Bildirim
Tırnak Yeme [Acil Yardım]
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
ben 17 yaşındayım 14 senedir yiyorum nasıl kurtulcam bilmiyorum :S bırakcam diyorum.tvde maç izlerken maç sonunda bi bakıyorum tırnak kalmamışquote:
Orijinalden alıntı: AzuRhymer -
Bir de beni düşün.Bende hiçbiri düz değil nerdeysequote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8D486513
ben 17 yaşındayım 14 senedir yiyorum nasıl kurtulcam bilmiyorum :S bırakcam diyorum.tvde maç izlerken maç sonunda bi bakıyorum tırnak kalmamış
Alıntıları GösterSınavlarda,maçlarda vb. heyecanlı anlarda malesef hep tırnak yiyorum.Artık bırakmaya çalışıyorum ama.Mesela el ağızdayken aklıma getiriyorum.Unutmuyorum.O an da bırakıyorum.Sende böyle yap.
-
Ben artık tırnak yemiyorum fakat işaret parmağım engebeli arazi gibi oldu . -
Yukarı :( -
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
ben 17 yaşındayım 14 senedir yiyorum nasıl kurtulcam bilmiyorum :S bırakcam diyorum.tvde maç izlerken maç sonunda bi bakıyorum tırnak kalmamış
+1
Aynı durum bende de var, bırakmak istiyorum, kötü bir görüntü oluşturduğunu biliyorum ama bırakamıyorum. -
Ben tırnak yemiyorum , bıraktım.Ama önceden yediğim için tırnağımın teki çok bozuldu , bunu nasıl düzeltebilirim yardım DH.quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnagequote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
+1
Aynı durum bende de var, bırakmak istiyorum, kötü bir görüntü oluşturduğunu biliyorum ama bırakamıyorum.
Alıntıları Göster
-
yukar1 -
acil -
arkadasım cekirdek çıtlat ya da kuruyemiş ye (fındık,badem,kuru üzüm,leblebi)quote:
Orijinalden alıntı: AzuRhymer
yukar1
NOT:Bütün mikroplar tırnaktatır... -
anlatamiyorum heralde!yemiyorum onceden yiyordum biraktim ama tirnagim hala duzelmedi -
benimde işaret parmağım tamamen bozuldu engebe oluştu tırnağımın orta yerinde arazi gibiquote:
Orijinalden alıntı: ertuy37
arkadasım cekirdek çıtlat ya da kuruyemiş ye (fındık,badem,kuru üzüm,leblebi)
NOT:Bütün mikroplar tırnaktatır...
Alıntıları Göster -
aynen benimde oyle -
takma tırnak takquote:
aynen benimde oyle -
tirnaklar icin guclendirici vs yokmu -
quote:
tirnaklar icin guclendirici vs yokmu
sertleştirici spreyler var deneyebilirsin -
Bir de bu kökler geriye gidiyor ya , ya da parmak ; dolayısıyla tırnak boyu kısalıyor. Bunu nasıl tedavi edebiliriz , ilk haline dönmesinin yolu yok mu ??quote:
tirnaklar icin guclendirici vs yokmu -
ben de 3 sene öncesine kadar yiyordum.. ama nasıl yiyorum,acayip üst düzeyde yiyorum.. tırnağı öyle bi yiyorum ki parmak iltihaplanıyor yani.. sonra bigün ulan ne kadar iğrenç bi iş yapıyorum dedim kendi kendime.. şimdi tırnak uzatıyorum bile..quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
Bir de bu kökler geriye gidiyor ya , ya da parmak ; dolayısıyla tırnak boyu kısalıyor. Bunu nasıl tedavi edebiliriz , ilk haline dönmesinin yolu yok mu ??
Alıntıları Göster -
ben yerim. zevklidirquote:
Orijinalden alıntı: djafyok03
ben de 3 sene öncesine kadar yiyordum.. ama nasıl yiyorum,acayip üst düzeyde yiyorum.. tırnağı öyle bi yiyorum ki parmak iltihaplanıyor yani.. sonra bigün ulan ne kadar iğrenç bi iş yapıyorum dedim kendi kendime.. şimdi tırnak uzatıyorum bile..
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 7 Nisan 2010; 23:44:36 >
Benzer içerikler
- citol kullananların yorumları
- 100 yıllık şarap fiyatı
- ankara"da en iyi diş hastanesi devlet
- last of us xbox
- lions kulübü üyelik ücreti
- dünyanın en büyük vinci
- para sayma makinesi bim
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X