yok ben kullanmıorum .... da nerden dustugunu bılsem gıdıp kescemde :)
elimde var. normalde bi tane heroya aktarıp gönderiyodum fakat. şimdi dll hatası verio. oyuna girmio. o yuzden vaulttan aktarman gerekio. eraysenol01@hotmail.com istersen bunu msnye ekle anlatayım nası yapacağını su anda msnem acık
ramazan girdi böyle oldu. millet oruçlu açlıktan başka birşey düşünmüyor ki.
sende yoksun ortalıktan sanırım ramazan sebebıyle ;) :D
hala oynayan varmı yaaa
oyuna hıle gırdıkten sonra ıyıce sogumustum.herkes cok basıt sekılde oyundakı tum ıtemlere ulasabılıyordu.ben aylarca bı taraflarımı yırtardım ıyı ıtem cıkarmak ıcın.
ben hala hilesiz 1 senedir devam ediorum vlla .... aynn yaptılar hılelerı sımdı zevk lmadıklarından oynamıolar ... ben hala bikactane daha stonebinder düşürmek için geri dönüp medusa kesiorum...
Beyler steamde oyunu c ye saveliyor.Formatta filan gidiyor save.Onu d ye nasıl kayıt ettirebilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke
Beyler steamde oyunu c ye saveliyor.Formatta filan gidiyor save.Onu d ye nasıl kayıt ettirebilirim ?
Bende de steam var, C'ye otomatik kuruyor, sadece format atacağın zaman save dosyalarını yedekle, sonra oyunu kurunca yedeklediklerini klasörün içine atarsın.
Arkadaşlar oynamak isteyen varsa steamden eklesin beni Alper22 (Flying_Dutchman)
şuna bak en son mesajı 5 ağustosta yazmışlar. eee olacağı buydu. babalar ellerini cekince cocuklar bişi yapamıo tabiki. zart zart konusuyolardı. bak elimizi cektik tık yok hiçbişi yapamıolar. güncellliğini koruyamıolar. dillerini tutsalardı akıllı olsalardı ilk girdikleri gibi edebiyle davransalardı şimdi yine eskisi gibi olurdu.
Yarın arkadaşımla başlıyoruz oyuna. O yeni açtı karakterini, ben de önceden vardı. Onu conqueror yapıyoruz. Ben de oracle'ım. İyi bir takım oluruz herhlde Legendary'ye kadar bastırıcaz.
başlasammı başlamasammı kararsız kaldım oyundaki itemler vs. karakterin görünümünde bire bir etki ediyormu?
etmezmi yiğenim
quote:
Orijinalden alıntı: Rinnegan
Yarın arkadaşımla başlıyoruz oyuna. O yeni açtı karakterini, ben de önceden vardı. Onu conqueror yapıyoruz. Ben de oracle'ım. İyi bir takım oluruz herhlde Legendary'ye kadar bastırıcaz.
Hocam Lan'dan mı oynayacaksınız katılayım bende.
quote:
Orijinalden alıntı: SoruSorcam
quote:
Gel tabi ama hamachi değil tunngle kullanıyoruz. Nedense hamachi kullanırken birbirimizi göremedik. Uygunsa bize katılabilirsin. Ama umarım çok yüksek level değilsindir yoksa biz zevk alamayız oyundan Dün 7 saat boyunca hafif aralarla oynadık. İkimiz de level 13 olduk
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SoruSorcam
quote:
Gel tabi ama hamachi değil tunngle kullanıyoruz. Nedense hamachi kullanırken birbirimizi göremedik. Uygunsa bize katılabilirsin. Ama umarım çok yüksek level değilsindir yoksa biz zevk alamayız oyundan Dün 7 saat boyunca hafif aralarla oynadık. İkimiz de level 13 olduk
Akşam Tunngle kurarım bilgisayara, 15 warlock,20 assassin, 41 guardian oynamıştım, 18 okçu olması lazım bide. İhtiyaca göre rotasyon yaparım, tekrar haberleşiriz. Tunngle nickim Alper141 olması lazım.
Tamamdır biz yine oynuyoruz akşama.
mart ayından kalma ustalar nerdesiniz. sesinizi duyyum.
bende başladım bugün, atmosferi çok güzelmiş oyunun.