Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (537. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzeldi şuan hiç görmediğim suffixleri görüyom o derece :D tq da olan immortal throneda cikartilan of Betrayer bile gordum :D
  • Tamam bende eski haline getireyim o zaman.Yalniz beyaz itemleri silince en dusugu sarilar oldugundan mavi ve uzeri itemlerin cikma sansi artiyor.Buda oyunun zorlugunu zedeliyor.Ne yapsam bilemedim.

Birde sitelerde dolasirken gordum.Bu vanilla tq nedir?Build felanmi?

Ekleme:http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/45230-REL-Uber-Soul-Asylum

Adam 3 modu birlestirmiş.Benim internetim olmadigi icin deneyemedim.Vaktin varsa incelermisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 12 Mayıs 2013; 20:07:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vanilla dedin orjinal tq demek vanilla orjinal anlamını taşıyor. asylum mod masteryleri değiştiriyor direk bozar adamını sonra defiler ile degistirmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 12 Mayıs 2013; 22:12:51 >
  • Bosver o zaman orjinalligi bozmak istemiyorum.

3.Chapterin orda blood cave buldum acayip zordu.Hatta defiler ile 2 petinde skillerini fulledim bakalim petli nasil olur diye.Birkez daha petlerin cop oldugunu gordum.Normal oyunda neysede epicte felan is gormez.Cabuk eriyor cunku.

Edit: Soulvizieri yapan adamin nickine dikkat ettin mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 12 Mayıs 2013; 22:40:39 >
  • he biliyom ilk gördügümde kesin türk dedim :D petler iş yapıyor ya baya bende büyük ihtimalle üsütm full pet geari oldugundan ayrıca soulviziera özel 2 soulda(pet soulu bandari generaldan dusuyor ordaki forumda son sayfadan 4 5 sayfa once toplama bilgilerim vardı ypaylasıtgım butun pet gearları ile ilgili zaten) var yuzuk olarak deli is yapıyom :) .bugun legendary blood cave yaptım zaten en son leinth yendim işte. leinth yalnız boss olarak gormuyo oyun normalde naturein agac petiyle bossları kök içine almaması lazım bunu habire aldıgından daha bi atak veremeden oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 12 Mayıs 2013; 23:37:42 >
  • Bende hic petleri destekleyen item yok o yuzden ezik kaldi o zaman.Zaten assassian ile bitireyim buyucu olacam.O zamana kadar tam surume gecer zaten.

• Bende Elemantalist dususnuyom acıkcası :) Ozellikle fire şimdi daha güzel olmuş ama yine de değiştirebilirm storm kesin de(wisp artik 100 de 200 elemantal damage veriyo bu hayvani spell damage demek .)2. masteryde kararsısızm . bu aralar grim dawn da çıkar zaten ben ona gomulurum alphasına :)
  • Bu bosslari farmlamak istiyorum,soullari icin.Ama cik gir yapinca bosslar geri gelmiyor.Bunun bir yolu,programi felan varmi?

• nasıl ya act 1 bossu famrlıcan ya da ne bileyim görev bossları hep orda olur çıkar girrersen hatta xmaxle 3 le onları daha kolay olur (tabi üçlü kesebiliyorsan) soulu bulman.Bazıları cunku gercekten zaman alıyor tek tek.Birisi forumda yazmıstı bunun soulu dusyor mu die 100 kez farmlamıs adam bossu :D

Senin dediğin şu olaiblir bazı turuncu renkli herolar var bunlar champion diye geçiyor şansına haritada çıkıyor .yoksa ne bileyim act 1 nessus act 1 legendary de hydra act 1 epic ve legendda yine nymphin magarasında örümcek çıkıyor bunlar hep kesin olan bosslar her girdiginde.daha fazlası da var tabi de
  • Hee tamam ben yan bosslari demistim.Cozdum zaten yine ayni mekanda ama farkli yerde cikiyorlar.

