Şimdi Ara

TITAN QUEST

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Titan Quest'in demosu çıktı.Fileplanet veya 3dgamers'dan çekebilirsiniz.Ben demoyu oynadım ve bitirdim.Oyunla ilgili şunları söyleyebilirim.Bir kere eğer hala diablo 3'ün gelmesini bekliyorsanız bence boşuna beklemeyin.Bu oyun diablo 3' e fazlasıyla rakip olabilecek bir durumda.Oyunun yapımcısı Age of Empires'ın yapımcısı ve ayrıca oyunu senaryosunun yazarıda Breaveheart filminin senaristi.Yani oyun çok sağlam bi backrounda sahip.Titan Quest eski mısır ve yunanistan çevresinde geçiyor.Oynanış olarak diablo ile aynı.Diablo'yu oynamış olanlar hiçbir yabancılık çekmeyecekler.Yine bir sürü yan quest ve ana görevler var.Item olayı aynı diabloda olduğu gibi yine renklerle belirleniyor.Sarı,pembe,mavi itemler güçlerine göre değişiyor.Bazı artifact'ler bulunup silahları veya armorları upgrade edebiliyoruz.Level atlama yöntemi yine aldığın Xp ile doğru orantılı.Karakterini nasıl yönlendireceğini ilk leveli atladıktan sonra belirliyorsun.Karşına çıkan 8 seçenekten birini seçip o class'ın özelliklerine level atladıkça skill'lerimizi dağıtmaya başlıyoruz.Bunlar klasik olarak savaşçı(attack ağırlıklı), savaşçı(defans ağırlıklı),büyücü(yıkım),rogue,druid,healer,hunter...Ayrıca lvl atladıkça 5 ana özelliğine puanlarını dağıtıyorsun.Bunlar health,mana,strength,dexterity,intelligent.

Oyunda sesler güzel.Doğada ilerlerken oyun seni içine alıyor.Kuşların,rüzgarın,suyun sesleri çok kaliteli hazırlanmış.Ayrıca npc'lerin sesleri çok profesyonelce hepsine ayrı bir hava veriyor.Müziklerde gayet iyi.Eski mısır ve yunan ezgileri kullanılmış.Asıl oyunun muhteşem olan kısmı grafikleri.Ben açıkçası bu kadarını beklemiyordum.Eğer iyi bi ekran kartınız varsa ve tabii bolca ram,oyunun grafikler ayarlarını sona getirebilirseniz görsel bir sölen yaşayacaksınız demektir.Doğada sazlıkların arasından geçerken sazlıkların sallanması,gece gündüz olayını,deniz grafikleri,yaratıkların çizimleri,büyü efekleri hepsi tek tek muhteşem.Ayrıca çok kaliteli bir fizik motoru var oyunda.Son olarak bu oyunu tüm RPG fanatikleri(özellikle diablo) tavsiye ederim.Ensemble çalışanları çok başarılı bir iş çıkarmışlar.Bu senenin hit oyunlarında birine hazır olun.Herkese iyi oyunlar...

Not:Eğer demoyu çalıştırdığınızda oyunun ana menüsünde yazılarda sorun yaşarsanız sorun nasıl düzelteceğini anlatayim...

Not2:Sistemim:Amd Athon 64 3200+ ,Asus A8N-E, Sapphire X1800GTO,1024 DDR Ram,160 GB Samsung Sata,Creative Audigy LS,Creative 5+1... Herşey full olarak gayet akıcı çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth -- 11 Mayıs 2006; 18:29:00 >

• menüde sorun var dostum..lag error dio nasıl düzelecek???yardımcı olur musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal132002

menüde sorun var dostum..lag error dio nasıl düzelecek???yardımcı olur musun
    quote:

Orjinalden alıntı: kemal132002

Demoyu kurduktan sonra titan quest klasörü içindeki settings klasörüne gir.defaults.txt dosyasını aç.İçine language = English değerini gir. Veya language = Turkish varsa onu english e çevir.
    Sonra Belgelerim\My Games\Titan Quest demo\settings içindeki options.txt dosyasını aç. Aynı şeyi burada da yap.language = English ekle veya language = Turkish varsa , turkish i english yap.
    Dosyaları kaydet ve kapat. Sorun bende çözüldü bu yolla umarım sendede çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth

quote:

Demoyu kurduktan sonra titan quest klasörü içindeki settings klasörüne gir.defaults.txt dosyasını aç.İçine language = English değerini gir. Veya language = Turkish varsa onu english e çevir.
    Sonra Belgelerim\My Games\Titan Quest demo\settings içindeki options.txt dosyasını aç. Aynı şeyi burada da yap.language = English ekle veya language = Turkish varsa , turkish i english yap.
    Dosyaları kaydet ve kapat. Sorun bende çözüldü bu yolla umarım sendede çalışır.

Alıntıları Göster
    dostum çok sağol..sorun çözüldü ..allah razı olsun..teşekkürler..bu arada oyun bence diablo 3 diyebilirim...

• quote:

dostum çok sağol..sorun çözüldü ..allah razı olsun..teşekkürler..bu arada oyun bence diablo 3 diyebilirim...

Alıntıları Göster
    quote:

Bencede... İyi oyunlar
  • quote:

quote:

Bencede... İyi oyunlar

Alıntıları Göster
    Çok ilginç bende my games klasöründe titan demosu klasörü çıkmadı ayıca settings içindeki defaults.txtyi de yaptım language=english diye yine çalışmadı .mümkünse my games klasöründeki titan quset içeriği çok değilse atabilirmisin yoksa içeriği gösterebilirmisin?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çok çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

çok çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    rica ederim...iyi oyunlar..diablocular buraya...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Blizzard'ın işi biraz daha zor bundan sonra...
  • quote:

quote:

Blizzard'ın işi biraz daha zor bundan sonra...

Alıntıları Göster
    işte beklediğim bir oyunda buydu uzun zamandan beri ses seda çıkmıyordu demosunu bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amulet

işte beklediğim bir oyunda buydu uzun zamandan beri ses seda çıkmıyordu demosunu bakalım

Alıntıları Göster
    Centaur Nessus bir türlü öldüremedim, öldürmenin kolay bir yolu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 13 Mayıs 2006; 13:33:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Alıntıları Göster
    maalesef celeron 1700 sistemle içler acısı çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendelse

maalesef celeron 1700 sistemle içler acısı çalışıyor

Alıntıları Göster
    indiriyorum bakalım. diablo kadar varsa muhteşem olur ya
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Bol Bol potion :) Şehirdeki trader'dan alabilirsin.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Amroth

quote:

10 potion bitirdim 4 veya 5 kere daha vursam ölücekti fakat ben öldüm , Şuanda altında kalmadığı için ortalıkta boş boş dolanıyorum
    Buarada büyü yapma gibi bir olay var mı ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Amroth

quote:

10 potion bitirdim 4 veya 5 kere daha vursam ölücekti fakat ben öldüm , Şuanda altında kalmadığı için ortalıkta boş boş dolanıyorum
    Buarada büyü yapma gibi bir olay var mı ?

Alıntıları Göster
    ark setup linkini atarmisnizzzz=????

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemreg

ark setup linkini atarmisnizzzz=????

Alıntıları Göster
    SELAM ARKADAŞLAR.BEN DAHA OYUNU KURAMADIM.SET UP AŞAMASINDA BANA HARD DİSK DE YETERLİ ALAN YOK DİYOR VE KURMAYI BAŞLATMIYOR ( HARD DİSK DE 50 GB YER VAR)..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

SELAM ARKADAŞLAR.BEN DAHA OYUNU KURAMADIM.SET UP AŞAMASINDA BANA HARD DİSK DE YETERLİ ALAN YOK DİYOR VE KURMAYI BAŞLATMIYOR ( HARD DİSK DE 50 GB YER VAR)..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Alıntıları Göster
    cıksın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dışişleri

cıksın artık

Alıntıları Göster
    26 haziranda çıkıyo sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: errenius

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: errenius

evet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.