Şimdi Ara

Titan Amandamı yoksa Termaltake Bigwater 760İ mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Başlıktada yazdığım gibi Titan Amandamı yoksa Termaltake Bigwater 760İ mi tercih edersiniz. İkisinden birisini almak istiyorum.
    Q6600 işlemciyi 3400 Mhz gibi overclok yapmak istiyorum. Bu ürünleri kullanan yada bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

• bigwater al görüntü açısından daha hoş durur hem fazla overclok yapmayavaksın 3.6 da da kullanabilirsin
  • sıvı soğutma çok emek,zahmet ve tecrübe ister.3.40 ghz q6600 için extreme bir değer değil,kaldı ki amanda da gayet iyi bir soğutma sağlar.bence tereddütsüz amanda al.sıvı soğutmanın kahrını çekmekten iyidir.
  • Corsahir H50 yada Noctua NH-D14 öneririm.
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
    Önerilerin devamını bekliyorum.
  • hocam ikisinide alma

Termalright True Black rev c + NOCTUA NF-P12-1300 1tane yada isteğe bağlı iki tanesini tak al sana su soğutma gibi performans parana yazık etme bence^^
  • Thermalright Ultra-120 eXtreme Rev.C tek geçerim şu an kullanıyorum i920 de bazı yabancı formlarda Corsair H50 Hydro ye fark attığını görürsünüz şu an 160*20 oc li turbo açık 3359 lara geliyor boşta36 yükte 44 lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 22 Şubat 2010; 6:14:11 >
  • ben amanda derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.