Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (534. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu lys de geçsin yazin yine sabahlrım gen bu oyunla yıllardır bıktırmadışimdiden söylüyorum beyler yaza hamachi gameranger falan hazırlık yapmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey gıdı hey..zamanında 5*6 kısı hades kesmeye falan gıderdık..ne gunlerdı bee..zevk alarak uzun sureler oynadıgım 2*3 oyundan bırıdır..tabıı baya zamandır oynamıyorum..
  • Yahu beyler şu oyuna ben mi ısınamadım tek kurucam şimdi oyunu tekrar denicem. Oyunun atfosmerini alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artifact için spectral matter lazım
    nerde bulabilirm fikri olan var mı?
  • böyle birşey buldum
    2.1 Rhakotis Slums - Sandswept Cave (1, 2)
    2.1 Library Archives (3, 4, 7)
    2.2 The Lower Nile - Mysterious Tomb (3, 4)
    2.2 Memphis Outskirts - Mysterious Tomb (3, 4, 7)
    2.3 The Upper Nile - Sandswept Cave (1, 2)
    2.4 Giza Plateau (3, 5, 6)
    2.4 The Great Sphinx (3, 6)
    2.6 Thebes Outskirts - Tomb (3, 4, 6)
    2.6 Thebes Outskirts - Mysterious Tomb (3, 6)
    2.6 Temple of Hatshepsut (5)
    2.6 Hall of Prometheus (5)
    2.7 Valley of the Kings (5)
    2.7 Tomb of Amenhetep I (3, 4)
    2.7 Tomb of Amenmeses (3, 6)
    2.7 Tomb of Merenptah (3, 6)
    2.7 Tomb of Ramses (3, 6)
    3.1 Temple of Marduk Level 1 (8)
    3.1 Temple of Marduk Level 2 (3)
    3.1 Temple of Marduk Level 3 (3, 6, 8)
    3.6 Quinba Bamboo Forest - Woodland Cave (3, 6)
    3.7 Mortuary Cave (3)
    4.2 Great Tomb of Dorus (9, 10, 11)
    4.3 Epirus (9, 10, 11)
    4.3 Ossuary of the Thesproti (9, 10, 11)
    4.4 The River Styx (9, 10, 11)
    4.4 City of Lost Souls (9, 10, 11)
    4.5 The Dread Halls (9, 10, 11)
    4.7 Perinthean Armory (9, 10, 11)

genel oalrka tomblara bak mısırdaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Bir kaç resim...

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

benim elemantalist level 33 ve 320 anca vuruyo
    ben zırh giyemiyo diye strength abanmıiştım görüyorum ki yanlış yapmışım

Aslında son oynadığım karakterde Warrior + Dream kullandım. 2. zorluk seviyesinin başında (birazda şansla) karakteri Legendary'e boğdum. STR ve DEX eşit oranda tuttum zaten asıl amacım atak gücünden çok hız ve kritik vurma üzerineydi. HP seviyesinide makul bi oranda tutarak hayvanımsı bir karakter yapmıştım. Zorluk derecelerine özel bossları eze eze oyunu bitirdim ilginçti doğrusu.

Haruspex'e göre solo alternatifi oldu fakat multiplayerda tavsiye etmiyorum :D

Elementalist'de de önemli olan kolay gebermemek ve sağlam vurabilmek gibi gözüksede seviyeler ilerledikce bazı iyi item'lar seni başka statslara zorluyor karakteri güçlü tutmak zor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

böyle birşey buldum
    3.7 Mortuary Cave (3)
    4.3 Epirus (9, 10, 11)

sağol da bu sondaki numaralar nedir?
  • quote:

quote:

quote:

Bir kaç resim...

benim elemantalist level 33 ve 320 anca vuruyo
    ben zırh giyemiyo diye strength abanmıiştım görüyorum ki yanlış yapmışım

Aslında son oynadığım karakterde Warrior + Dream kullandım. 2. zorluk seviyesinin başında (birazda şansla) karakteri Legendary'e boğdum. STR ve DEX eşit oranda tuttum zaten asıl amacım atak gücünden çok hız ve kritik vurma üzerineydi. HP seviyesinide makul bi oranda tutarak hayvanımsı bir karakter yapmıştım. Zorluk derecelerine özel bossları eze eze oyunu bitirdim ilginçti doğrusu.

Haruspex'e göre solo alternatifi oldu fakat multiplayerda tavsiye etmiyorum :D

Elementalist'de de önemli olan kolay gebermemek ve sağlam vurabilmek gibi gözüksede seviyeler ilerledikce bazı iyi item'lar seni başka statslara zorluyor karakteri güçlü tutmak zor biraz.

artık o tip şeyler için biraz geç oldu typhon u da öldürdüm son bi şehir kaldı galiba
    gebermek en kolay şey ne yazıkki
    keşke warrişor tarzı bişey yapsaydım
  • quote:

quote:

böyle birşey buldum
    3.7 Mortuary Cave (3)
    4.3 Epirus (9, 10, 11)

onlar aldığım yerden.Düşen yaratıkların listesi 1 den 11'e kadar o yerdeki yaratıkları kısca soylemis ama zaten oralara gittin mi sirf onları kesmezsin ondan yazama geregi duymadı m:D

