Şimdi Ara

Tiroid değerlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
27.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Coder85

oeste uykuda nefesin kesiliyorsa geniz eti problemi olabilir sende bi kbb ye git sen

çok korkuyorum ölümcül bişey falandır diye doktor derse durum tehlikeli kalpten giderim
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

quote:

oeste uykuda nefesin kesiliyorsa geniz eti problemi olabilir sende bi kbb ye git sen

çok korkuyorum ölümcül bişey falandır diye doktor derse durum tehlikeli kalpten giderim

yok merak etme o kadar abartılcka bi durum yok sen git yeterki doktora ben burun ameliyatı oldum kolay bi ameliyat kurtuldum bu dertten
  • quote:

quote:

quote:

yok merak etme o kadar abartılcka bi durum yok sen git yeterki doktora ben burun ameliyatı oldum kolay bi ameliyat kurtuldum bu dertten

iyide bu gırtlak bişey oldumu kafadan öbür tarafa gidebilirim

• Test yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız sonuç ne oldu? Yazarsanız sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: kuhi

Olsa ne olur olmasa ne herkeste olan bişey artık :)
    Tiriod Bozuk yani düzensiz çalışması o kadar çok ki artık.
    Kanallarda durmadan bu yüzden dr. çıkıp konuşuyor.
    Geçenlerde Seda Sayanda ve Petek Dinçözde bile olduğunu duydum.
    Yani DR. gidip kontrollerini yapıp ve düenli yaşarsan o kadarda tehlikeli bir hastalık değil.
    Ama ihmal karlık yapma sakın.
    Dr. git ve teşhisini o koysun ve tedaviyi o belirlesin sağdan soldan tedavi şekilleri duyupda sadece onu uyğulama ve bol bol dereotu ye :)
    Ben öyle yapıyorum.
    Ben DR. karaciğer rahatsızlığından gittim testler yaptılar karaciğerde yağlanma ve değerlerimin yüksek olduğunu gördüler ama Hebatit gibi hastalıklar çıkmaması ve de kollestrolümün aşırı düşük olması Dr. sorunun karaciğerde değil Tiriodlerin düzensiz çalışabilmesinden şüphelenerek iykide yollamış diğer doktora orada testler bi geldiki haklıymış karaciğerimi Tiriodlerin fazla çalışması etkiliyormuş.
    Karaciğerim de ağrı oluşurdu hergün korkuyordum.
    Ama şimdi dereotu yiyeli artık karaciğerimde ağrımıyor. haftaya hastaneye gidip test yaptıracam değerler için belkide tiriod ler normale dönmeye başlamıştır vede karaciğerimi bu şekilde fazla çalıştırmıyorlardır.
    Testlerin sonucunu buraya yazarım :)
    Kadi kalın sağlıcaklar.
    Allah Herkese şifalar eğlesin.

• Bu hafta tekrar test yaptırdım sonuçlar haftaya çıkacakmış.
    Bakalım Dere Otu gerçekten kısa süredede olsa işe yarıyacakmı :D
  • Merakla bekliyorum. Bir arkadaşım da başladı sizin msj.ınızla aynı zamanda. Dr. tahlil için 6 ay sonrasına gün vermişti. Dereotuna başlayalı 2-2,5 kg verdi ama dereotundan mı değil mi bilmiyor. Allah şifa versin tez zamanda.
  • ne oldu sonuçlar
  • Sonuçlar yarın çıkıyor yarın öğleden sonra sonuçları buraya yazarım.
  • quote:

quote:

quote:

ya panik oldum şuan

Neye Panik oluyorsun :D ki....

bi kaç tanesi uydu gerisi uymadı mesela yutkunmakta zorluk çekmekte olabilir mi ?

Bence hastalık hastasısın. Bahsettikleri şey hormonal aktivite sen tümör gibi bir şey bekliyorsun galiba.
  • Arkadaşlar bugun test sonuçlarım çıktı.
    Ve Prof. İbrahim Saraçoğlundan Allah 100.000 kez razı olsun.
    Değerlerimin Hepsi normale dönmüş.

