Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (532. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bana champion karakter için skill ve stat dağılımını yazabilir misiniz?
  • selam beyler hala hamachi ağları var mı? az mı oynadık eskiden
  • Hey gidi konu nerelere gitmiş. Ben bu oyunu oynarken üniversite sondaydım. Yalnız güzel oyundur söylemesi benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Hey gidi konu nerelere gitmiş. Ben bu oyunu oynarken üniversite sondaydım. Yalnız güzel oyundur söylemesi benden

Tamam.
  • quote:

Hey gidi konu nerelere gitmiş. Ben bu oyunu oynarken üniversite sondaydım. Yalnız güzel oyundur söylemesi benden

allah razı olsun
  • quote:

Güzel oyun olduğuna ben de yürekten katılıyorum.
    Lilith vb mod'ların hepsini oynadım, şimdi Underlord modunu oynuyorum zaman zaman.
    Eray arkadaş ile burada vaktiyle soru soranlara çok yardımcı olmaya çalıştık,
    en son ortaya çıkan bir-iki densiz yüzünden artık pek cevap yazmıyorum.

Şimdi Torchlight-II oynamaya başladım,
    ilk oyununu da sevmiştim zaten, yenisi daha da güzel olmuş.
    bir süre oyalar beni artık,
    herkese iyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripe59 -- 3 Kasım 2012; 9:59:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Güzel oyun olduğuna ben de yürekten katılıyorum.
    Lilith vb mod'ların hepsini oynadım, şimdi Underlord modunu oynuyorum zaman zaman.
    Eray arkadaş ile burada vaktiyle soru soranlara çok yardımcı olmaya çalıştık,
    en son ortaya çıkan bir-iki densiz yüzünden artık pek cevap yazmıyorum.

Şimdi Torchlight-II oynamaya başladım,
    ilk oyununu da sevmiştim zaten, yenisi daha da güzel olmuş.
    bir süre oyalar beni artık,
    herkese iyi oyunlar dilerim.

Seni hatırladım zaten ripe59. Ben TQ nun boşluğunu KO ile kapatmaya çalışıyorum. Artık olmazsa Torchlight 2 Densizler hakkında da haklısın. Kendilerini hemen göstermişler. Sana da iyi oyunlar.
  • abdullah meriç fly momento nerdesiniz
  • ilk oynadığım zamanlar hiç bi halt yapamıştım dream/defender build ile çok bir hüsrana uğradıydım.Sonra Haruspex başladım ve dünya varmış dedim.DPS yönünden harika .Şuanda fantezi yapıyorum ara sıra girip sumoner felan kasıyorum.gayet zevkli.Bir klasik bir oyun oynamadıysan hemen oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

ilk oynadığım zamanlar hiç bi halt yapamıştım dream/defender build ile çok bir hüsrana uğradıydım.Sonra Haruspex başladım ve dünya varmış dedim.DPS yönünden harika .Şuanda fantezi yapıyorum ara sıra girip sumoner felan kasıyorum.gayet zevkli.Bir klasik bir oyun oynamadıysan hemen oynayın.

ben de ilk karakterimi hiç unutmam juggernaut yapmıştım ( earth - defence ) mısıra kadar geldikten sonra takılıp kalmıştım valley king gibi bir boss vardı ( piramitin tepesindeki akrep ) orayı bulana kadar mısırda 30'a kadar lvl atlamıştım tabi o zamanlar xmax mod fln bilmezdim yaratıkları öldürür oyundan çıkar sonra tekrar girdiğimde aynı olaya devam ederdim.silah olarak adını hatırlayamadığım mızrak ve kalkan ile oynuyordum ( mızrak bir ucunda buz sarkıtları olan birşeydi blue item başlangıç seviyesinde birşey / kalkan ise beyaz üzerinde mavi kırmızılı arması vardı ) o zamanlar askan,bonser,m.tekin,aumar, avatarında naruto kullanan kişi ismi aklıma gelmedi,shutzstaffel ve ben forumu aktif olarak kullanıyorduk haberleşerek beraber oynardık sonra teker teker bıraktık oyunu.120-150'li sayfalarda mesajlarımız duruyor.bunları neden yazdım bilmiyorum canım sıkıldı heralde en iyisi bf3 akayım
  • tqit da ileri lewel bir hunter onamak istiyorum ama kasmak sıkıcı geldi acaba kayıt dosyasını bulabileceğim bir yer var mı yardım ederseniz sevinirim
  • Torchlight oynamaya devam.

