Şimdi Ara

Tişört üstüne gömlek kombinasyonu nasıl?(Örnek SSli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum kimisine yakışır kimisine yakışmaz diyeceksiniz ama genel olarak nasıl bir giyim tarzı onu soruyorum.
    Örnek:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsanoğluinsan -- 21 Ağustos 2011; 15:41:48 >

• Benim hoşuma gitmiyor basit görünüyor.
  • sade kolları kıvrılan askılı tarzı gömlekleri tercih ediyorum..
    cevremden olumlu yorumlar alıyorum.

gerek yok kombineye bence
  • En sevmediğim şeylerden biri.Türkiye'de böyle giyinen pek yok yabancı özentisi sadece.

Giyeceksen birini giy ikisi ne yahu...
  • ben giyiyorum güzel tavsiye ederim t-short tek renk olsun
  • modası kaçtı..
  • Bende giyiyorum bence gayet güzel bir kombinasyon. Özellikle HIMYM da Ted giyiyor böyle bence gayet güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Benim giyim tarzım budur. Çok da iyi bi tarzdır.

• Ben de böyle giyinmeye yeni başladım bayadır istiyordum dışarı çıkıp bişeyler almak için kendimi evden çıkaramadım.Sonunda çıktım aldım.Hoşuma gitti.Keten pantolon aldım birde.Banada altında kot olunca kötü görünüyor gibi geliyor.
  • Gençliğin vazgeçilmezlerindendir, gayet de şık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

Benim giyim tarzım budur. Çok da iyi bi tarzdır.

+1
  • Ben de severim bu tarz giyinmeyi.
  • Yakışıp yakışmaması bir çok nedene bağlı arkadaşlar.. Eğer fit bir vücudunuz varsa ( ne çok ince nede göbekli ) gerçekten hoş durur.. Gömleğin dar kesim olması ve tişörtün gömlek boyundan hafif daha kısa olması çok önemli..

Ben içime tişört geçen seneye kadar önüme geleni giyiyordum.. Sonradan farkettim hiç estetik durmuyor. İçime beyaz ve siyah badi giymeye başladım ( İlk resimdeki Jim carrey gibi ) Ve kot pantolon giyerdim, artık ondan da vazgeçtim. Keten giyiyorum genelde ( Dockers favorim ) Ayakkabılar da önemli, ne olduğu pek önemli değil ama renk uyumu yakalayın yeter. Vans, adio, etnies, emerica gibi skate ayakkabıları bence çok güzel duruyor ( abartı olmayanları, düz tabanlı ve şık olanlar ) ..
  • Bence 10 yıl sonra bile modası çok eskimicek bi kombinasyon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.