mart ayından kalma ustalar nerdesiniz. sesinizi duyyum.
burdayız kardeş arada girip bakıyorum merak etme sen
arkadaşlar çinde yaratıkların su benzeri bir büyüsü var o büyü nasıl yapılıyor. üç tane su aynı ice büyüsü gibi gönderiliyor
Bi oyundan atmasada oynayabilsem ya
oooooooof gencler offff. 1 yıl bu oyunda yardırdık. kasım ayından kalma ustalarla birlikte. geldik mayısın 15ine diablo 3 cıktı. diabloyu alamayan nokta noktalar oynanacak en iyi rpg oyun olan titan qusete basladı. biz aşktan oynuyorduk onlar ise diablonun yokluğundan. diablonun reklamından etkilenmişler. haziran temmuz oldu bu yeni gelenlerin sayısı 20yi buldu. lan noluyo dedim. yıllardır siz nerdeydiniz ya. ya işte böyle bu oyunda artık güncelliğini yitirdi. ne hazin bir durum. öyle bir hero yaptımki feriştahı gelse yıkamazdı. armorda bende damagede bende. ne günlerdi be. kasım ayındaki kardeşlerim nerdesiniz. hepinizi çok özledim.
Bilgisayar titanı bile kasıyor artık oynayamıyom :D
gencler nassınız gencler genc kalmak isteyenler
oyunu bırakmayıp devam edenler varmı. solo oynayanlar varmı. yani bilgisayarında kendi başına tek olarak
ben hala tek oynuyorum. hem bunu hemde diablo 2yi. hala oynuyorum
Ben artık oynamıyorum ama buraya yazılanlara bakıyorum.Rpg bölümü yer imlerimde zaten :)
quote:
Orijinalden alıntı: dewilswale
Ben artık oynamıyorum ama buraya yazılanlara bakıyorum.Rpg bölümü yer imlerimde zaten :)
senle internette diablo 2 oynayakmı
quote:
Orijinalden alıntı: eraysenol
quote:
Orijinalden alıntı: dewilswale
senle internette diablo 2 oynayakmı
Oyun oynamaya zaman yok be usta valla tonla rpg oyun var hiçbirine başlayamadım zaman isteyen birşey sonuçta.Başlasam yarım kalacak sonra haftalar sonra devam etsem hikayesini kaçıracam olmayacak.
eger hala oynıyan varsa online bende tuggle kurarım
2 ay önce burdak ibi kaç arkadaş birbirinin oyununa giremiyorlardı unable to connect oluyordu tunggle gelin falan demiştim ben ama orda da oynayamamışlardı şimdi istanbula ogrenci evine geldik wirelesstan mı nedir bisey buyuk ihtimalle serverlara katılmamı engelliyor unable to connect yazısı aliyorum antivirusu sildim ama fayda etmedi yine de
bende hala solo oynuorum keşke online hala oynayan olsa... ama malesef bulamıyorum oynayan
Hamaci'de oynayan yokmu oyunu ?? Single sarmıyor ya fazla
gameranger olmazmı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Efrâsiyab
Hamaci'de oynayan yokmu oyunu ?? Single sarmıyor ya fazla
Tunngle kur hocam bir sürü adam vardır oynayan.
ya yok türk oynayan.... aslında varda tunngle da hepsi yok sabit grubumuz var yabancı alamayız yok bilmemne diolar ... yabancılarla oynamayı tercih ediyorum o yüzden... DAHA sıcak kanlı oldukları kesin bu konuda... en azından bizimkiler gibi bunun sadece bir "Oyun" olduğnu unutmuyorlar ve anlamsız kıskançlıklar yapmıyorlar....
slm arkadaşlar bu tqh in modları varmış nerden indirebilirim bilgisi olan varsa link paylaşabilirmi