geçen gün steam indirim yapmıştı, 9.99 a satıştaydı,
    o şekilde bulursanız kaçırmayın bayağı eğlenceli oyun.
    insanı fazlasıyla oyalıyor.
  • Ya beyler oyunda nasıl tip değiştirecez sadece cinsiyet ad ve tunik rengimize mi müdahale edebiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 2 Aralık 2012; 11:39:03 >
  • hey gidi hey bu forumu 6-7 sene sonra bile hala canlı görmek güzel :) duygularım depreşti ne bosslar tokatlamıştık

bu arada üstteki kardeşime de cevap vereyim 1.17a update i var oyunun onu yüklediyseniz eğer oyuna girdikten sonra esc basın ve unlock content e girin oraya 123 ve 12345 yazın toplamda 5-6 item gibi birşey düşecek yere onları taktın mı npc belirir değişik skinler tunicler desenler kıyafetler mevcuttur fakat bazıları +18 dir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalking -- 4 Aralık 2012; 23:46:19 >
  • Arkadaşlar bir kac sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz?

1- Oyunu çok önceden bende oynuyordum fakat orinal değildi o yüzden cok sıkıntı yaşamıştım nostalji olsun diye aral game de gezerken Gold paket adı altında oyunun 2 paketini de koymuşlardı bende aldım o keyleri steam de oyun aktivasyon yerine yazdığım da geçersiz diyor neden ben steam üzerinden oynamak istiyorum yoksa diğer türlü sürekli dvd-romun içinde cdsi olması gerekiyor oyunun :S

2- bu ''S'' tusuna bastığımız da önerdiğiniz skill primary ve secondaryler nelerdir? örneğin işte defance-earth yaparsan söle olur şunu yaparsan böyle olur gibisinden ki bende ona göre karışımımı yapayım :)

Teşekkür ederim Şimdiden
  • Oyun bence diablo 3 den daha güzel.Diablo 3 diablo 2 nin verdiği zevkin 1000 de birini vermiyor.torchlight 2 o diablo 2 nin kayıp zevkini veriyor ve her kuruşu hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0630

Arkadaşlar bir kac sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz?

1- Oyunu çok önceden bende oynuyordum fakat orinal değildi o yüzden cok sıkıntı yaşamıştım nostalji olsun diye aral game de gezerken Gold paket adı altında oyunun 2 paketini de koymuşlardı bende aldım o keyleri steam de oyun aktivasyon yerine yazdığım da geçersiz diyor neden ben steam üzerinden oynamak istiyorum yoksa diğer türlü sürekli dvd-romun içinde cdsi olması gerekiyor oyunun :S

2- bu ''S'' tusuna bastığımız da önerdiğiniz skill primary ve secondaryler nelerdir? örneğin işte defance-earth yaparsan söle olur şunu yaparsan böyle olur gibisinden ki bende ona göre karışımımı yapayım :)

Teşekkür ederim Şimdiden

on başı 2. soruna hala yardım eden olmadımı
  • diablo 3 ilan oldu mertlik bozuldu
  • Ya bu oyunu yeni oynamaya başladım. Gerçekten de çok eğlenceli bir oyun. Sardı da... Ama bir sorunum var çözemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Oynayışımı çok etkiliyor. Oyunda karakteri yönlendirirken normal tıklatmalarda sorun yok. Ama devamlı basarak çarı yönlendirirsem ve mousenin sol tuşunu basılı tutup tıklarsam (sürükle bırak gibi) karakter penceresi açılıveriyor kendi kendine... Ne yaptıysam çözemedim. Sinirlerim bozuldu. Lütfen yardım. Yoksa oyunu bırakacağım. Yaratıklarla savaşırken birden çıkıveriyor sinir oluyom. İşin yoksa bir de kapat. Yardıııııııımmmmm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmon

Ya bu oyunu yeni oynamaya başladım. Gerçekten de çok eğlenceli bir oyun. Sardı da... Ama bir sorunum var çözemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Oynayışımı çok etkiliyor. Oyunda karakteri yönlendirirken normal tıklatmalarda sorun yok. Ama devamlı basarak çarı yönlendirirsem ve mousenin sol tuşunu basılı tutup tıklarsam (sürükle bırak gibi) karakter penceresi açılıveriyor kendi kendine... Ne yaptıysam çözemedim. Sinirlerim bozuldu. Lütfen yardım. Yoksa oyunu bırakacağım. Yaratıklarla savaşırken birden çıkıveriyor sinir oluyom. İşin yoksa bir de kapat. Yardıııııııımmmmm...

oyunun orjinal mi bilemiyorum ama bende hiç öyle birşey olmuyor, karakteri yürütmek için zaten mouse'a tıklayarak pek yapamazsın, normalde fareyi hep basılı tutmak lazım, options penceresinden klavye kısa yollarına bak derim, bir de windows yapışkan tuşlar diye birşey var, pek bilmiyorum ama onda bazı hareketleri çok yaptın mı (yani fareyi devamlı basılı tutmak gibi) sana değişik tuşlara basmışsın gibi (mesela C tuşu) reaksiyon veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.