Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (539. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grim dawn forumuna da attım 5-6 aya cıkar alpha asamasında daha.Underlord tabanlı soulvizier zaten ordaki save dosyaların bile bozulmadan geliyor sorun olmaz cokluk neden bilmiyom ama underlord la arasında bir fark olablir.Soulviizer forumunda iyice çoğaltmak için ikinci bi database de var ya da xmaxle coglataiblirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Grim dawn forumuna da attım 5-6 aya cıkar alpha asamasında daha.Underlord tabanlı soulvizier zaten ordaki save dosyaların bile bozulmadan geliyor sorun olmaz cokluk neden bilmiyom ama underlord la arasında bir fark olablir.Soulviizer forumunda iyice çoğaltmak için ikinci bi database de var ya da xmaxle coglataiblirsin

desene en erken sene sonunda gözüküyor, daha çok varmış, bekleyeceğiz artık.
    xmax modunu biliyorum, underlord modu gibi, onda da istediğin kadar fazla yaratık olabiliyor,
    ben esas değişik haritalar, silahlar vs arıyorum, TQ olarak oyunu çok oynadım,
    ekip dağılmasaydı bu oyunun 2 ncisi piyasalarda çok iş yapardı, şu haliyle bile hala oynattığına göre...
  • Ekibin başı arthur bruno zaten grim dawn'da aradığını orda bulcan bence :)
  • Bence de grim dawn beklentileri fazlasıyla karşılayacak gibi duruyor,
    o zamana kadar çıkan mod'larla TQ oynamaya devam.
  • Beyler xmaxi nerden indiricem bilgisi olan yardim edebilirmi xmax konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chudy35 C kullanıcısına yanıt
    Genelde modlar konusunda titanquest.net sanırım tüm modları barındırıyor oradan istediğini indirebilirsin. http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/13283-REL-x2-x3-x4-xMAX-monsters-(IT-1-1)xmasi indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tqGaruda

Genelde modlar konusunda titanquest.net sanırım tüm modları barındırıyor oradan istediğini indirebilirsin. http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/13283-REL-x2-x3-x4-xMAX-monsters-(IT-1-1)xmasi indirebilirsin.

garudayı görünce dayanamadım. hemen akuma yazayım dedim
  • Arkadaşlar gold edition aldım araldan 10 liraya steama eklemeye çalıştığımda geçersiz ürün kodu diyor?Ayrıca register olurken siteye türkiye yok A.B.D yi seçiyorum sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 25 Temmuz 2013; 17:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

Orijinalden alıntı: tqGaruda

garudayı görünce dayanamadım. hemen akuma yazayım dedim

Mr Bison yazayım bende o zaman (Mister Bison : Mastürbasyon?)
  • oyuna yeni başladım ben hala oynayan var mı oyunu eğer varsa yeni başlayanlarla hamachi üzerinden oyun oynayabiliriz birlikte 2 kişiyiz arkadaşım tecrubeli ben newbie
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Arkadaşlar gold edition aldım araldan 10 liraya steama eklemeye çalıştığımda geçersiz ürün kodu diyor?Ayrıca register olurken siteye türkiye yok A.B.D yi seçiyorum sorun olur mu?

Yardımcı olan yok mu?

• şu modu oynayan arkadaşlar memnun kaldılar mı, mod hakkında düşünceleri vs nelerdir yazar mı ?
    http://www.moddb.com/mods/soulvizier
  • titan quest ve titan quest : immortal throne arasındaki fark nedir ? bağımsız yapımlar mı bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

titan quest ve titan quest : immortal throne arasındaki fark nedir ? bağımsız yapımlar mı bunlar ?

hayır değil ek paket bence immortal throne olmadan oyuna başlama ben öyle yaptım zevk alamadım( tecrubeli bir arkadaşım vardı bunları o söylemişti bana farklı şehirde olduğumuz için de immortal throne u alamadım bir süre eğer o bana bu + ları anlatmasa zevk alırdım eminim çünki aynı oyun ) banka yok , kafasında şimşek olan bir npc var ordan farklı itemler yapabiliyorsun ( farklı item derken arcane formula adında mektuplar düşüyor bunlarla farklı bir item yapıyorsun ama bu mektup da düşmüyor ) ve relicleri itemlerden sökebiliyorsun o adam yok ve dream diye farklı bir sınıf geliyor immortal throne da ve bu sınıfla harbinger , haruspex .. vs gibi dehşet kombinasyonlardan mahrum kalırsın titan quest olarak oyunu mısır memphis e kadar oynamıiştım ama duyduğuma göre immortal throne da biraz uzuyormuş oyun ve farklı itemler de var . tekrar söylüyorum immortal throne olmadan başlama oyuna :) birlikte oynamak istersen varım eskiden oynuyorlarmış bazı arkadaşlar eminim çok zevkli olmuştur benimle denemek isteyen varsa yazsıııınnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulmo01 -- 7 Ağustos 2013; 21:21:52 >
  • heeeeeeeey yahu yok mu oynayan kimse herkes braktı mı oyunu ses veriiiinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

şu modu oynayan arkadaşlar memnun kaldılar mı, mod hakkında düşünceleri vs nelerdir yazar mı ?
    http://www.moddb.com/mods/soulvizier

Torchlightin Synergies modu gibi.

Yani eğer titan questi daha önceden baya oynadıysan ve sistematiğini seviyorsan ama farklı birşeyler denemk istiyorsan aynı sistematik üzerinden tam sana göre bir mod.Olan bütün masteryler yeniden elden geçiriliyor oyunun artan zorluğu ile beraber bbüyüler de güçlendirlmiş.Oyundaki dandik masteryler eşit seviyeye hatta bazı durumlarda diğerlerinden üstün seviyeye getirlmiş.Yeni soul sistemi var.Bosslardan her bossa özggü soul düşüyor.End game dungeonları eklenmiş.Yeni tarifler eklenmiş.Ben gayet memnun kaldım.

Yeni bir karakterle(önceki karakterimden eşyaları alarak o yüzden daha kolay oldu diyeiblrim) legendarye kadar geldim hoştu.baya oyaladı.Tek sııntısı şu an multiplayer.Çünkü artan level sınırı ile beraber(aslında sınırsız ama bir süre sonra yavaşlıyor en son 85 lvldi kartakter) oyun motoru anlamıyor heralde 75 lvldan sonra level sıkıntısı yapıyor multide.Tekrardan belirteyim yine de önceden titan oynamışsan yeni bir şey arıyorsan artan zorlukla(yıldırıcı olabilir karakterine göre şayet legendary'de en son zaman zaman zorlanıyordum ki normal tqda gözüm kapalı gidiyordum aynı karakterle) yeni maceralara atılmak çok zevkli oluyor:)

Edit:Öbür karakterde ilerledikten sonra elmentalist açacaktım da çok glasscanon multisiz oynanmaz diye bekletiyordum kurulu hala :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 8 Ağustos 2013; 0:05:58 >
  • titan quest immortal throne oynayacak yok mu hamachi , gameranger vs. oynayabiliriz heeeeeeeyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulmo01

titan quest immortal throne oynayacak yok mu hamachi , gameranger vs. oynayabiliriz heeeeeeeyy

olur oynariz gameranger dan bu gece yada yarin öğleden sonra ( account numaram 1361740)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMPoRaToR

quote:

titan quest immortal throne oynayacak yok mu hamachi , gameranger vs. oynayabiliriz heeeeeeeyy

olur oynariz gameranger dan bu gece yada yarin öğleden sonra ( account numaram 1361740)

sonunda gamerangerdaki adım Rampage__ ekle öğleden sonra oynayalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iMPoRaToR

quote:

sonunda gamerangerdaki adım Rampage__ ekle öğleden sonra oynayalım

tamam ekledim yalnız oyunu falan yeniden kurdum save dosyam var ama leveli cok yüksek o yüzden sifirdan baslayalım. Eger sana da uyarsa var olan itemleride kullanmayalim ne cikarsa bahtimiza şeklinde oynayalim + bide xmax
  • 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.