Şimdi Ara

Tırnak Yeme [Acil Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 ay öncesine kadar tırnaklarımı yiyordum , şükür şuan düzgün ama 1 tanesi dışında ...
    Sol işaret parmağım mübarek engebeli arazi gibi .
    Bunu nasıl düzeltebilirim ? Dalga geçenler şikayet edilecektir !
    Neden sağlık bölümüne açmadın derseniz malum Online Sayısı .

• quote:

Orijinalden alıntı: AzuRhymer

ben 17 yaşındayım 14 senedir yiyorum nasıl kurtulcam bilmiyorum :S bırakcam diyorum.tvde maç izlerken maç sonunda bi bakıyorum tırnak kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8D486513

ben 17 yaşındayım 14 senedir yiyorum nasıl kurtulcam bilmiyorum :S bırakcam diyorum.tvde maç izlerken maç sonunda bi bakıyorum tırnak kalmamış

Alıntıları Göster
    Bir de beni düşün.Bende hiçbiri düz değil nerdeyseSınavlarda,maçlarda vb. heyecanlı anlarda malesef hep tırnak yiyorum.Artık bırakmaya çalışıyorum ama.Mesela el ağızdayken aklıma getiriyorum.Unutmuyorum.O an da bırakıyorum.Sende böyle yap.

• Ben artık tırnak yemiyorum fakat işaret parmağım engebeli arazi gibi oldu .
  • Yukarı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

+1

Aynı durum bende de var, bırakmak istiyorum, kötü bir görüntü oluşturduğunu biliyorum ama bırakamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

+1

Aynı durum bende de var, bırakmak istiyorum, kötü bir görüntü oluşturduğunu biliyorum ama bırakamıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben tırnak yemiyorum , bıraktım.Ama önceden yediğim için tırnağımın teki çok bozuldu , bunu nasıl düzeltebilirim yardım DH.

• yukar1
  • acil
  • quote:

yukar1
    arkadasım cekirdek çıtlat ya da kuruyemiş ye (fındık,badem,kuru üzüm,leblebi)

NOT:Bütün mikroplar tırnaktatır...
  • anlatamiyorum heralde!yemiyorum onceden yiyordum biraktim ama tirnagim hala duzelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

arkadasım cekirdek çıtlat ya da kuruyemiş ye (fındık,badem,kuru üzüm,leblebi)

NOT:Bütün mikroplar tırnaktatır...

Alıntıları Göster
    benimde işaret parmağım tamamen bozuldu engebe oluştu tırnağımın orta yerinde arazi gibi
  • aynen benimde oyle
  • quote:

aynen benimde oyle
    takma tırnak tak
  • tirnaklar icin guclendirici vs yokmu
  • quote:

tirnaklar icin guclendirici vs yokmu

sertleştirici spreyler var deneyebilirsin
  • quote:

tirnaklar icin guclendirici vs yokmu
    Bir de bu kökler geriye gidiyor ya , ya da parmak ; dolayısıyla tırnak boyu kısalıyor. Bunu nasıl tedavi edebiliriz , ilk haline dönmesinin yolu yok mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Bir de bu kökler geriye gidiyor ya , ya da parmak ; dolayısıyla tırnak boyu kısalıyor. Bunu nasıl tedavi edebiliriz , ilk haline dönmesinin yolu yok mu ??

Alıntıları Göster
    ben de 3 sene öncesine kadar yiyordum.. ama nasıl yiyorum,acayip üst düzeyde yiyorum.. tırnağı öyle bi yiyorum ki parmak iltihaplanıyor yani.. sonra bigün ulan ne kadar iğrenç bi iş yapıyorum dedim kendi kendime.. şimdi tırnak uzatıyorum bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djafyok03

ben de 3 sene öncesine kadar yiyordum.. ama nasıl yiyorum,acayip üst düzeyde yiyorum.. tırnağı öyle bi yiyorum ki parmak iltihaplanıyor yani.. sonra bigün ulan ne kadar iğrenç bi iş yapıyorum dedim kendi kendime.. şimdi tırnak uzatıyorum bile..

Alıntıları Göster
    ben yerim. zevklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 7 Nisan 2010; 23:44:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.