Şimdi Ara

Tırnak batması ameliyatı oldum Fotolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 yıl çekiyordum bu derdi en son dayanamadım geçen perşembe ameliyat oldum çift taraflı olarak tırnağım batıyordu artık dışarıdan yapılabilecek bir müdahele kalmamışı tek çare cerrahi operasyondu

Şunu söylemek istiyorum kesinlikle söylendiği gibi bir acısı yok. Buradan okuyup korka korka gittim bu muymuş dedim ilk iğne "birazcık" acıyor sonra 2.iğne falan hiç hissedilmiyor bile.Tırnak batması ameliyatı oldum Fotolu 

Eve geldikten sonra 1 tane ağrı kesici attım sonra gece yatarken içtim.

2.gün sabah ve akşam üstü içtim.

3.gün sabahı hiç bir ağrı sızım yoktu.

Eskiden bir yere vurunca daha çok acıyordu resmen.

Fotoyu simage olarak yüklüyorum biraz korkutucu

Tırnak batması ameliyatı oldum Fotolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 8 Temmuz 2020; 21:39:12 >

• Geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fotoya bakınca acıdı

• teşekkürler hocam

• Nasıl bir operasyondu bahseder misiniz ne yaptılar tırnağınıza veya tırnak yatağınıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanks55 kullanıcısına yanıt

hocam sağlı sollu olarak önce bir güzel iğnelediler tabi öncesinde hazırlık aşaması batikon falan sonra anladıgım kadarıyla sağdan çapraz olarak kestiler sonra batan tırnak kısmını önce kesti sonra kökünü yaktı sonra gördügünüz gibi dikti artık o yanlardan tırnak çıkmayacak.

İlk iğne biraz acıyor ya da benim acı eşiğim yüksek diyelim normalde tatlı canlıyımdır ama internette abartılanlara inansaydım yaptıramazdım.

Sonra zaten hiçbir şey hissetmiyorsunuz ameliyathanede yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 8 Temmuz 2020; 21:52:45 >
  • ben de olmuştum. ikinci kez bir daha batmaya başladı. bir daha oldum. şimdi sorun yok. nadiren de olsa sanki batıyor gibi hissediyorum, hemen kendim düzeltiyorum artık. yıllardır sorun yaşamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne ameliyatlara girdim hala tırnakla ilgili fotolar içimi kaldırır

• Cosmic Love kullanıcısına yanıt

benim en büyüğü şu ana kadar benim için göz ameliyatı oldu üstten alet geliyor hiçbir şey yapamıyorsun :D bi dokunduruyor tak kör oluyosun keratokonus ameliyatıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 8 Temmuz 2020; 21:58:53 >
  • Gecmis olsun bendede tirnak batmasi vardi 8 sene önce komple cektirdim tirnaği acisi mahfetti siz komple cektirmemissiniz

• Hocam hangi hastanede ameliyat oldunuz bende de aynı sorun var ama ben de biraz korkuyorum

• Benim iki ayak da ameliyatli hocam. Birinde tirnagi tamamen makasla kestiler (ibretlik bir aci, hastaneyi inlettim igneye ragmen). Ikincisi de sizin gibiydi, ameliyattan once tirnak makasi torpusuyle batan et kismini kesmistim, batan tirnak cok buyuktu, kan icinde oldugu icin de alamamistim ve ameliyata mecbur kaldim. Ameliyat sonrasi ayagi duvara carpmistim sargiliyken, hafif acimisti da simdi atlattim. Gecmis olsun, tuyler diken diken oldu gorunce.

• A350-900 kullanıcısına yanıt

hocam normal devlet hastanesinde oldum

• süturu berbat atmışlar daha estetik atmaları gerekirdi.

• simdi mantara cok dikkat etmelisin. Cok kolay mantar yapabiliyor.

Gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

süturu berbat atmışlar daha estetik atmaları gerekirdi.

Devlet hastanesi hocam.Özen göstermelerini beklemek absürt olur.

• Kardeş Devlet Hastanesindeki Hemşire 4-6 bintl maaş alıyor Özel Hastanedeki Personel'den daha fazla maaş alıyor bu nasıl mantık olur mu hiç öyle bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Kardeş Devlet Hastanesindeki Hemşire 4-6 bintl maaş alıyor Özel Hastanedeki Personel'den daha fazla maaş alıyor bu nasıl mantık olur mu hiç öyle bir şey

Çok hasta var.Diye önemsemiyorlar hocam.Maalesef öyle.Herkes maaşının derdinde işini iyi yapmayı düşünmüyorlar.

• 4 tane 20lik dis ameliyati oldum, yan ciktiklari icin derinin altindaydilar, doktor 4 kere ameliyat yapip tek tek alacakti, 2ser 2ser al dedim, 2 ameliyatta bitti. O acilardan sonra hic bir aci gozumu korkutmuyor artik.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben anlamıyorum doktor attı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.