(1) Tomb Rot
    (2) Repugnant Dekay
    (3) Shade - Fallen General
    (4) Shade - Fallen Mage
    (5) Sandwraith
    (6) Shade - Fallen Sorceror
    (7) Shade - Fallen Warrior
    (8) Creeping Slime
    (9) Lost Soul - Warrior
    (10) Lost Soul - Archer
    (11) Lost Soul - Sorceror

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 2 Nisan 2013; 11:39:09 >
  • quote:

quote:

quote:

böyle birşey buldum
    3.7 Mortuary Cave (3)
    4.3 Epirus (9, 10, 11)

onlar aldığım yerden.Düşen yaratıkların listesi 1 den 11'e kadar o yerdeki yaratıkları kısca soylemis ama zaten oralara gittin mi sirf onları kesmezsin ondan yazama geregi duymadı m:D

(1) Tomb Rot
    (2) Repugnant Dekay
    (3) Shade - Fallen General
    (4) Shade - Fallen Mage
    (5) Sandwraith
    (6) Shade - Fallen Sorceror
    (7) Shade - Fallen Warrior
    (8) Creeping Slime
    (9) Lost Soul - Warrior
    (10) Lost Soul - Archer
    (11) Lost Soul - Sorceror

ben 3 4 tane spectral matter kapar kaçarım
  • arkadaşla multi oynuyoruzda.haritalar aşırı uzun.heryeri açalım diyoruz yok mağaralar bitmek bilmiyor.çıkış koymak yerine geri yürüyoruz bide o kötü

level 29 yüzüklerle onlarla bunlarla str 480'e getirdim.dex şimdi hatırlamıyorum aklımda değil 200 küsürlerde olması lazım.mavi item çok az genelde yeşil item düşüyor zorluk ilk seviye.ondan mı acaba bilen varmı
  • quote:

artifact için spectral matter lazım

act 2 nin sonunda valley of the kings de değilde en son portala gittiğimiz tapınak gibi bir yer vardı oralarda sand wraithler var onlarda birde giza galiba piramitlerin olduğu bölge oralarda çıkıyor banada çok sorun olmuştu onlar zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: adacem

quote:

artifact için spectral matter lazım

act 2 nin sonunda valley of the kings de değilde en son portala gittiğimiz tapınak gibi bir yer vardı oralarda sand wraithler var onlarda birde giza galiba piramitlerin olduğu bölge oralarda çıkıyor banada çok sorun olmuştu onlar zamanında

orayı da aldım listeye sağol
  • Devamı gelseydi keşke.
  • mavi zarflı formuüller bayzlardan daha mı etkiliş artifact yapıyor?
    renkle bi alakası var mı?

bir de silah karşılaştırması yaparken elimdeki silahtan daha mı iyi diye bakıyorum
    mesela damage per second düşerken average damage artıyo
    ortalaması artarken saniyede vurduğuı damage düşüyo
    hangisini baz almalıyım?
    bulduğum bi silahı elimdekiyle karşılatırıken biraz rasgele seçiyorum resmen
    fikri olan?
  • ya dps olayları biraz garip titanda

mesela sen piercing tabanli yani hunter baseli bir sınıf ol oyunun en iyi silahı yeşil folg olsun elinde oyundaki ortalma bir spear onu alt ust eder cunku hunterin bircok skili + piercing verir ve silahın piercing damgeine baglidir oyuzden folgda olmadıgındna bu damage spear kadar iş yapmaz.

Onun dışında silahların speed değerleri var bunlara göre hareket etmen lazım.

Bi de damage oadar ustune dusme takilara takilan Shen-Nong's Dark Medicine 3 tanesi ile bi vurusta 36 res dusurebilirsin ki bu da gostermese de dpsn'de buyuk bi artisa sebep olur .

Onun dısında harrowing affixli silahlar dussmanın hpsinden % x kadar keserek ( hpsi o an sahip oldugu yaralnırsa mesela o yarli hpsi uzerinden dolayısıyla hp azaldıkca vurması da azalcak) deli bi vurus gucu saglayabilir ama bu biraz bosslarda rsistancei olan bisey ama ise yariyor yine de.
  • quote:

ya dps olayları biraz garip titanda

mesela sen piercing tabanli yani hunter baseli bir sınıf ol oyunun en iyi silahı yeşil folg olsun elinde oyundaki ortalma bir spear onu alt ust eder cunku hunterin bircok skili + piercing verir ve silahın piercing damgeine baglidir oyuzden folgda olmadıgındna bu damage spear kadar iş yapmaz.

Onun dışında silahların speed değerleri var bunlara göre hareket etmen lazım.

Bi de damage oadar ustune dusme takilara takilan Shen-Nong's Dark Medicine 3 tanesi ile bi vurusta 36 res dusurebilirsin ki bu da gostermese de dpsn'de buyuk bi artisa sebep olur .

