Şimdi Ara

titan amandamı yoksa thermaltake bigwater 735mi kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o/c yapacaksan sana 2 seçenek sunuyorum

1. titan amanda fiyatı tuzlu
    2 tt big typhoon fiyatı uygun

su sogutma sistemlerinden uzak durmanı tavsiye ediyorum
  • bencede expander arkadasımız dogru soluyoo ya hortumun bırı zedenelip hortum yırtılsa ne olcak :D

• beyler lütfen mantıklı olalım , bu forumda bu günleri de mi görecektik..

nasıl sıvı soğutmaya gereksiz dersiniz , uzak durun dersiniz ya?

big water, titandan daha performaslı
    big water titandan daha ucuz
    big water ın fiyat/performans oranı titanı ikiye katlar
    big water titandan daha kompakt
    big water titandan daha az güç harcıyor, güç kaynağını yormuyor

big water titana 5 çeker diyorum , hadi aksini iddia edin

(not: big water da kullandım , titan da, şu anda ikisini de kullanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stranger -- 4 Şubat 2007; 22:40:32 >
  • yıne yenı yenıden soluyorum amanda alan ve kullanan 2 arkadasımda sattı kesınlıkle vaat edılen performansı vermıyor+seslı fanları war+kolpa bır sogutucu+PAHALı

BW 735 ı kullandım cok memnun kaldım kesınlıkle hıcbır sorunu yok e6600 ıslemcıyı 3.75 te load ta 31 derecede tutabılıyor artık o kdrını solıyım

@Expander

Su sogutma kurmayı bılmıyorsan deneyımın yoksa bılgın yoksa yorum yapma derım komık oluyorsun...Xtremesystems e gır bakalım amanda kullanan warmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: XavierFire

onların suyu terkoz.

quote:

Orjinali: 6600gt
    saolun beni baya aydınlattınız bu su soğutmayı başka parçalarada ekleyebilirm ileride iyi bir seçim olur amanda neden bukadar konuşuldu anlamıyorum ama hava soğutmaların en iyisi olduna eminim

bunun nedeni ilk defa standart olarak peltieri hava soğutmada kulanmasıdır, milletin pelterden haberi yok, onu alınca şaşırıyo sonuçlara....
    Peltier lehimli hazır olarak gelio, tek gereken kırmızı ve siyah kabloları bağlamak terleme yapmaması için çok iyi bir termal macun kullanman gerekiyor arcticsilver5 ya da thermalrightın yeni süper iletken macununu öneririm ama trde varmı bilmiyorum...

al sana burdan kendi peltierimin imajını upload ediim, arkalı-önlü. Üzerindeki grilikler termal macun kalıntıları
     titan amandamı yoksa thermaltake bigwater 735mi kararsızım
     titan amandamı yoksa thermaltake bigwater 735mi kararsızım

bunun pislenmemişini düşün, öyle hazır gelio

Teşekkür ederim dostum:kaç paraya ve nereden almıştın bu peltieri?

• yahu bilen bilmeyen yorum yapmaya başlamış ne kadar zararlı birşey insanları yanlış yönlendirip vebal altına giriyorsunuz..

bir söz vardır arkadaşlar biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus vs vs diye...

donanımhaber in overclock bölümünde hala suyla soğutma mı olur deniyorsa, bir yerde bir yanlışlık olması lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper14

bencede expander arkadasımız dogru soluyoo ya hortumun bırı zedenelip hortum yırtılsa ne olcak :D

ya hocam sen bu hortumları pipet sandın heralde
    istesen dişinle yırtamazsın o hortumları
    ayrıca benim daha 1 hafta once başıma bi olay geldi
    anlatayım
    benim dikkatsizliğim yuzunden tt 745 in blok rekorun oldugu yerden çatladı
    ben çok sıktım sonra ben bilg. açtım herşey normal ama ben oyle zannediyorum aslında neyse bi baktım ekran kartının uzerinde biraz su war
    neyse kapattım sistemi ekran kartını çıkarttım peçeteyle sildim kuruttum felan sonra yeni bi blok aldım zalman wb3
    şimdi maşallah şakır şakır çalışıyo yani tt nin yanında gelen sıvı zaten iletken değil
    ve kesinlikle tt daha performanslı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi querman -- 4 Şubat 2007; 23:01:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

yahu bilen bilmeyen yorum yapmaya başlamış ne kadar zararlı birşey insanları yanlış yönlendirip vebal altına giriyorsunuz..

bir söz vardır arkadaşlar biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus vs vs diye...

donanımhaber in overclock bölümünde hala suyla soğutma mı olur deniyorsa, bir yerde bir yanlışlık olması lazım..

malesef bu gunlerıde gorduk bırde ln2 yapacak arkadasımız 7ghz yapcakmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
    malesef bu gunlerıde gorduk bırde ln2 yapacak arkadasımız 7ghz yapcakmıs

o da geldi aklıma ama söylemek istemedim baran
    mesele o da değil, yapsın inşallah, göğsümüz kabarsın, ama nedense bazı insalar bilmedikleri konularda da bilgili gibi görünmek için yorum yapıyorlar, tabii bu da buraya yardım almak, birşey danışmak için gelen arkadaşlarımızı olumsuz etkiliyor..

mesela ben bilmiyordum - derecelerde günlük kullanım için nasıl izolasyon gerektiğini, forumda benden daha deneyimli bir arkadaşıma danıştım (recep) o da sağolsun bilgilerini paylaştı..

forumun mantığı bilmediklerimizi paylaşarak öğrenmektir..