• Çok Pis Gaza Geldim Kuracağım Tekrar TQ'yi.
  • Occulist-natureyi bozucam.Naturenin bana getirisi fazla yok.Dream yapmayi dusunuyorum.Baska oneriniz varsa buyurun :)

Birde bu xmax3x modunun sadece bosslar icin olani var mi?

• varsa da ben bilmiyom yani onları aslında edittencok kolay deigtirebiliyon ama bu kadar yıldır hic bakmadım kodlara :D

occultist bana kalırsa aşırı ofansın yanında az defansif bir mastery .Bu yüzden daha defansif bi mastery alman daha hoş olaiblir senin adına.şu anki gibi dream alirsan defans ve pasif adına seni guclendirecek pek bise yok bence.normal tqda iyidi ama burda sonuk kalcak bi de sen hybrid ckarekter olcan buyuk ihitmal elinde spear dreamde DW DR combolarını zor yurutsun her ikisni birdenmana problemi cıkar o olmadı cooldownları yetismezse tek occultla kalırsın.Bi de bunlaraı gelistirmen icin intelligence lazım olcak fln elindeki pointleri 1 str 1 dex vermek varken bosbosuna intede zaman ayırcan.

Bence hybrid bi karekter yratmaktansa pure savaşççı yap daha iyi.elinde spear dolascam diyorsan defence al boylece ikinci elindeki kalkanın ek ozelliklerinden yaralnırsın ha yok ben kalkanı tkamıyom defansım da yeter diyorsan hunter al abart dpsni(herbal remedy ile envenom agacını birlestirince daha da super sonuclar dogrurabilir:) ) ama sanmiyom cok dayanbilcegini baska bi onerim eger cift kılcı gidyosan dagger tarzı boyle pis assasin warfare al guzel dual wield skilleri onun dısında battle rage ile onslaught agacı iyi zaten .Bi de 40 tan sonraki mastery puanları warfarein cok kotu dusunmene gerek kalmıyor vermezsin diger skillere akıtırsın hem bazı masterylerinki guzel oluyo 40 tan sonrakiler kafa karıstrıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 18 Mayıs 2013; 21:40:23 >
  • Dream oldum bakim iyimidir diye.Natureden iyi.Buyu skillerini acmadim acsamda su alan stunu olani acarim.Bana alan skilide lazim tek tek sikinti yaratiyor.Warfareyede bakarim yarin sarmazsa dream devam.

• Herkese Selam :)

Bu bahsettiğiniz soulvizier modunu .rar olarak indiriyorum, merak ettim bir bakayım dedim.
    dosya indikten sonra nasıl kurulacak, oyuna ne şekilde girilecek detaylı olarak anlatan olursa çok sevinirim.

iyi oyunlar...
  • abi oyunun içine atcan sonra normal kısayoldan giriyorsun normal campaign üzerine eklmelerde bulunuyor sadece o yüzden diğerm odlar gibi değil sadece biraz fazla şey ekliyor :) bunu da hicbirseyi degistirmeden yaptıgı icin cok da guzel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 22 Mayıs 2013; 23:12:57 >
  • nasıl yani,

oyun bende
    C:\Users\Doğan\Documents\My Games\Titan Quest - Immortal Throne
    klasöründe bulunuyor, bu soulvizier rar dosyasını bu klasörün içine atıp burada extract here mi diyeceğiz.?
    bunu yaptım ama oyuna girince bir değişiklik göremedim, ben biraz bilgisayar özürlüsü olduğum için böyle şeyleri pek beceremiyorum :)
    bana adım adım daha detaylı bir anlatım gerekecek herhalde.
  • abi orda save dosyaları var sen c program files thq içindeli titan quest immortal throne icine atcan
  • rar dosyası içinde bunlar var,
    ben bunların hepsini TQIT içine attım,
    başka birşey lazım mı.?

• hayır abi zaten atınca doyaları degisstircen mi diye soruyorsa hepsine evet de gec sonra kısayoldan calisitr:D
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.