Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (542. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merkezci54

Kolay gelsin arkadaslar bn 2 gundur tq oynuorum it deil normali ilk haritanin sonunda oyundan atti okudufum kaaariyla patch soruniymus direk it kurup itnin crackini atarsam duzelirm bide skil pointlerimi yanlis verdim tqvault die biside ondirdim ama program yok sadwce dsya oprogramin ram adini yazarmisiniz telden yazdivim icin kotu yazdim k.bakmayin aram hic yok telle tskler smdiden

10 liraya bimeksten kutulu al gold paket.Onu kur oyna patch falan uğraşma onlarla.

Skill pointlerine birşey diyemem tam bilmiyorum oyunu.
  • Tsk ederim gold paket tavsiyrsi icin skil icin yardim edebilicek arkadaslarida bekliorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • Original disk hatasi aliyorum yardim edin ltfennn

• Oyuna yeni başladım , skilleri neye göre verecez anlamadım , çok araştırdım ama rehber bulamadım acaba link atarmısınız?
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu senin ne oldugunla alakalı bişey elinde ne kullanacaksın hangi skilleri seçtin gibi
    Örnek warfare+defence seçtiysen STR DEX kombinasyonu yapabilir 2 lvl str verirsin 1 el dex verirsin felan çünkü eline alacağın silah kılıçtır kılıçlar STR DEX kombinasyonu ister

Yani iş genel olarak eline aldıgın silah ve giydigin elbisede bitiyor satıcıdan gidersin bakarsın kullanacağın iteme ona göre oran kurup verirsin STR DEX İNT felan
  • trooe199 kullanıcısına yanıt
    Warlock için ne önerirsin? Birde mesela silkroadda 3 tip kıyafet var büyücüler şunu giyer , warriorlar şunu giyer tarzı , bu oyunda da varmı?
  • Merhabalar, bir Rogue oynamak istiyorum. second mastery konusunda kararsız kaldım.
    Warfare açıp, dual wield yapmak istiyorum fakat, sırf DW için 2. bir mastery açılır mı (2. silahım hazır bu arada)
    Ancak Nature Mastery deki heal skill'i çok cezbediyor (Şu anda bile canımın yarısını refill edebileceğim kadar skill verebiliyorum), bununla beraber % hesabı total HP'mi artıran, %10 hızımı artıran bir skill var, aşırı cezbediyor (Hem çok iyi heal hem çok iyi buff var) ancak o zaman dual wield yapamayacağım. Bunun yerine iyi bir kalkan takabilirim.
    Son olarak Dream Mastery'deki Trance of Convalescence skill'i 10.0 gibi bir miktarda HP regeni veriyor. Pota gerek kalmaz resmen. Ancak minimum 16 skill point vermem gerekiyor sırf bu skill için. Başka da işime yarayacak skill yok.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim?
  • Diablo,Grim dawn'ı bıraktım bunu indirdim tekar
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Bence hepsini tecrübe et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Merhabalar, bir Rogue oynamak istiyorum. second mastery konusunda kararsız kaldım.
    Warfare açıp, dual wield yapmak istiyorum fakat, sırf DW için 2. bir mastery açılır mı (2. silahım hazır bu arada)
    Ancak Nature Mastery deki heal skill'i çok cezbediyor (Şu anda bile canımın yarısını refill edebileceğim kadar skill verebiliyorum), bununla beraber % hesabı total HP'mi artıran, %10 hızımı artıran bir skill var, aşırı cezbediyor (Hem çok iyi heal hem çok iyi buff var) ancak o zaman dual wield yapamayacağım. Bunun yerine iyi bir kalkan takabilirim.
    Son olarak Dream Mastery'deki Trance of Convalescence skill'i 10.0 gibi bir miktarda HP regeni veriyor. Pota gerek kalmaz resmen. Ancak minimum 16 skill point vermem gerekiyor sırf bu skill için. Başka da işime yarayacak skill yok.

- Rogua çok ağır ofans mastery'si nerdeyse defans adına bir şey yok. İlerde (2.zorluktan sonra) artık öyle bir noktaya gelicen ki daha çok atak artırmak senin bir işine yaramayacak adamlar sana tek ya da çift atacaklar eğer sırf atak düşünürsen onun için derim ki dream nature defence gibi masterylerden birini seç. chance to avoid projectile 'a yüklenceksen hunter da seçebilirsin.

- Dual Wield dpsni artırır ama bi yerden sonra dps artımı zaten ihtiyaçtan öteye gidiyor sen 1 milyon kriitk koysan nolur karşındaki canavar 100 hp olduktan sonra. Sırf DW için girme derim.

- Heal olayı savaş sırasında aktif heali zor kullanırsın. Kullancağında zaten ya habirek endine bascan kurtulmak için savaşamayacan. ya da kullanmayıp yatacan. O heal genel oalrak partinde baska pet ve ya multi oynuyorsan arkdaslarına basmak için. (1 tane versen yeter bütün agaca gerisi +skill ile kapatırısn ilerde)

-Onun yanına nature'in hp buff ağacı toptan güzeldir.

-HP regen'e de güvenme hp regen karakterin yoksa çok da bişeye yaramaz ilerde potlar 1800 dolduruyor 10hp second regen gelse nolur gelmese nolur savaş sırasında o regen birsey ifade etmiyor.

Çok istersen akşam sana buil yaparım hangi tarz itemlarla oynayacagını falan ama ilk bana ne ypamak istediğini soylemen lazım spesifik olarak.

mesela silah oalrak ne seçecen silahlarda atak tipi olarak heralde piercing/physical seçecen ikincil damage oalrak bleeding posion yapacan mı? ki "dot" dediğimiz damage tipleri tqda çok gözardı fazla önermem. grim dawn'da bunu düzelttiler. Dot skilleri daha iyi.

Hadi kolay gele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 11 Eylül 2014; 14:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

quote:

Merhabalar, bir Rogue oynamak istiyorum. second mastery konusunda kararsız kaldım.

- Rogua çok ağır ofans mastery'si nerdeyse defans adına bir şey yok. İlerde (2.zorluktan sonra) artık öyle bir noktaya gelicen ki daha çok atak artırmak senin bir işine yaramayacak adamlar sana tek ya da çift atacaklar eğer sırf atak düşünürsen onun için derim ki dream nature defence gibi masterylerden birini seç. chance to avoid projectile 'a yüklenceksen hunter da seçebilirsin.

- Dual Wield dpsni artırır ama bi yerden sonra dps artımı zaten ihtiyaçtan öteye gidiyor sen 1 milyon kriitk koysan nolur karşındaki canavar 100 hp olduktan sonra. Sırf DW için girme derim.

- Heal olayı savaş sırasında aktif heali zor kullanırsın. Kullancağında zaten ya habirek endine bascan kurtulmak için savaşamayacan. ya da kullanmayıp yatacan. O heal genel oalrak partinde baska pet ve ya multi oynuyorsan arkdaslarına basmak için. (1 tane versen yeter bütün agaca gerisi +skill ile kapatırısn ilerde)

-HP regen'e de güvenme hp regen karakterin yoksa çok da bişeye yaramaz ilerde potlar 1800 dolduruyor 10hp second regen gelse nolur gelmese nolur savaş sırasında o regen birsey ifade etmiyor.

Çok istersen akşam sana buil yaparım hangi tarz itemlarla oynayacagını falan ama ilk bana ne ypamak istediğini soylemen lazım spesifik olarak.

mesela silah oalrak ne seçecen silahlarda atak tipi olarak heralde piercing/physical seçecen ikincil damage oalrak bleeding posion yapacan mı? ki "dot" dediğimiz damage tipleri tqda çok gözardı fazla önermem. grim dawn'da bunu düzelttiler. Dot skilleri daha iyi.

Hadi kolay gele.

Hocam Nature'u seçtim o zaman. Heal skill'ini de sağ tıka attığım zaman savaş sırasında dahi kendime sorusuzca can basabiliyorum. Bu ağaçtan 3 skill yükselteceğim o zaman;
    Heart of Oak
    Regrowth
    Accelerated Growth
    Gerisi Rogue'den devam edeceğim. Bu benim Rogue öğrenme charım oldu diyebilirim. Bakalım sıkılırsam ya da cacık olursa baştan başlayabilirim.
    İlginize teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Hadi kolay gele.

Hocam Nature'u seçtim o zaman. Heal skill'ini de sağ tıka attığım zaman savaş sırasında dahi kendime sorusuzca can basabiliyorum. Bu ağaçtan 3 skill yükselteceğim o zaman;
    Heart of Oak
    Regrowth
    Accelerated Growth
    Gerisi Rogue'den devam edeceğim. Bu benim Rogue öğrenme charım oldu diyebilirim. Bakalım sıkılırsam ya da cacık olursa baştan başlayabilirim.
    İlginize teşekkürler.

Nature'a kararlıysan Heart of Oak ile onun ağacında 3.skili fulle. birisi hp verirken diğeri lemental resistance veriyor değerli bir şey.

Gelelim kesin ver demediğim ama verebilirsin dediğim skiller.

Kurt ağacının son skili: melee karkaterler için güzel bir buff niye melee. Physical damage'a etki eden bir artış sağlıyor ve kurtun ulumasından uzak olursan buffı alamazsın. Ayrıca total speed veriyor. diğer skillere 1 vererk ne kadar haytta kalır kurt bilmiyorum ama eğer belki kurtu defensive stancee alirsan fazla ortalıktan kaybolmaz.

İkincisi Plague; bu büyü yaptığında ilk bir adamda hastlaı kbaşlar sonra diğerlerine yayılır. Oyundaki en iyi debuff büyülerinden nerdeyse gerekli bütün debuffları yapar. savaşı kolaylaşştırır hepsini fulle, ağacın hepsi önemli.

Benden bu kadar şimdilik
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi kolay gele.

Heart of Oak
    Regrowth
    Accelerated Growth
    İlginize teşekkürler.

Nature'a kararlıysan Heart of Oak ile onun ağacında 3.skili fulle. birisi hp verirken diğeri lemental resistance veriyor değerli bir şey.

Gelelim kesin ver demediğim ama verebilirsin dediğim skiller.

Kurt ağacının son skili: melee karkaterler için güzel bir buff niye melee. Physical damage'a etki eden bir artış sağlıyor ve kurtun ulumasından uzak olursan buffı alamazsın. Ayrıca total speed veriyor. diğer skillere 1 vererk ne kadar haytta kalır kurt bilmiyorum ama eğer belki kurtu defensive stancee alirsan fazla ortalıktan kaybolmaz.

İkincisi Plague; bu büyü yaptığında ilk bir adamda hastlaı kbaşlar sonra diğerlerine yayılır. Oyundaki en iyi debuff büyülerinden nerdeyse gerekli bütün debuffları yapar. savaşı kolaylaşştırır hepsini fulle, ağacın hepsi önemli.

Benden bu kadar şimdilik

Hocam şu anda baktığımda ciddi anlamda cezbeden 3-4 tane skill var Rogue Mastery'de

Lethal Strike: Bilhassa Boss dövüşlerinde çok faydasını görüyorum.
    Envenom Weapon: Bu da silaha bastığı zehir ile damage sağlıyor ancak henüz sadece tek skill verdim.
    Calculated Strike'ı fulledim.

Heart Of Oak'ı fulleyeceğim, ondan sonra da onun skill ağacındaki 3. skill'i
    Kurtu düşünmüyorum. Plague'a yükleneceğim o zaman.
    Şu an daha 15. levele geçmek üzereyim.
    Nasıl bir sıralama izlemeliyim? Önce Heart of Oak mı yoksa onun acelesi yok mu? Yani şu an 1684 canım var ve %5 benim için 75 civarı bir cana tekabül ediyor. Onun yerine Plague mı önem vermeliyim?
  • Şöyle düşün şu anki defansının şu anda olduğun zorlukta kolayca ilerlediğini düşünüyorsan hp artırmana gerek yok yani heart of oaki sonraya birakabilirsin ama yine de en kotu epic (2.zorluk seviyesi) sonunda basla derim Epic zorlugunda -20 ile basliyon bütün reisstanslara o yüzden önem kazanıyor defans.

ha eğer defansım yeterli ben daha kolay savaş kazanayım diyorsan plague.
  • quote:

Şöyle düşün şu anki defansının şu anda olduğun zorlukta kolayca ilerlediğini düşünüyorsan hp artırmana gerek yok yani heart of oaki sonraya birakabilirsin ama yine de en kotu epic (2.zorluk seviyesi) sonunda basla derim Epic zorlugunda -20 ile basliyon bütün reisstanslara o yüzden önem kazanıyor defans.

ha eğer defansım yeterli ben daha kolay savaş kazanayım diyorsan plague.

Şu anda biraz pota başvuruyorum. Ancak ölmek derseniz, istisnai durumlar dışında ölmüyorum. Oyun harici sebeplerle ölüyorum daha çok..
    Yalnız saldırı konusunda hiç sıkıntım yok, Plague o yüzden şu an için şart değil gibi.

Not: Şu an Rogue oynamanın tadını pek alamıyorum. Savaşçı gibi ilerliyorum. Tek farkım Lethal Strike. Oysa benim Rogue'dan beklentim bu oyunda yokmuş
    Şöyle iki ele iki farklı dagger alsam, backstab yapsam, yerine göre çok yüksek damageler vursam, görünmez olsam falan fisman ama şu anda Warrior tadında ilerliyorum. Kılıç kalkan.

Muhtemelen 2. zorluğa geçmek yerine yeni bir class ile sıfırdan başlarım. Battlemage cezbetmiyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 11 Eylül 2014; 17:33:17 >
  • Slayer tek gecerim yakin dovuscu olarak ama derseniz en iyisi hangisi tabiki oracle.

• Söylemek istemdim ama tqda rogue biraz kötü tasarlanmış bir mastery tq'nun en iyi modu olan soulvizier oynarsan belki ordaki iyileştirlmiş hali daha hoşuna gider.

backstab mekanigi tq motorunda yok olsa büyük ihitmal modlarda ve ya grim dawnda olurdu.

Aynı şekilde görünmezlik. Gerçi arpgde görünmez olup napcan onu bilmiyorum da dreamde dusmana tıkladıgın zaman yanına teleport olup ( teleport dedigim gorunmez skeilde gitme) vurabildigin bir skill var.

Bana sorarsan batllemage (fire + warrior ) kötü bir sinerji yaratıyor warriorun yanına alabilcegin skill sayısı su an sadece baktım ve bir tane bulaibldim (Brimstone ) diğer hic bir skill warrior guclendirmez çünkü fire genelikle fire damage tipi üstüne yogunlasyor ki bu da intellegince statına vermen demek artırman için . warrior ise phsical+pierce damage üstüne yogunlasyıor ki bu da dexterity ve strength demek. SOnuç olarak çok dallı bir sinerji olur hiç birinde yoğunlaşamazsın .
  • quote:

Söylemek istemdim ama tqda rogue biraz kötü tasarlanmış bir mastery tq'nun en iyi modu olan soulvizier oynarsan belki ordaki iyileştirlmiş hali daha hoşuna gider.

backstab mekanigi tq motorunda yok olsa büyük ihitmal modlarda ve ya grim dawnda olurdu.

Aynı şekilde görünmezlik. Gerçi arpgde görünmez olup napcan onu bilmiyorum da dreamde dusmana tıkladıgın zaman yanına teleport olup ( teleport dedigim gorunmez skeilde gitme) vurabildigin bir skill var.

Bana sorarsan batllemage (fire + warrior ) kötü bir sinerji yaratıyor warriorun yanına alabilcegin skill sayısı su an sadece baktım ve bir tane bulaibldim (Brimstone ) diğer hic bir skill warrior guclendirmez çünkü fire genelikle fire damage tipi üstüne yogunlasyor ki bu da intellegince statına vermen demek artırman için . warrior ise phsical+pierce damage üstüne yogunlasyıor ki bu da dexterity ve strength demek. SOnuç olarak çok dallı bir sinerji olur hiç birinde yoğunlaşamazsın .

Rogue aynen can sıkıcı olmuş. ARPG'de görünmezliği şöyle kullanabilirdim, büyük bir boss gördüğümde görünmez olup arkasına dolaşıp Lethal Strike gibi kritik bir skill ile attack başlatabilirim.
    Haricinde Battlemage'de cezbeden durum şu oluyor, en azından etrafımı sardıkları zaman ya da kalabalık düşman gruplarına Volcanic Orb sallayıp devam edebiliyorum.
    Ancak tek başına melee class'lar sarmadı, şöyle ki farklı skill varyasyonlarım yok, odun gibi saldırıyorum.
    Okçu henüz denemedim. Başlamamı tavsiye eder misiniz? Başlangıç için itemlerim hazır aslında. Tavsiye ederseniz okçu başlayayım, nasıl bir build izleyeyim?
    Ya da Mage mi başlamalıyım? En iyi mage nasıl olur?
  • hmm skill varyasyonu genel oalra arpglerde azdır ya da fazlaysa bile ben bilmiyom ama mesela diabloda da böyledir bu 99 skillle 4 tane skili fullersin bunların bir kaçı aktif skill olur anca. keza torchlightda da öyle ama onda biraz daha geniş ve esnek.

Ama eğer çok fazla farklı atağım olsun diyorsan stormlu buildler tercihin olsun arkadaşın deiği oracle eğer gerekli itemları kasarsan en iyi olabilen karkaterlerden.

şurayı oku istiyorsan genl bir fikir vermesi için:

http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/9226-Oracle-Build-for-Compendium?p=152512&viewfull=1#post152512

güzel tartışmalar eğer storm aacaksan.
  • 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.