• mesela bnde sana su sogutma hakkında takıldıgım yerlerı sordum ve ogrendım bazı seylerı sıtelere bakmakla olmuyor ınsanlarla bılgı paylasımı yapmak gerekıyor yoksa bos yorumların kımseye yararı olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

beyler lütfen mantıklı olalım , bu forumda bu günleri de mi görecektik..

nasıl sıvı soğutmaya gereksiz dersiniz , uzak durun dersiniz ya?

big water, titandan daha performaslı
    big water titandan daha ucuz
    big water ın fiyat/performans oranı titanı ikiye katlar
    big water titandan daha kompakt
    big water titandan daha az güç harcıyor, güç kaynağını yormuyor

big water titana 5 çeker diyorum , hadi aksini iddia edin

(not: big water da kullandım , titan da, şu anda ikisini de kullanmıyorum)

Bilen biliyor ama bazı arkadaşlarımız forumda Video inceleme olamasına ragmen hava sogutma üstünlügünü savunuyor.

• bigwater de kullandım beyler o kadar riske girilmeye degmez bigwater kullanacak kişi bilgilimi degilmi daha önce hiç su sogutma sistemi kurup kullanmışmı bi sorun konuyu açan arkadaşa öyle yardımda bulunun. egerki hiç su sogutma sistemi kurup kullanmadıysa anlayacagınız yanlış bi hareketinde bilgisayarı eline alabilir. bazı arkadaşlar halen dalga geçer gibi yorumda bulunma cüretinde bulunabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

bigwater de kullandım beyler o kadar riske girilmeye degmez bigwater kullanacak kişi bilgilimi degilmi daha önce hiç su sogutma sistemi kurup kullanmışmı bi sorun konuyu açan arkadaşa öyle yardımda bulunun. egerki hiç su sogutma sistemi kurup kullanmadıysa anlayacagınız yanlış bi hareketinde bilgisayarı eline alabilir. bazı arkadaşlar halen dalga geçer gibi yorumda bulunma cüretinde bulunabiliyor.

1- o kadar riske girmeye değer, zira ortada risk yok ne riskinden bahsediyoruz onu bile anlamadım
    2- daha önce hiç su soğutma kurup kullanmamış arkadaşlar bile rahatlıkla ve problemsizce kullanabilirler. hiç su soğutma kullanmamış arkadaşlar özellikle bu kitten başlamalılar, bu kadar rahat kurulumun ardından sistemin özünü kapıp daha da geliştirebilirler kendilerini ileride
    3- hiç fan takmamış bir kişi de fan takarken sistemi "eline alabilir" (ne demekse, bozmak demek herhalde, yanlışsam düzelt). Fanı takar kablosunu bağlamaz, fanı takarken çekirdeği kırar vs vs..
    4- bu foruma yazdığın yazılar ve yaptığın yorumlar neticesinde söylediklerinle dalga geçilmesini sağlayan sensin, hatta şu an cevap yazmakta olduğum mesajın bile senin bu konuda ne kadar bilgi sahibi olduğunu gösteriyor. Ayrıca inanmıyorum big water kullandığına, eğer kullanmış ve kolaylığı görmüş olsan öyle sistemini "eline alır" gibi yorumlar yapmazdın. Musluk açıp kapamayı başaran, daha önce de sistemine bir soğutucu takmış her insan (ki bu ilk olsa bile yapar kurulum çok basit) bu kiti kazasız belasız kolayca kullanabilir..

• titan amandamı bigwatermi diye konuyu açan arkadaşa tavsiyem forumda bu iki ürün hakkında yapılan testleri inceleyip yazılan yorumları degerlendirip ona göre alacagı ürünü seçmesi fazla söze gerek yok arkadaş araştırır dogru seçimi yapar.

edit: güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 6 Şubat 2007; 10:03:17 >
  • peki olayı ikili tartışmaya döndürüp baltalamak istemiyoruk konuyu

olay hakkındaki bilgin belli oldu son mesajında
  • bana verdigin cevaplardan bunu anlayabiliyoruz en azından. insanları hor görüp aşagılamak ile kimsenin eline bişey geçmez. forumda bu tür düşüncelere sahip önyargılı insanlar da yok degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 6 Şubat 2007; 10:00:00 >
  • kanımca bt yeter gibi ama bw kullanmadım performansını bilmiyorum gidip bir sürü para bayılmaya gerek yok 80, 90ytl falan bt gayet sessiz ve performanslı üzerindeki fan 1300~1350 arasında dönüyor daha performans istiyorsan 2000rpm lik bi fan takarsın babalar gibi kullanırsın 2,3 ayda bi kompresorle hava tutarsın okadar. susoğutma kullanmadım ama arabadan biliyorum su eksiltir kesin pc dekilerde
  • yok, arabadaki gibi su eksiltme olmuyor bunda arabada 5-6 litre su kullanırken burada 500 ml kullanıyoruz, ayrıca bakım vs vs gibi derdi de yok, zaten çok uzun süre bakımsız kullanabiliyorsunuz

vega nın kampanyasıyla big water neredeyse big typhoon fiyatına gelmişti, kampanya devam ediyor mu bilmiyorum
  • saolun arkadaşlar birazda tartışma ortamı yaratmışım fan soğutma aldım ASUS SLIENT SQUARE çok güzel performansıda görüntüsüde
    saolun herşey için
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6600gt

saolun arkadaşlar birazda tartışma ortamı yaratmışım fan soğutma aldım ASUS SLIENT SQUARE çok güzel performansıda görüntüsüde
    saolun herşey için

nerden aldın internetden ise link falan verebilirmisin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.