaya başladı.Sonra bende batan kısmını düz yatay biçimde keserken birazcık tırnağın orta yerine kadar inip koptu.Birazcık kan olmuştu.Yanında da nasır var sanırım .

Tek taraflı tırnak batması sorunu var.Açıkçası çektirme yanlısı değilim.Tekrar edebiliyor vs. vs. ... Düşünüp düşünüp mutsuz oluyorum bu olay yüzünden.Ne yapmam lazım?Doktora gidersem çektirelim der diye korkuyorum ama tek parmağımın bir tarafında var sadece.

• bendede tırnak batması başlangıcı var. sık sık keserek iyice ilerlemesini önlüyorum ben ama sen yinede bi doktora görünsen fena olmaz
  • Yukarı.
  • Bendede var 2 defa çektirdim.Hatta 2.sinde dikiş bile atıldı öle bir yarmış ki.Geçecek falan dedim gene batıyor.Eskisi kadar kötü değil ama genede acıyor.Kendim uğraşıp bişiler yaptım ondan böle heralde
  • Dikiş neden atıldı?Tırnağın tamamını mı kestirdiniz?Birde acı seviyesi ne derecedeydi?
  • Bende bilirim o acıları ,neler çektiğimi kimse bilemez her gece ağla her gece ağla acıdan artık gülemiyordum hele birisi ayağıma basarsa o zaman bendeki feryadı görmeliydiniz.En sonunda doktora gittik ve ilaç verdi onu hergün sürdüm sonunda geçti.Ayağımı tarif etmeye kalksam mideniz bulanırdı ama şimdi Allaha şükür o dönemden ne bir iz var nede herhangi bir yara yok bebek gibi ayağım var Allaha şükür.Sende en yakın zamanda doktora görün
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Bende bilirim o acıları ,neler çektiğimi kimse bilemez her gece ağla her gece ağla acıdan artık gülemiyordum hele birisi ayağıma basarsa o zaman bendeki feryadı görmeliydiniz.En sonunda doktora gittik ve ilaç verdi onu hergün sürdüm sonunda geçti.Ayağımı tarif etmeye kalksam mideniz bulanırdı ama şimdi Allaha şükür o dönemden ne bir iz var nede herhangi bir yara yok bebek gibi ayağım var Allaha şükür.Sende en yakın zamanda doktora görün

yani kesilmedi öyle mi? ilerlemiş miydi peki - iltihap yada kanama falan var mıydı?Batan yerdeki etin büyümesi gibi..

birde o ilaç merhem miydi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.