Onun dısında harrowing affixli silahlar dussmanın hpsinden % x kadar keserek ( hpsi o an sahip oldugu yaralnırsa mesela o yarli hpsi uzerinden dolayısıyla hp azaldıkca vurması da azalcak) deli bi vurus gucu saglayabilir ama bu biraz bosslarda rsistancei olan bisey ama ise yariyor yine de.

elemantalist im var
    bi asa buluyorum ama karar veremiyorum hangisi daha iyi diye
    bazen saçmalıyo oyun
    +%20 fire dmg diyo mesela birinde
    ötekinde +12 fire dmg ama daha yüksek gözüküyo takınca
  • Bi kere elementalistsen firea fazla yuklenme derim core dweller haric onun da ust yetenkleri 1 ver birak geri kalanlarını +skill itemları tammalasın stormu daha cok kullan cunku storm buyuleri ileri seviyede cok iyiler bu yuzden lightnin staff kullanmanı oneririm.Wisp'i de acmaya bak cunku o sana +%100 elemental vercek ki bu nerdeyse butun buyulerini etkilicek senin.

Soruna gelirsek hangisi daha cok veriyo bilmiyom ama ustundeki itemlara gore degisir simdi ustundeki itemlar yuzde olarak baya fazla ise senin sayısal deger olarak 12+fire damage artırman o yuzdelerenden gelen sonucları da artırman demek oluyor. yuzde 20 fire damage ise senin bi sayısal degerin var fire damage olarak onun yuzdeisni artiriyor.

ynai soyle diyim sen 100 fire vuruyon elbiselerinden topmlam +%60 fire damage var 160 vurusun

eger 12 damage eklersen 112*%60 167.2 vurusun

%20 fire damage eklersen +%60 vardı % 20 ekleyince % 80 bu sefer 180 vurusun
    Not: burdaki 100 damage(stafından gelen element degeri oyuzden staff cok onemli bi de 2 elementinde silah auraları var hangisinde uzmanlascaksan onun aurasına vermen iyi olaiblir.)

her zaman yalnız saf damage kotu olcak diye bi kural yok her ikisni esit artirman daha mantıklı bi de mesela elemantalistsin 3 elementi de yonetiyon oyundaki (ben storma yogunlas diyom tabiki o ayrı mesele, ha storma yogunlas niye diyom oyundaki cogu manaya sahip bossa tek ve ya cift atabilrisin:D) o yuzden +fire damage itemları bulmak yerine + elemental damage bul ki 3'u ne de etki etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 4 Nisan 2013; 18:18:58 >
  • güzel değerlendirme sağol
  • şu an okudum da çok karmaşık geldi yazdıklarım bi yere çıkmadan önce yazmıştım :D

ilk aklima glen elemental buildi bu oldu:

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Elementalist&master1=8&master2=1

40lvla yaklasmısın sanırım da yine de tavsiyede bulunayım:

Cold olaylarına girmedim.Firedan da bir büyü aldım eger o buyuy de kullanmıcasan Earth enchantmenti 1 yap ve volativity'i sıfırla daha cok skill acilir bosa.Core Dweller gucu fazla ama ona yuklenme habire.Her levelda 3 skill geliyor ya 1 skill ona ver mesela

Şimdi storm'a gelirsek hemn hemen her buyusunu actım gibi Spellbreaker/Spellshock boss oldurucu manası cok olan tipler için normal canavarlara kullnma fazla ise yaramaz.Squal ise senin shift basılı vurma skilin ama -recharge itemları bulman lazım bi kac tane.Chain lightinin ise toplu katliam

Gordugun gibi aslinda firea fazla iş dusmuyor COre Dweller disinda (bence oyndaki en kotu masterylerden) onun yerine dreamve ya nature acsan daha iyi olurdu gibime gleiyor.)

sana yardımcı olcak offensif statlar:

+int
    +total damage
    +elemental damage
    bulamazsan (+lighning damage)
    -recharge(bu cok onemli buyulerin daha hızlı cooldownı biter -%100 e yaklsmaya bak )
    +skill( bunu en az 4 tane bulman lazım daha fazlası demek senin baska skilleredaha fazla yonelmen demek)
    Defansifler:

yakın dovus ataklarından direkt kurtulmak icin Defensive Abilityin 2000 uzeri olması lazım
    Bu yuzden bu rakama ulasamasak da 1000 civarı iyi sayılaiblir büyücüler için
    o yüzden +dex + defensive ability
    Chance to avoid projectile(%100 oldu mu okçuların atışlarını yoksayar)
    Ve resistanslar son zorlukta -%80 oluyor hepsine o yüzden biraz korkutucu buyuculer için cunku aynı anda atılan 3 ok eger yeterli resitnasin yoksa senin olumun demek oluyor bu yuzden
    +Elementla resistance ve +Piercing Resistance onceligin olsun

sana tavsiyem her side questi olmasa da onemli oanları yap onemli olanlar neler bazıları sana stat healt resistance skill point olarka geri donuyor kacırma derim onları .Bi de mana problemi cekcen gibi buyucu klasta ilk basta Mana regeneration itemlarının yanı sıra reliclerden birisi de Mana regen veeriyordu ondan da kasabilrisin .Şimdilik bu kadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 5 Nisan 2013; 13:01:07 >
  • 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.