Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (531. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta lilihtin oldugu sayfanın linkini atarmısın bulamadım da kusura bakma
  • canavar sayısını artıran modlar değil usta lliliht ve diğer leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_tekin58

canavar sayısını artıran modlar değil usta lliliht ve diğer leri

Burayı bir dene istersen :

Lilith mod
  • Güzel oyun diyorlar...

Oynamak nasip olmadı
  • Özledim valla Torchlight, Diablo derken pabucu dama atıldı eski toprağımın.
  • teşekkurler link için, undefined
  • yok be eskisi gibi rağbet yok.eskiden toplanır online oynardık.baya kişi vardı.
  • şirket kapanmasaydı çoktan 2.sini çıkarırdı
  • Şimdi bir savaşçı açtım. Warfare Mastery yani. Defance Mastery verdiğim anda adam takozladı. Gene damage yiyorum ama damage vuramıyorum. Baktım iş yok, yeniden açtım 1. Mastery Warfare verdim. 2.yi ne vermemi tavsiye edersniz? Dual Wield olucak mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Şimdi bir savaşçı açtım. Warfare Mastery yani. Defance Mastery verdiğim anda adam takozladı. Gene damage yiyorum ama damage vuramıyorum. Baktım iş yok, yeniden açtım 1. Mastery Warfare verdim. 2.yi ne vermemi tavsiye edersniz? Dual Wield olucak mecburen.

Dream tavsiye ederim.Baya rahat edersin.Eğer en çok damage'i ben vurayım diyorsan Hunting al ama defans sıkıntısı çekersin demedi deme.
  • İlk defa online oyun oyniycam ama hic bir bilgim yok. Join bölümünü secip alt kısımdan da interneti işretledim sonra şöyle bir hatta verdi (ress retry to debug the application - jit must be enabled) ne yapmam gerekiyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat79

İlk defa online oyun oyniycam ama hic bir bilgim yok. Join bölümünü secip alt kısımdan da interneti işretledim sonra şöyle bir hatta verdi (ress retry to debug the application - jit must be enabled) ne yapmam gerekiyor???

Bilgisayarına kurduğun Titan Quest orjinal değilse online oynayamazsın üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthedain -- 16 Ekim 2012; 19:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeLLBReaKeR

quote:

İlk defa online oyun oyniycam ama hic bir bilgim yok. Join bölümünü secip alt kısımdan da interneti işretledim sonra şöyle bir hatta verdi (ress retry to debug the application - jit must be enabled) ne yapmam gerekiyor???

Oyun orjinal kendiside ek paketi de. Sorum güncel?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpeLLBReaKeR

quote:

Oyun orjinal kendiside ek paketi de. Sorum güncel?

Büyük olasılıkla Visual C++Runtime Library yüzünden kaynaklanıyor.İlk önce 2008 C++ redist indirip dene.Eğer yine olmazsa en son sürümünü bul.
  • Eski günler geldi aklıma tekrardan kurdum.Lilith modu nasıl önerirmisiniz?

Ayrıca birlikte oynamak isteyen olursa hamachi vs. programlar farketmez yükleyip oynamak isterim..
  • ben gameranger dayım istersen oynarıs
  • gamerangerdayım ben istersen oynarız
  • Patch olarak 1.17 + underworld modu kurdum uyar mı,nasıl olur?
  • Yokmu gameranger da oynayan tek başıma TQ bitirdim IT geçtim şimdi can sıkıntına arkadaş arıyorum beraber oynayabileceğimiz hamachi vb. programlar farketmez!

Gameranger;

Id: Langen
  • Bir kaç resim...

• 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.