TSH değerim 1.19 olması gerekenler ise 0.34 -5.60 Normal
    TS3 değerim 3.71 olması gerekenler ise 2.5 -3.90 Normal
    TS4 değerim 0.85 olması gerekenler ise 0.61 -1.12 Normal
    TSI değerim 10.31 olması gerekenler ise 0 -14 Normal

Tüm değerlerim Normale döndü.
    25 gün gibi bir kısa dönemde ama 6 ay kadar dere otuna devam edecem ibrih Saraçoğlu 6 ay kadar devam edin diyor sitesinde.
    http://www.saracoglu.at/

Bu arada aspirin bile yutmadım. İlaç kullanmadım sadece sonuçları bekliyordum.
    Şuan Karaciğerimdede hafif yağlanma var onun içinde Maydonoz kürü yapacam :)

• Kardeş çok sevindim.

Bakalım arkadaşımınkiler nasıl çıkacak? İnşallah ondan da olumlu şeyler çıkar. Ne mutlu dr. Saraçoğluna ki bir sürü insanın duasını alıyor.
  • vay be bende çok sevindim şimdi peki 6 ay sonra tamamen bırakıcanmı
  • hipotroidi için şunları dıye bılırım sizlere, arkadaşınbiri yukarıya bulguları yazmış. levotroksşn preparatları kullanınca vucudun ıhtıyaçları giderilir, hper troidi olmadığınıza sukretmenız lazım oda hızlı ve estetik oalrak sıkıntılı gidenbir hastalıktır. ilacınızı kullanmayı bırakmayın çunku saçta kalınlaşma kabızlık vs sorunlarınız labılır ayrıca unutmayın troid hormanalrının gorevı vucuttakı metabolızmayı ayarlamaktır ilaçaorınızı kullanmazsanı metabolızmanız duznesızleşir
  • Valla ibrahim Saraçoğlunu dinlediğimde her ay düzenli olarak dokktora gidin ve testlerinizi yaptırın eğer ilaç kullanıyorsanız ilaçlarınızı azaltmanızı isteyebilir doktorlarınız diyor.
    Kuşku kalmayıncada bu kürü bitirip sonra yine kan testlerine devam edin diyor. Ama yinede dereotunu asla gıdalarınızdan ayırmayın çok faydalı diyor.
    Valla ben 1 ay gibi kısa sürede bu kadar güzel bir sonuç elde edeceğime inanmıyordum.
    Zaten doktorların başında eğer uz.manlıklarının yanında en az yardımcı doçentlikte yazmıyorsa o doktorlarada inanmıyorum kimne derse desin herseyi ezbere konuşmaktan başka birşey bilmiyorlar(Benim tanıdığım gittiğim hastanedekiler öyle)
    Denemekten zarar gelmez saf temiz bir tutam dere otu yencek 15 dk önce yemeklerden okadar :)
  • doktor şaşırdımı ne yapto söyledini ona dere otu yediğini tepkisi falan ne oldu sonuçları görünce onu merak ediyorum :)
  • Doktoro pazartesi goturecem sonuçları ama demiştim doktora dere otu yiyorum diye oda iyi dere otu ye ama diğer yeşillikleri çok yeme demişti bana.
  • quote:

Doktoro pazartesi goturecem sonuçları ama demiştim doktora dere otu yiyorum diye oda iyi dere otu ye ama diğer yeşillikleri çok yeme demişti bana.

Nedir son durum?
  • Son durum 1 ay önce tekrar kan verdim ve test yaptırdım ,
    sonuçlar ektedir ,
    Kürü bıraktım ama tekrar yapacağım kür bana iyi gelmişti ,

Tiroid değerlerim

Tiroid değerlerim

Tiroid değerlerim

Tiroid değerlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuhi -- 26 Ocak 2012; 16:41:07 >

• Saraçoğlu biraz sağcı olduğu için sevmem ama ben de deneyim bakalım. Diyet yapıyorum göbeği eritemiyorum. Kabızlıkta var.
    Dere otunu günde nasıl, ne kadar yiyeceğiz? Tarifi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Saraçoğlu biraz sağcı olduğu için sevmem ama ben de deneyim bakalım. Diyet yapıyorum göbeği eritemiyorum. Kabızlıkta var.
    Dere otunu günde nasıl, ne kadar yiyeceğiz? Tarifi verebilir misiniz?

bence hiç başlamayın dereotuna. çünkü dereotu sadece biraz sağcı olanlarda işe yarıyormuş. solcu olanlarda dereotu hiç bir sonuç vermiyormuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.