Şimdi Ara

Titan Siege Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu titan savaşları online diye acilip kapanmadimi aga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gene iyi gözüküyor. Türkiye serverı gelsin denenebilir

• Oyun tr de ilk açıldığında optimasyon sorunları vardı grafikler çok iyi olduğundan pc lerde kasma çok oluyordu.Ayrıca oyun içi bir takım sıkıntılar vardı leveli yüksek olanlar düşük levelli olanları kesiyorlardı.Oyun sistemi nasıl olucak eğer yine pk açık olursa oyuncu kaybı baştan çok olur gibime geliyor.
  • açıldığında hep beraber görücez :)
  • Pk açık olmaz ise zaten oyuncu kaybı baştan olur aslında tam tersi söylediğin açılış tarihi belli o bu belli adam levelini kasmış zevkini çıkartıcak senin dediğinin tersi durum var ben şahsen kapanırsa elimi bile sürmem oyuna.
  • Bana çöp gibi geldi ama denedinizmi ? bildigin wowdan arak yapmışlar videolarda baktım mage skilleri nerdeyse aynıydı wow ile . öyle pc kastırcak bir grafikde göremedim 5 sene önceki oyunların grafikleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Guild Wars 2 Boost
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu oynayan varmı arkadaslar ben indiriyorum baslayacak olan varsa pm atsın beraber oynayalım
  • yarın bende indirecem bakayım nasılmış
  • Oyunu açıyorum giriyorum ama oyun kasıyor oyun grafiklerinide düşürdüm.İnternetten Araştırdım İnteL(R) HD Graphics 4000 ekran kartı olanlar ekran kartını devre dışı bırakarak oynayabiliyormuş bende öle yaptım kasıyor devre dışı bırakmadanda oyun siyah ekran yada beyaz ekranda kalıyor cevaplarmısınız ?
  • Ekran kartımda sorun var galiba yada yeni PC alcam aynen yeni PC alırım daha iyi güzel oyunlar oynamak istiyom PC patlıcak artık

Titan Siege Online
  • Oynayan var mı acaba başarısızlık ile sonuçlanan bir archeage indirme işleminden sonra şaha kalkan oyun ihtiyacımı bu oyuna ile dindirmek istiyorum,nedir ne değildir bilgisi olanlardan haber beklemekteyiz sevgiler saygılar efem..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papelden -- 31 Ekim 2016; 19:13:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.