Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (528. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok bulamadım bnm nick Gorkem gamerangerda.. snn nick ne ? .... öyle bir staff olmadığına eminim... mormu yeşilmi mavimi peki ?
  • çok fazla Gorkem var :D benimkisi MOD / Staff of Harrowing olabilir adı tam olarak hatırlamıyorum , yeşil olması lazım
  • bütün Gorkem leri ekledim 10 15 tane inşallah birisidir bunlardan
  • sendende cok var :) sen en iyisi masa aç eklim seni... yeşilse bilemem malesef
  • ARkadaşlar yaratık çoğaltma hilesinin linkini veya ismını verebilecek var mı?
  • hile olarak deilde costum map olarak var sanırım xmax moddan bahsediosun ?
  • Arkadaşlar ben bu xmaxı indirdim gayette güzel çalışıyor customdan giriyorum ana ekrana yani singleye atıyo giriyorum falan oynuyorum her neyse asıl soruna gelelim benim sıkıntım ben nasıl legendary oynayacağım legendaryı seçip gir diyorum beni singleye atıyo singledede epic legendary açılmıyo sadece bendemi herkestemi bilmiyorum.Açıkcası ben legendaryi xmaxla oynamak istiyorum bunu nasıl yapıcam bana bi açıklarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanteen55

Arkadaşlar ben bu xmaxı indirdim gayette güzel çalışıyor customdan giriyorum ana ekrana yani singleye atıyo giriyorum falan oynuyorum her neyse asıl soruna gelelim benim sıkıntım ben nasıl legendary oynayacağım legendaryı seçip gir diyorum beni singleye atıyo singledede epic legendary açılmıyo sadece bendemi herkestemi bilmiyorum.Açıkcası ben legendaryi xmaxla oynamak istiyorum bunu nasıl yapıcam bana bi açıklarmısınız

legendary de oynamak için önce normal sonra epici bitirmeniz gerekmekte
  • normal, epic ve lagendery diye gidiyor sıralama. normalden başlayıp sırayla yükseliceksin. kademe kademe zorlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

Orijinalden alıntı: quanteen55

Arkadaşlar ben bu xmaxı indirdim gayette güzel çalışıyor customdan giriyorum ana ekrana yani singleye atıyo giriyorum falan oynuyorum her neyse asıl soruna gelelim benim sıkıntım ben nasıl legendary oynayacağım legendaryı seçip gir diyorum beni singleye atıyo singledede epic legendary açılmıyo sadece bendemi herkestemi bilmiyorum.Açıkcası ben legendaryi xmaxla oynamak istiyorum bunu nasıl yapıcam bana bi açıklarmısınız

legendary de oynamak için önce normal sonra epici bitirmeniz gerekmekte

Teşekkür ederim kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

normal, epic ve lagendery diye gidiyor sıralama. normalden başlayıp sırayla yükseliceksin. kademe kademe zorlaşıyor.

Teşekkürler
  • ne demek ne demek
  • önemi yok. bu sayfa yardımlaşmak için var
  • YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR GAMERANGER KURUN ONLİNE OYNAYALIM İTEM YARDIMIDA YAPARIS ;)
  • BENİMDE BİR SORUM VAR... TQ-IT 1.17 TUM BÖLÜM VE GÖREVLERİ EZBERE BİLMEME RAĞMEN DATABASEDEN BAKTIGIMDA "GİLDED SKELETON" LAR VARMIŞ VE BUNLARDAN "Revenant Crown" ,"Revenant Plate " GİBİ YEŞL İTEMLER DÜŞÜYORMUŞ... TUM HARITALARI GEZMEME RAĞMEN BULAMADIM BU MOBLARI... NERDE BUNLAR BILEN VARMI ?
  • babalar ellerini çekince işte, yeni soru soran arkadaşlara kimse yardım edemio!!!
  • eray sen bakabildin mi dedğim itemlere ?
  • hacı istediklerinin resmini gönderebilirmisin
  • TQ VAULT KULLANMAYI BİLİONMU
  • 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.