Şimdi Ara

Tırnak batması parmak iltihabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 1yıldır bu lanet olası sorunla uğraşıyorum.Normal yaptığım olayları bile yapamaz oldum.

Öncelikle bu sorun 1yıl kadar önce ortaya cıktı. Çorap giydiğimde akşam çorapta iz kalıyodu kan izine benzer bişey. İnternetten araştırıp 2 krem ve kara merhem dedikleri ihtiyol pomad mıdır ondan aldım fayda etmedi. Doktora gitmeye karar verdim. Doktora gittik, dışardan ilaç aldım dedim içerden aldınmı dedi yani antibiyotik felan yok dedim ilaç yazdı yolladı bide ampul gibi bisey verdi 10tane kırmızı bi sıvı kırıp döküyosun. Bu ilacı döktüm felan kurudu yara. Bu arada yara derken böyle tırnagımın kenarından et mi iltihap birikintisi mi neyse o artık birikmiş duruyo ama feci acıyor felan öyle ondan sonra bu yara kurudu hafif onda sonra ben o yarayı tuttum kopardım başta baya sızladı felan ama normale döndü hafiften tırnak. Bi 2-3 ay ağrısı da hafifledi.

Fakat tekrar olmaya başladı 2-3 gün önce. Tırnagımı keseyim dedim tırnagıma ellediğim anda bile acıyor kesemiyorum. Tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum randevu aldım. Daha önce başına gelenler varsa yardımcı olurlarsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Ortopedi doktoru tanıdığı olan var ise ss atabilirim artık bundan kurtulmak istiyorum

Bu arada sorunun olma nedeni uzun tırnakla dar ayakkabı giymek.Yaptık bi saçmalık cezasını çekiyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.