Şimdi Ara

titan amandamı yoksa thermaltake bigwater 735mi kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar core2 e6300 için fan alacam ama iki faaaaaaaaaan arasında kararsızım biri su soğutma biri fan soğutma ama çok iyi performansı olduğu söleniyor ikisininde fiyetı aynı aşşa yukarı
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=93649&productid=bd700662
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TTC-NP04TZ
    linkleri bunlar deneyimli arkadaşların yardımlarını bekliyorum oc nin doruğuna çıkacam

• titan amanda
  • TT Bigwater..
  • big water bence ilerde ekran kartı kuzey köprüsü genişletme olanağı var, 50 watt güç çekmiyor, daha kompakt (en azından bütün kiti işlemcinin üstüne kurmuyorsunuz)
  • big water amanda için sağlam psun olması lasım amandda gereksiz bencesu sogutmaya dewmm++
  • bigwater
  • titanın bütün ürünler cok pahalı aynı thermalright gibi bu fiyatlarla buiş nasıl dvm ettriyiolar ilginç elbette 735 bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amanda şimdiye kadar çıkarılan en gereksiz ürünlerden biri bence... peltier esas performansını su soğutmayla verir. Yazıcıoğlu hanında peltier satılıyor, montajını biliyorsan bigwaterla 15derece overclocklu yaparsın işlemcini!

bende de peltier var lakin takarken çatlatmıştım, bir daha da yenisini almaya tenezzül etmedim, kendi su soğutmam bmw radyatörüyle 54% overclocklu işlemcim 25derece civarı seyrinde. su soğutma, big water al
  • saolun beni baya aydınlattınız bu su soğutmayı başka parçalarada ekleyebilirm ileride iyi bir seçim olur amanda neden bukadar konuşuldu anlamıyorum ama hava soğutmaların en iyisi olduna eminim
  • Big water al amanda çok fazla güç çekiyor.
  • 735 güzel vga+chipset blogu koyarakta genişletebilrsin hatta arkadaşin dedigigi gibi 50 waatlık peltierlre vardı onlardan alıp blokun altına koyaiblrsin o zaman cok daha güzel olur ama big water kendiside yeter
  • quote:

735 güzel vga+chipset blogu koyarakta genişletebilrsin hatta arkadaşin dedigigi gibi 50 waatlık peltierlre vardı onlardan alıp blokun altına koyaiblrsin o zaman cok daha güzel olur ama big water kendiside yeter

Peltier konusunu biraz açarmısın arkadaşım,merak ettim.Kabloları hazır lehimlenmişmi ve terleme yapmıyormu?Nasıl bir şey merak ettim...
  • Bence Big Water al ilerde birde ekrankartı block koyarsın mis gibi olur forumda video inceleme var.Süper incele istersen.
  • ne bigwateri beyler anakarta ve cpu ya su kaçtımı amandamı bigwatermi anlarsınız. milyarlık sistemler su sogutmaya emanet edilmez
  • quote:

Peltier konusunu biraz açarmısın arkadaşım,merak ettim.Kabloları hazır lehimlenmişmi ve terleme yapmıyormu?Nasıl bir şey merak ettim

50 waatlık peltier ile üstünde asus fan ile kullanan bi arkaşdaş vardı terleme yapmıyor demişti ama 70 waatlık bir peltierde terleme olur diye duymustum peltieri cpu nun üsütne su sogutma blokunuda peltierin ustune koyuyursun.. peltierın üstündeki sıcak bölegeyi su sogutmayla soguturken peltierin soguyan bölgeside cpu yu sogutuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

ne bigwateri beyler anakarta ve cpu ya su kaçtımı amandamı bigwatermi anlarsınız. milyarlık sistemler su sogutmaya emanet edilmez

Herkezin kendi fikri var kendi fikrini söyledin kimse eleştirmdi fikirlere saygılı olmalısın bu kadar kullanan gördün hiç bilgisayarım sudan yandı diye duymadım zaten bilgidigin terkos su kullanılmıyor ki.
    Şayet kullanan varsa o kendi bilecegi iş yalıtkan bir sıvı kullanılmaktadır.

• forumda bikaç kişi bigwaterden yana agzının yandıgını söyledi anlayacagın su kaçagından anakart uçmuş
  • Dostum eğer sessiz bir sistem istiyorsan
    amandayı alma videolu incelemesini izlersen sesli olduğunu görürsün

Big Water güzel fakat bakım ister normal hava soğutma gibi bir kere bağladınmı arkana bakmaksızın kullanamazsın
    en garanti hava soğutma
    güzelce bağla hiç bir sorun olmaz pc'yi hiç kapatma banamısın demez
    tek kötü yanı toz olur onuda kapağı açıp bi hava tuttunmu tozmoz kalmaz

düzeltme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aKaSa -- 4 Şubat 2007; 16:19:02 >
  • onların suyu terkoz.

quote:

Orjinali: 6600gt
    saolun beni baya aydınlattınız bu su soğutmayı başka parçalarada ekleyebilirm ileride iyi bir seçim olur amanda neden bukadar konuşuldu anlamıyorum ama hava soğutmaların en iyisi olduna eminim

bunun nedeni ilk defa standart olarak peltieri hava soğutmada kulanmasıdır, milletin pelterden haberi yok, onu alınca şaşırıyo sonuçlara....
    Peltier lehimli hazır olarak gelio, tek gereken kırmızı ve siyah kabloları bağlamak terleme yapmaması için çok iyi bir termal macun kullanman gerekiyor arcticsilver5 ya da thermalrightın yeni süper iletken macununu öneririm ama trde varmı bilmiyorum...

al sana burdan kendi peltierimin imajını upload ediim, arkalı-önlü. Üzerindeki grilikler termal macun kalıntıları

bunun pislenmemişini düşün, öyle hazır gelio

• bu cevaplar kafamı iyice karıştırdı peki sizin önerdiğiniz bi fan veya su soğutma varmı benim oc beklentilerimi karşılayacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.