Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.17'yi kurdum TQIT klasörün içine atıp fakat hala bana cd soruyor oysa ki sanal sürücüye atalı zaten TQ. Bu problemi nasıl aşabilirim, bir yol bilen varsa söylesin iyi olur. Oyunu başlatmanın imkanı yok şuan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

Arkadaşlar 1.17'yi kurdum TQIT klasörün içine atıp fakat hala bana cd soruyor oysa ki sanal sürücüye atalı zaten TQ. Bu problemi nasıl aşabilirim, bir yol bilen varsa söylesin iyi olur. Oyunu başlatmanın imkanı yok şuan..

1,17 yaptiktan sonra cracklemen gerekiyor crack i atarsan düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMPoRaToR

quote:

Orijinalden alıntı: ulmo01

quote:

Orijinalden alıntı: iMPoRaToR

quote:

Orijinalden alıntı: ulmo01

titan quest immortal throne oynayacak yok mu hamachi , gameranger vs. oynayabiliriz heeeeeeeyy

olur oynariz gameranger dan bu gece yada yarin öğleden sonra ( account numaram 1361740)

sonunda gamerangerdaki adım Rampage__ ekle öğleden sonra oynayalım

tamam ekledim yalnız oyunu falan yeniden kurdum save dosyam var ama leveli cok yüksek o yüzden sifirdan baslayalım. Eger sana da uyarsa var olan itemleride kullanmayalim ne cikarsa bahtimiza şeklinde oynayalim + bide xmax

kesinlikle ben de yeni başlamama rağmen char baya güçlendi ama oyunu okadar sevdim ki baştan başka char kasmak istiyorum araya bayram girdi bayramdan sonra oynamaya başlayalım kesinlikle
  • oynayan varsa sıfırdan tekrar oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi1855

oynayan varsa sıfırdan tekrar oynayabiliriz.

olur oynarim ulmo ile daha baslayamadik bende de bi heves olustu söyle bi sifirdan kasip 40 - 45 lvl yapasim var. ne zaman istersen oynariz bir kac gün full pc basindayim
  • Arkadaşlar İmmortal Ek paketini en ucuz nerede bulabilirim.D&R da Titan Quest ve İmmortal pack 18 Tl ama bu oyunları Steam e ekleyebilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokesta

Arkadaşlar İmmortal Ek paketini en ucuz nerede bulabilirim.D&R da Titan Quest ve İmmortal pack 18 Tl ama bu oyunları Steam e ekleyebilir miyim.

daha ucuzunu bulamassın ayrıca steamdan eklersin d&r den aldığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestBl4ck

quote:

Arkadaşlar İmmortal Ek paketini en ucuz nerede bulabilirim.D&R da Titan Quest ve İmmortal pack 18 Tl ama bu oyunları Steam e ekleyebilir miyim.

waaay westblack sahnelere dönmüş 1 yılın adı var. buralarda yoktu
  • Hala oynayan varsa bence orjinal oyun ve it dan vazgeçip ek paketlere yönelebilir... bende şu anda lilith va mesela çok farklı

burdan videolarına bakabilisiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=urGmgzVZPVM
  • Merhabalar , biz iki arkadaş yerel ağ (wifi) üzerinden oynamak istiyoruz iki makinada win 8 ve immortal thorne yüklü versiyonlarda aynı.hernekadar güvenlik duvvarını kapatsakta ağda göremedik birbirimizi .sizce sorun neyden kaynaklı olabilir.? yada gözümüzden birşeymi kaçırıyoruz.
    Selamlar
  • Grafikler fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

Orijinalden alıntı: WestBl4ck

quote:

waaay westblack sahnelere dönmüş 1 yılın adı var. buralarda yoktu

aaaaaaaaaah ahhhh. nerde o eski günler
  • konu ölmüş lae 2010'da baya aktifti bu konu.her hafta birkaç gün hamachiden toplaşır 3 - 4 saat oynanırdı.yeni başlayanlara item ve görev yardımı vs.
    forumada bu konuya yazmak için üye olmuştum
  • titan questin orjinalini aldım ama. immortal throne'ninkini bulamıyorum. nerden bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

konu ölmüş lae 2010'da baya aktifti bu konu.her hafta birkaç gün hamachiden toplaşır 3 - 4 saat oynanırdı.yeni başlayanlara item ve görev yardımı vs.

Ne oynardık be...sabah otur hamachi kur oyna..miss...zevkliydi keşke devamını getirselerdi..tutardı yani oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmenx

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

konu ölmüş lae 2010'da baya aktifti bu konu.her hafta birkaç gün hamachiden toplaşır 3 - 4 saat oynanırdı.yeni başlayanlara item ve görev yardımı vs.

Ne oynardık be...sabah otur hamachi kur oyna..miss...zevkliydi keşke devamını getirselerdi..tutardı yani oyun...

ea - activision gibi paragöz olmayınca tutunamadı thq firması.

@eraysenol

steamten alabilirsin
  • Steam oyuna 493 mb güncelleme yüklüyor şuan,nedir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Steam oyuna 493 mb güncelleme yüklüyor şuan,nedir bilgisi olan var mı?

bilmiyorum. öğrenirsen bizede söylermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Steam oyuna 493 mb güncelleme yüklüyor şuan,nedir bilgisi olan var mı?

bilmiyorum. öğrenirsen bizede söylermisin

http://steamcommunity.com/app/4550/discussions/0/558749190785462080/

Tartışma var ama haberi olan yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 2 Mart 2014; 22:29:36 >
  • Arkadaşlar oyun steam'de indirimde şu an.Ek paketiyle birlikte 20 liraya filan denk geliyor aklınızda bulunsun.Gerçi geçen gün Media Markt'de ikisi birlikte 18 liraya filan görmüştüm.
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.