yok bulamadım bnm nick Gorkem gamerangerda.. snn nick ne ? .... öyle bir staff olmadığına eminim... mormu yeşilmi mavimi peki ?
çok fazla Gorkem var :D benimkisi MOD / Staff of Harrowing olabilir adı tam olarak hatırlamıyorum , yeşil olması lazım
bütün Gorkem leri ekledim 10 15 tane inşallah birisidir bunlardan
sendende cok var :) sen en iyisi masa aç eklim seni... yeşilse bilemem malesef
ARkadaşlar yaratık çoğaltma hilesinin linkini veya ismını verebilecek var mı?
hile olarak deilde costum map olarak var sanırım xmax moddan bahsediosun ?
Arkadaşlar ben bu xmaxı indirdim gayette güzel çalışıyor customdan giriyorum ana ekrana yani singleye atıyo giriyorum falan oynuyorum her neyse asıl soruna gelelim benim sıkıntım ben nasıl legendary oynayacağım legendaryı seçip gir diyorum beni singleye atıyo singledede epic legendary açılmıyo sadece bendemi herkestemi bilmiyorum.Açıkcası ben legendaryi xmaxla oynamak istiyorum bunu nasıl yapıcam bana bi açıklarmısınız
quote:
Orijinalden alıntı: quanteen55
Arkadaşlar ben bu xmaxı indirdim gayette güzel çalışıyor customdan giriyorum ana ekrana yani singleye atıyo giriyorum falan oynuyorum her neyse asıl soruna gelelim benim sıkıntım ben nasıl legendary oynayacağım legendaryı seçip gir diyorum beni singleye atıyo singledede epic legendary açılmıyo sadece bendemi herkestemi bilmiyorum.Açıkcası ben legendaryi xmaxla oynamak istiyorum bunu nasıl yapıcam bana bi açıklarmısınız
legendary de oynamak için önce normal sonra epici bitirmeniz gerekmekte
normal, epic ve lagendery diye gidiyor sıralama. normalden başlayıp sırayla yükseliceksin. kademe kademe zorlaşıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: dewilswale
quote:
Orijinalden alıntı: quanteen55
legendary de oynamak için önce normal sonra epici bitirmeniz gerekmekte
Teşekkür ederim kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: crazy61
normal, epic ve lagendery diye gidiyor sıralama. normalden başlayıp sırayla yükseliceksin. kademe kademe zorlaşıyor.
BENİMDE BİR SORUM VAR... TQ-IT 1.17 TUM BÖLÜM VE GÖREVLERİ EZBERE BİLMEME RAĞMEN DATABASEDEN BAKTIGIMDA "GİLDED SKELETON" LAR VARMIŞ VE BUNLARDAN "Revenant Crown" ,"Revenant Plate " GİBİ YEŞL İTEMLER DÜŞÜYORMUŞ... TUM HARITALARI GEZMEME RAĞMEN BULAMADIM BU MOBLARI... NERDE BUNLAR BILEN VARMI ?
babalar ellerini çekince işte, yeni soru soran arkadaşlara kimse yardım edemio!!!