Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soulvizier modunu kurdum oyuna tekrar bağlandım gayet zevkle ilerliyorum.Tavsiye ederim güzel mod.Gerçi daha betada ama olsun.
  • üstlerde bahsetmiştim moddan su an 75 lvl gecınce parti yapammıyuyon bug var duzelirse bir turlu atarız beraber:) artık xmax de gercekten oluyorsunuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 3 Mayıs 2013; 15:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

üstlerde bahsetmiştim moddan su an 75 lvl gecınce parti yapammıyuyon bug var duzelirse bir turlu atarız beraber:) artık xmax de gercekten oluyorsunuz :D

Daha betada olsun o kadar, bazi skillerde de bug var arada bir islemiyor.Bu arada occulist,nature oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Occultist yeni dream zaten modu yapan (underlord) munderbunny assasin manyagı oldugundan acaip bi mastery olmus vanilla titan questte firela birlikte asiri ezik olan rogue mastery adeta en iyi mastery olmus. Tqdaki warden kalsigini bi bakima hunter+occultist almıs gozukuyor cok şık wardenimdaki silahları ona verince 100 kyi gecit dpssi ama defans olarak cok zayıf kaldı tabi titan quest kolay olunca bi turlu ilerleniyordu burda o defans adım atamıyon.o yüzden nature alrak belki de güzel birşey ypamısın defans olamsa bile gerke hp artırma gerek kurtların onunde et duvarı oılması cok iyi birsey .

Ben de nature+spirit (shaman ) oynuyom petler üsütne kurulu .zorluk 3 bitcek gibi sonrasında modun getirdigi bi kac yenilik var blood cave gibi o bölgeleri farmlıcam .Ya da her bossun soulunu almak icin farmlıyabilirim.Gercekten guzel olmuş ama .

75 lvl ustu bugın titan questin koydugu hard caplerden biri oalrak dusnuyom acıkcası ben motorundaki o yuzden duzelcegini sanmıyorm ama duzelirse bu modu oynamk hakkaten keyifli olabilir :) Keske bi kac arkadas dah gelse de farklı masteryler de herkes birbirine farklı auralar saglasa :D

edit : bu arada birisi hayrına calculatoru yeniledi bak istersen tamamen updateli:

http://www.mediafire.com/?b19qde8l5mkocxr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 7 Mayıs 2013; 15:58:20 >
  • Calculateri verdigin iyi oldu sagolasin, evde netim yok sikinti oluyordu.Ben 2.chapterin sonunda takildim hane merdiveni cikip scorpionu kesiyorsun sana goz veriyor sende asa ile beraber yasli adama verip kitli kapiyi aciyorsunya.Iste benim oyun burda bugda kaldi.Kapinin oraya gidince adam kayboluyor,sonra ilk koye gidiyorum memphise geri donuyor.Kapiya tekrar gidince tekrar kayboluyor :D

Neyse oyunla ilgili bir sey kesfettim onu soylim.Bu mod kurulu iken allskin moduna ihtiyacin yok.Oyundayken escye basip unlock contecte 123 veya 12345 yazinca sana taktiginda skin satan saticilari summonlayan artifact veriyor.Oyundan cikinca saticilar siliniyor.

• Evet öyle birşey var forumdan okumuştum ben de ama kullanmadıgımdan gerkeli gormedim .:)

Sey yap aldıgın had of gize eye of horus mu ne onları yere at bi daha al bende de bugda kalınca yere atip alinca oluyor eger hico lmazsa save dosyasında tarihe gore sıral de quest dosylarını az az sil tekrar yap gorevleri tabi
  • Guest dosyalari su ismi abuk subuk olanlarmi. (agjpdptptgjga) gibi.

Ekleme: Niye kullanmiyorsunki? Gayet guzelleri var. Ben siyahi amazon yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 8 Mayıs 2013; 18:23:33 >
  • .que uzantılı olanlar

baska bi yontem :multi oyna biris seni o yerin ilersine tasısın

eger multi oynuyamıyorsan baska bi yontem daha var da onu sonra soylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 8 Mayıs 2013; 19:58:54 >
  • quote:

.que uzantılı olanlar

baska bi yontem :multi oyna biris seni o yerin ilersine tasısın

eger multi oynuyamıyorsan baska bi yontem daha var da onu sonra soylerim

Yok usta denedim adam yine kayboldu.Hatta harita dosyasını ve bütün görev dosyalarını silip hile programı ile direk yeniden doğmayı oraya ayarladım, yine olmadı.Alta dosyayı ekliyorum usta yapabiliyorsan yapıver.Çok müteşekkir olurum :)

http://www.mediafire.com/?l10rt6uyo56305n
  • abi sorun olmadı oldu işte thebes dışında act 3 giderkenki yoldayım.

http://www.dosya.tc/server8/KBu0DU/D_zeltildi.rar.html
  • quote:

abi sorun olmadı oldu işte thebes dışında act 3 giderkenki yoldayım.

http://www.dosya.tc/server8/KBu0DU/D_zeltildi.rar.html

Yok, yine ayni yerden ve gorev yapilmamis olarak basladi.Kilitli kapiyi gectikten sonraki ilk save noktasina gel ve escye basip save yap.Belkide save yapmayi unutmussundur.Birde mediafire gibi indirme suresi olmayan bir siteye koy lutfen.Telefondan girdigim icin sayacli sitelerde sorun oluyor.

Nerden cattim bu farm isine.Scorpionun soulu icin gorevi vermeyip cik gir yapinca oldu kesin bu bug.

• Yanlışı vermişim doğru soyluyon :)

http://www.mediafire.com/?419fkoypi9ljk2k
  • Simdi oldu eyvallah.

• Bu soulvizier modunda level scalling (yaratiklarin bizimle beraber guclenmesi) var mi? O yuzden mi bu kadar zor? Gerci zor olmasi yuzunden oncekine kiyasla daha eglenceli :) 2.Sorumda: Modsuz oynarken tqdefillerden bircok mod aktiflestiriyordum.Soulvizier kurdugumda bu modlardan sorun cikaran,calismayan veya zaten soulvizierin icinde olanlar var mi?

• level scale yok sadece spawn levelları daha yuksek bu zorlastırmıyor tabi sadece aldigin exp bakımından daha hızlı ilerliyon (su an 85 lvlim mesela) zorlasması hp leri atakları resistansları daha yuksek olmasından mesela

Sade tq'da senin resistnacaların -80e kadar dusebiliyordu ilerleyen zorluk seviyeleri ile simdi legendaryde -100 cakiyor easyde bile -10 la basliyon.Resistancelar cok onemli bi de defensive ability formulunu deigistirmisler endgamee daha cok uysun diye eksiden DA yi 2000 leyen melee atak yemiyordu simdi 100 de 100 yememk icin 4000 eh iste icin 3000 lazım en az:) yani eskiden dexe yeterince veren ben defensive abilityi esylardan kotaarıyodum simdi o da olmuyor dex ve str aynı gitmesi lazım.

2 modla geliyor galiba bi slow cast fix sagdakilerden biri digeri de artifactteki ingredientlarla ilgili bisedi.Benim sorun cıkaran normal tqdada sorun cıkaran olarak grisari ve normal itemları silmek modlarla sadece belli sufixli itemların dusmesine yol acıyor bu da bircok itemi kacirman demek oluyo oyundaki.o yuzden olaibldigince sade oyna chest multplieri acma hata veriri oyle.digerlerini yapabilirisn tabi hepsini denmedim ben de.

Bi de senin builde baktım da kurtalra cok vermisin bence normalde petler bi ise yaramıyor .Dusun ben eski tqdan aktardım pet esyalrı ile bilrikte normal seviyede yine oluyordu hepsi.simdilik baska seylere ver bence sonra siler veririsin kurtlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 11 Mayıs 2013; 17:31:23 >
  • Bende bugun sildim petleri fazla eziliyor artik.

Bende diyorum neden hep ayni ozellik cikiyor.Gri itemleri silmistim duzelteyim onu.Birde sagda rng diye bir sey var.item seedi degistiriyor.Ne ise yaradigini biliyormusun.

• galiba benim dediğim olayı düzeltiyor ramdomization problemini gideriyor oyundaki butun gri ve beyaz seyleri kapatcam bakalim bi de onu accam nasıl olcak sana geri bildirim yparım sen yparsan sen bana don D:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 11 Mayıs 2013; 20:12:20 >
  • Benim zaten o sekildeydi sen sorun cikariyor deyince beyaz ve grileri geri actim.Sen beyazi felan sildiginde karsilastigin sorunu tam olarak anlat bakalim onla hic karsilastimmi.

• abi sende mesela orda sey tiklimi display item suffix affix bende mesela oyundaki itemların normalde ogrunmeyen affix suuffixleri gorunuyor iste nebileyim pet itemi Puppetmasters medallion of COnvocation puppetmaster ve convocation prefix suffix fln bunların goruyom yerdeyken ben ve beyazları silmeyi actigimda paso sallıyom of Kingslayer ,Ratslayer ,zartslayer affixleri arasında donen itemlar dusuyor.kısıtlıyor randomizaitonı.ondan en son onu acmıstım da sonra denemdim RNG fixle
  • Yok ben en basindan beri rng ve grileri silip oynuyordum, ayni ozellikler cikmiyordu.Belkide beyazlari silmek sorun cikariyordur.

• 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.