Şimdi Ara

TİROİT Test Sonucu NE ANLAMA GELİYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar annemin boğazında guatr gibi bir şey vardı işte iki hafta önce gittik patoloji falan bişeyler oldu. bugün test sonuçlarını almış gelmiş annem. doktor ameliyat demiş. hastalığın ne olduğunu söylememiş biz de guatr sanıyoruz. şimdi sahur geldi anne ver bakayım şuna bakayım dedim. google a yazdımhuthrle diye direk tiroit kanseri falan çıktı. arkadaşlar şuan çok değişik duygular içindeyim. bu raporun ne anlama geldiğini bilen varsa lütfen açıklamasını yapsın. KESİNLİKLE CİDDİ BİR KONU. Allah için yardımcı olun arkadaşlar. neden buraya yazdım inanın danışacak yerim yok babam il dışı görevde soracak kimde yok.
     TİROİT Test Sonucu NE ANLAMA  GELİYOR YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 4 Temmuz 2014; 2:39:34 >

• çok geçmiş olsun. @zorradam hanıma bi baktık şunu
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discombobulated

???

arkadaşın hanımı doktor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

???

arkadaşın hanımı doktor hocam

30lu yaşlarda bi doktorum diyodun sende?
  • Kısa bir araştırma yaptım. Moralini fazla bozma. Ameliyatla tümöre sebep olan hücreler alınıp radyoaktif iyot tedavisi uygulanacak. Ölüm riski olmayan bir hastalık olduğu yazıyor.
  • quote:

arkadaşlar annemin boğazında guatr gibi bir şey vardı işte iki hafta önce gittik patoloji falan bişeyler oldu. bugün test sonuçlarını almış gelmiş annem. doktor ameliyat demiş. hastalığın ne olduğunu söylememiş biz de guatr sanıyoruz. şimdi sahur geldi anne ver bakayım şuna bakayım dedim. google a yazdımhuthrle diye direk tiroit kanseri falan çıktı. arkadaşlar şuan çok değişik duygular içindeyim. bu raporun ne anlama geldiğini bilen varsa lütfen açıklamasını yapsın. KESİNLİKLE CİDDİ BİR KONU. Allah için yardımcı olun arkadaşlar. neden buraya yazdım inanın danışacak yerim yok babam il dışı görevde soracak kimde yok.
     TİROİT Test Sonucu NE ANLAMA  GELİYOR YARDIM

Geçmiş olsun dostum, çok fazla kanser tedavisine cevap vermeyen ve ender görülen bir kanser türü. Çok çabuk yayılır hemen tedavi edilmesi gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok geçmiş olsun. @zorradam hanıma bi baktık şunu

bir sürü bir şey dedi ama böyle bir şüphe varsa erken tanı tiroit kanseri icin kurtarıcı olurmuş nodül varsa annenizde ilerleyen yaşlarda tekrar edebilirmis ama günümüzde ki diğer kanserlerin yanında bununla mücadele daha kolaymis erken tanı ile tamamen duzelebilirmis ama bir kac uzmana görünmesinde fayda varmış bir doktor ameliyat ol dedi diye olmak çok mantıklı değilmiş bir kac uzmana götürseniz daha sağlıklı yorumlar yapilabilinirmis geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 4 Temmuz 2014; 13:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim annem de gecen sene guatr'a yakalandi.Oncelikle gecmis olsun.Ilk olarak hastane hastane gezin herkesin teshisi farkli oluyor guvenilecek tanidik doktor varsa ona sordurun.BEnim amcam doktor o yuzden annem hastaligi sirasinda rahat etti.Gerci halen hastaligi tam gecms degil.
    Yalniz benim annem guatr hastaligi yasadi sizinki kanser olma riski varmis sanirim yine de hastane hastane gezin tam teshis konulsun hemen hizlica tedavi baslasin.
    Biz 1 senedir ugrasiyoruz daha 2 gun once beyninden odem aldilar bacagi atiyor diye.Siz de doktorlarin sozunu dinleyin annenize manevi destek verin.BUrada kimse anlamini bilemez siz en iyisi isinin ehli bir doktora sorun.Cunku bu tarz hastaliklarda cok rahat karistirilabiliyor hastaliklar guatr da olabilir annenizinki.
    Tekrardan gecmis olsun biz neredeyse kurtulduk Insallah bir seyi yoktur annenizin de hastalik baslamadn biter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

çok geçmiş olsun. @zorradam hanıma bi baktık şunu

bir sürü bir şey dedi ama böyle bir şüphe varsa erken tanı tiroit kanseri icin kurtarıcı olurmuş nodül varsa annenizde ilerleyen yaşlarda tekrar edebilirmis ama günümüzde ki diğer kanserlerin yanında bununla mücadele daha kolaymis erken tanı ile tamamen duzelebilirmis ama bir kac uzmana görünmesinde fayda varmış bir doktor ameliyat ol dedi diye olmak çok mantıklı değilmiş bir kac uzmana götürseniz daha sağlıklı yorumlar yapilabilinirmis geçmiş olsun

çok teşekkürler arkadaşlar bugün gittik genel cerrahiye biraz karmaşık dedi, üniversiteye gidin dedi. biz de yabancıyız bilmiyoruz hiç işimiz düşmemişti, kimi önerirsiniz dedik cumhur arıcı dedi inşallah en kısa zamanda gideceğiz. Dediği şuydu; tiroit komple alınacak ölümcül mü dediğimde yok hayır dedi inanın nasıl rahatladım anlatamam. kısa bir araştırma sonucu baktım evet alındıktan sonra ömür boyu bi ilaç varmış onu kullanınca normal insandan farkı olmuyormuş diye okudum. Sizlere çok teşekkür ederim. Annenizin kıymetini bilin ben daha 17 yaşındayım gerçekten dün gece benim için çok zor geçti. tekrar teşekkürler

• Annem guatr ameliyatı oldu. Boğazındaki tiroit bezini kesip alıyorlar. Ömür boyu kullanması için de bir hap veriyorlar. Telaş edecek bişey yok. Kanser falan değil yani o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.