internetten almadım yok zaten hiçbiyerde arkadaşımdan aldım
peltier hakkında bir sürü eski konuda var okuyun biraz.. bir arkadaş terlemenın macunla alakalı olduğunu sölemiş bu yanlış terlemenın tamamen ortamın nemi ve sıcaklık farkının cok fazla olmasından metalin ısı alışverişi sırasında (hava ile) socaklık farkından dolayı hava daki su buharlarının yoğunlaşmasıyla olusur en pahalı termal macunu alın bunu engelleyemessınız .. terleme olan yere fanla hava uflersenız bir nepze terlemenın önune gecebilirsiniz o da terleme olmuyor anlamına gelmez sadece buharlastırırsınız..
konununn gercek amacı bu değil kusura bakmayın..
su soğutma ses bakımından daha avantajlı diyemicem bence ses konusunda ikiside aynı derecede ses üretir ama uzun sire overclok lu kullanıcaksan bence su soğutma al derim cunku su soğutmanın avantajı yukte ortaya cıkıyor.. birde görünüş acısından su soğutma her zaman daha cekici olucaktır.. amanda da bench hersey diyen birisi için avantaj olabilir. bence kullanım tarzınıza göre secın derım.. amanda ve su soğutmanın ikisinide deneyen arkadaşlar - ve 4 lar seklınde yazsınlar ama taraflı davranmasınlar su soğutmayla ben 640 3.0 ı @4.5 36 derecede kullanıyordum.. birde celeron 315D 2.26 yı da 3.8 de sus oğutma ile 15 dereceye kadar düşürüp bench alabildim hepsi için ss verebilirim.. amandayla bunu yapabileceğimi sanmıyorum suyun avantajı bench içinde kendınız ekleme yapabiliyorsunuz.. amandada böle bir şansınız yok sanırım.. neyse benden bu kadar..
quote:
Orjinalden alıntı: alper14
bencede expander arkadasımız dogru soluyoo ya hortumun bırı zedenelip hortum yırtılsa ne olcak :D
hocam hortum kopsada o sıvı iletmiyor sistemi bozulmayan birsürü kiş,i var bunun sayesinde ama tamamen iletmez denemez bir süre sonra iyonize oluyor ondan dolayı sadece az kacak varsa farkına varıp sistemi kapatabilirsin.. yaşayanlar daha iyi anlatıcaklardır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme