Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (538. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utku191

hayır abi zaten atınca doyaları degisstircen mi diye soruyorsa hepsine evet de gec sonra kısayoldan calisitr:D

aynen dediğin gibi yaptım, dosyaları değiştireyim mi diyince hepsine evet dedim.
    ama oyunda bir değişiklik olmadı nedense.?
    benim oyun orjinal acaba fark eder mi.?
    zira sendeki gibi c: program files thq diye gitmiyor bende,
    C:\Users\Doğan\Documents\My Games\Titan Quest - Immortal Throne
    şeklinde oluşmuş vaziyette, neyi tuttturamadık acaba.?
  • abi değiştirme çıkmasının sebebi senin oraya onceden atman o dosyalrı bi daha yine attin diye aynı dosyları degistime cıkıyor sen steamden mi aldın steamden aldıysan c program files steam steamapps common titan quest immortal throne bu yolu izle

O dedigin yer senin save dosylarının tutuldugu yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 24 Mayıs 2013; 20:31:09 >
  • quote:

abi değiştirme çıkmasının sebebi senin oraya onceden atman o dosyalrı bi daha yine attin diye aynı dosyları degistime cıkıyor sen steamden mi aldın steamden aldıysan c program files steam steamapps common titan quest immortal throne bu yolu izle

O dedigin yer senin save dosylarının tutuldugu yer

evet oyunu steam'den aldım.
    senin dediğin gibi
    c program files steam steamapps common titan quest immortal throne
    içine atınca oyun çalıştı, yardımların için çok sağol.
    ama birşeyi anlamadım, yerden bir relic buldum, üzerinde material for forging
    yazıyor, bu ne işe yarar, nerede kullanılır.?
  • soulviizer modda artik forge item denne bise var eskiden sadece artifactlar cikiyordu o istenen itemları birlstirince simdi zırhın herhnagi bi parcası yada silah da cıkabiliyor .

Senin tq gecmisin var mı? anlatımlarımda ona gore daha detaylı anlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 25 Mayıs 2013; 12:32:55 >
  • quote:

soulviizer modda artik forge item denne bise var eskiden sadece artifactlar cikiyordu o istenen itemları birlstirince simdi zırhın herhnagi bi parcası yada silah da cıkabiliyor .

Senin tq gecmisin var mı? anlatımlarımda ona gore daha detaylı anlatırım.

evet benim tq geçmişim var, ne kadar detaylı anlatırsan benim için o kadar makbul olur.
    bu 'forge item' olayını biraz daha açıklarsan sevinirim.
    artifact örneğini vermişsin, evet orada istenen 3 parçayı şimdi adını unuttuğum o tüccarda birleştirince artifact yapabiliyorduk,
    hatta aynı tüccar silah veya eşyalara takılı relic veya charm'ları da bize söküyordu.
    bu "material for forging" nasıl kullanılacak, hatta tüccarda değişik forging materyalleri de gördüm,
    ama nasıl yapılacağını bilmiyorum tabii :)
  • Şimdi Artifact ypaımını düşün ama sonuç oalrak artifact yerine eldiven armor silah hatta relic bile cikaibliyor ne bulduysan artık buraya kadar ok.

Simdi bunların ihtiyaclarına gelince bir seyi forge yapiyorsan mesela altında 3 tane sey sıralanır ihtiyacları.forge'da bu ihtiyaclar mesela sallıyorum Stonbinders Cuff yazar bi tanesinde (3 tane olur genlikle 2 si kolay bulunur 3. item zor bulunuyor.) Stonebinders Cuff icin yesil dusurmen lazım bu da gorgon sisterları farm etmenle mumkun olur.(Gorgonların onundeki res tasına tıklıcan ,stonebinders cuff ordan dusuyor, dusurunceye kadar o yesil armoru (ki bu armorların hepsi veridig ozelliklere gore ad degistiriyor aslında tq da bunu acmöak icin defiler programını kullnman lazım mesela aynı item fire baseli cıktıysa sallıyorum adı flail of firemaiden yazar ne bileyim posion damageli ciktiysa flail of decay yazar" of " tan sonrakiler itemin icindeki ozelligi belirler forge itemda gosterdigi item genellikle bu bi suru kombinasyondan bi tanesi oluyor eger senden item bulmanı istiyorsa).

Ama genel olarak easy seviyesinde ki forge itemlar kolay malzemem istiyor su anlık bu kadar kafa yormana gerek yok.Ha ben bu kadar ugrasama mdiyorsan tweaki var malzemesiz direk forge kagitlarını buldugun gibi itemi yapıyor.Nasıl olsa single oynuyon. Hangisi seni daha cok eglendiriyorsa onu yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 25 Mayıs 2013; 15:54:40 >
  • arkadaşlar,oyunu iki gündür oynuyorum.16 seviye oldum(sabahladım...) ancak athenaya geldiğimde o merdivenler çıkarken iki üç tane buga rastladım(askerler iç içe,şehrin ortasında mob spawnı ve yeşillik alana girememe,yol olmasına rağmen).oyunda ilk kez rastladıgım için şaşırdım.ardından mapi açtım oyun biraz dondu.fare hareket ediyodu ama sonra oyun hata verdi ve kapandı.tekrar açtıgımda introya bile gelmeden siyah bi ekran geldi.fare dönmeye başladı bir-iki dakika sonra tekrar kapandı.iki üç kere denedim aynı şey oldu.türk taktiğidir bi bilgisayarı kapatıp açiyim dedim.yine aynı sorun oldu.SS aşağıda.yardımcı olursanız minnettar kalırım

dip not : oyun orjinal değil

not 2 : arkadaşlar farklı bi grafik hatası aldım.biraz araştırma sonucunda bunun dosya kaynaklı oldugunu anladım.şuanki konunun eski sayfalarınada bi göz gezdirdim fark ettim ki bu bug 1.01 de fixlenmiş.(hata başlıpı : Fatal Error.Hata kodu #43 Hata metni : Couldn't intialize graphics engine.)neyse sonra Swift Shader adlı bir program yada dosya buldum.bu program yada dosyanın 3.0 versionunu indirip oyunun dosyasına attım.oyunu açıldı.eskiden olan yazıların belirgin olmayışı düzelmiş.bu iyi bişey.lakin aşırı derecede fazla kasıyor.bende buna yardım istiyorum.ayrıca bunu yazmamın sebebide aynı sorunu yaşayan olursa bu edit sayesinde oyunu düzeltebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadra4 -- 25 Mayıs 2013; 19:09:23 >
  • 1.17a yı yukle
  • bu kadar basitmiydi be deniyorum.teşekkürler
  • quote:

Şimdi Artifact ypaımını düşün ama sonuç oalrak artifact yerine eldiven armor silah hatta relic bile cikaibliyor ne bulduysan artık buraya kadar ok.

Simdi bunların ihtiyaclarına gelince bir seyi forge yapiyorsan mesela altında 3 tane sey sıralanır ihtiyacları.forge'da bu ihtiyaclar mesela sallıyorum Stonbinders Cuff yazar bi tanesinde (3 tane olur genlikle 2 si kolay bulunur 3. item zor bulunuyor.) Stonebinders Cuff icin yesil dusurmen lazım bu da gorgon sisterları farm etmenle mumkun olur.(Gorgonların onundeki res tasına tıklıcan ,stonebinders cuff ordan dusuyor, dusurunceye kadar o yesil armoru (ki bu armorların hepsi veridig ozelliklere gore ad degistiriyor aslında tq da bunu acmöak icin defiler programını kullnman lazım mesela aynı item fire baseli cıktıysa sallıyorum adı flail of firemaiden yazar ne bileyim posion damageli ciktiysa flail of decay yazar" of " tan sonrakiler itemin icindeki ozelligi belirler forge itemda gosterdigi item genellikle bu bi suru kombinasyondan bi tanesi oluyor eger senden item bulmanı istiyorsa).

Ama genel olarak easy seviyesinde ki forge itemlar kolay malzemem istiyor su anlık bu kadar kafa yormana gerek yok.Ha ben bu kadar ugrasama mdiyorsan tweaki var malzemesiz direk forge kagitlarını buldugun gibi itemi yapıyor.Nasıl olsa single oynuyon. Hangisi seni daha cok eglendiriyorsa onu yap.

bir tek bu forge olayı bana yabancı idi, onu da senden aldığım bilgilerle hallettim sayılır,
    geri kalanını da oynaya oynaya öğreniriz nasıl olsa, cevapların için teşekkür ederim.
    iyi oyunlar.
  • arkadaşlar tekrar merhaba.

bi kaç gün önce arkadaşın dediği gibi 1.17a patchini yükledim ancak hatayla karşılaştım ve oyunun kurulum dosyasını ve titan quest + immortal throne'u sildim sinirden.neyseki başka yerden bi tane daha indirmiştim.bugün tekrar heveslenip kuriyim dedim.fakat yine aynı hatayla karşılaştım.bu sefer sinirlenip oyunu silmek yerine hatayı ss alıp sizden yardım istemeyi seçtim.

arkadaşlar anladıgım kadarıyla burda bana 1.1 1.15 yada 1.16 patchim olmadan bu patchi yükleyemiyceğimi söylüyor(değilse bilgilendirin :v ) ve bende internette bu patchlerin linkini aradım ancak hiç birini bulamadım.bu forumda bi arkadaş 1.16'nın download linkini vermiş ancak 2008de verdiği için link çoktan kırılmış.sizden ricam bir çözüm yolu.

edit 1 : bu arada arkadaşlar şimdi fark ettim bu sanırım immortal throne patchi de olabilir.fakat öyle olsaydı titan quest - immortal throne" değil "titan quest immortal throne" yazmaları gerekmiyor mu ?
    edit 2 :http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/29712-REL-Bugfix-patch-1-17 indirdiğim forum.sanırım şirketin kendi forumu.

yazardan : oyun zaten çok hoşuma gitti 4-5 sene önce internet kafelerde oynardım.bir iki senedirde oyunu arıyordum.rastlandı olarak çıktı karşıma.ve oyun tekrar ilgimi kazandı orjinalini alıcam 1-2 hafta içinde fakat o 1-2 haftayı titan questsiz geçirmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadra4 -- 28 Mayıs 2013; 20:48:45 >
  • quote:

Şimdi Artifact ypaımını düşün ama sonuç oalrak artifact yerine eldiven armor silah hatta relic bile cikaibliyor ne bulduysan artık buraya kadar ok.

sana birşey soracağım,
    ben bir labirente girdim ama harita kapkaranlık,
    gideceğin hiçbir yer gözükmüyor, ayrıca bazı pasaj girişleri de kutu ve kolilerle kapanmış,
    hasbel kader doğru yönü bulduk ve cadının yanına gittik,
    hani kenarda duran 4 heykel canlanıyor ya, sonra da cadıyla savaşıyorsun,
    işte orada bir öldüm bir daha yolu kesinlikle bulamıyorum,
    bunun bir kolayı var mı yoksa oyunu bırakacam mecburen.
  • @ripe59 oyunun neresinde oldugun hakkında bir bilgim yok ama internetten oyunun walkthroughlarına bak.orda kendi kaldıgın yeri bul ve oynayan kişinin orayı nasıl geçtiğine ve nasıl gittiğine bak.umarım işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadra4 -- 28 Mayıs 2013; 22:39:18 >
  • abi act 1 bossuna ulasmısın da orası minatorun labirenti normal tqda orası acık harita am agerceklige uygun olsun diye labirentte yon duygusu yok ya oyle bisey ypamayı uygun gormus adam öldüğün yerlerin yakalsık 30 sn yakınında bir save noktası var oraya tıklarsan orda canlanırsın okadar uzak degil yani aslında bossa onu kacırmıs olaiblme ihtimalin var ama genl gidis yonu olarak sol yukarı ve daha sonra saga gitcen en sonda tam umudunu yitirmisken varıyorsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 28 Mayıs 2013; 22:37:42 >
  • quote:

abi act 1 bossuna ulasmısın da orası minatorun labirenti normal tqda orası acık harita am agerceklige uygun olsun diye labirentte yon duygusu yok ya oyle bisey ypamayı uygun gormus adam öldüğün yerlerin yakalsık 30 sn yakınında bir save noktası var oraya tıklarsan orda canlanırsın okadar uzak degil yani aslında bossa onu kacırmıs olaiblme ihtimalin var ama genl gidis yonu olarak sol yukarı ve daha sonra saga gitcen en sonda tam umudunu yitirmisken varıyorsun :D

tamam dediğini bir uygulamaya çalışayım,
    kötü körüne ilerlemek zor oluyor valla .:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

abi act 1 bossuna ulasmısın da orası minatorun labirenti normal tqda orası acık harita am agerceklige uygun olsun diye labirentte yon duygusu yok ya oyle bisey ypamayı uygun gormus adam öldüğün yerlerin yakalsık 30 sn yakınında bir save noktası var oraya tıklarsan orda canlanırsın okadar uzak degil yani aslında bossa onu kacırmıs olaiblme ihtimalin var ama genl gidis yonu olarak sol yukarı ve daha sonra saga gitcen en sonda tam umudunu yitirmisken varıyorsun :D

abi orada çıldırıp çıkma sadece o labirentte baya öldürme yapıyorsun çıkarsan boşuna oluyor az dayan temizleye temizleye git .İsstersen ayarlayabilirsen tam yeni level atladıgnda bossu kesmeye calis boylece oldugnde experience point gitmez bi onceki levela dusmuyon eger korkun oysa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

abi orada çıldırıp çıkma sadece o labirentte baya öldürme yapıyorsun çıkarsan boşuna oluyor az dayan temizleye temizleye git .İsstersen ayarlayabilirsen tam yeni level atladıgnda bossu kesmeye calis boylece oldugnde experience point gitmez bi onceki levela dusmuyon eger korkun oysa

neyse minator'un labirentini zor bela aştık, ama bazı yerlerde bazı boss veya herolar gereksiz derecede güçlü olmuş.
    mesela ben daha evvelki bölümlerde depoladığım silah ve eşyaları onları takacak level'a geldikçe kullanıyorum,
    yani ilk defa normal ilerleme yoluyla yolda bulduklarımı takmaya kalksaydım ilerlemem çok zor olurdu herhalde,
    elimde seçmece silah ve item'lar olmasına rağmen boss olayında çok zorlanıyorum, bu modda (soulvisier) inşallah güçlü
    ve değişik silahlar karşıma çıkar ileride, yoksa sadece boss'ların daha güçlü olması oyunu heyecanlı yapmıyor.
  • ben bu oyunu normal halini ve 3-4 değişik mod halini çok oynadım, hemen hemen her heroyu ve skilini denedim,
    sadece siyah haritada oynamak gözünü kapayıp yürümeye çalışmak gibi, ölünce en son çeşmede tekrar doğuyorsun ama orasının neresi olduğunu bilmiyorsun zira heryer kapkaranlık. Neyse, zaten geçtim o bölümü ama zor oldu açıkçası....
  • Abi geçemediğim bölümlerde biraz bossları farmlaman lazım işte ben ypamadım benimde önceki karakterlerimden silahlar armorlar vardı zaten bi karakter kastım modda daha kasar mıyım bilmiyorum :D Grim dawna göre bakcaz bişiyler ama modu takip etcem özellikle multiolayı acılırsa bi de gercekten zor haritalar birlikte ypamak gzel olur :D
  • quote:

Abi geçemediğim bölümlerde biraz bossları farmlaman lazım işte ben ypamadım benimde önceki karakterlerimden silahlar armorlar vardı zaten bi karakter kastım modda daha kasar mıyım bilmiyorum :D Grim dawna göre bakcaz bişiyler ama modu takip etcem özellikle multiolayı acılırsa bi de gercekten zor haritalar birlikte ypamak gzel olur :D

Grim Dawn olayını ben de 4 gözle bekliyorum, gerçi son zamanlarda pek takip etmedim ama,
    ne zaman çıkacağı ile ilgili bir bilgin var mı senin.?

ha bu arada bir de sorum olacak sana, bu Soulvizier modunu sen normal oyun kuruluyken mi üstüne ekledin.?
    şunun için soruyorum: ben underlord modu varken üstüne eklemiştim,
    sanki yaratıklar daha da bir fazlalaştı gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.