beyler lvl 76 th kasıyordum lvl77 olmam lazımdı ama hala lvl 76 ve yüzden %101.23 max lvl 78 diilmiydi ya??
gm le konus bugdandir xDDDDDDDDD bana da bi kere oldu galiba lvl ilini dusurup tekrar lvl werceqq
gm ye nası ulaşabilirim?
/gm yaz orda isim cikarsa pm at^^
lvl atlarsin arkadasim kasmana devam et hatırladigim kadari ile %125 de lvl 77 oluyordun. bunun sebei ise c4 te en fasla lvl 80 olman ve birasda gm lerin gevsek davranmasidir ..
quote:
Orjinalden alıntı: LuD4cRis
gm lerin gevsek davranmasidir ..
gevsek degil umrunda olmamasidir bence siz exper %125 de mi lvl atliyorsunuz ? böyle saçmalik mi olurya ?
oyleydi valla necroo 76 olurdun sonra 77 olmak icin %125 mi ne olmasi gerekiyordu hatta bisim bir arkadas %175 te lvl atlamıstıı (turkishknight)
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
quote:
gevsek degil umrunda olmamasidir bence siz exper %125 de mi lvl atliyorsunuz ? böyle saçmalik mi olurya ?
titanda oynamadim ama anladigim kadariyla 76-77 lvl arasinda boyle bisey olmus. Extreme'de %125 te lvl atlaniyo diye bisey yok !
sadece titanda ole idi yawf zaten titan.. extremede titan test serveridir o yusden getirecekleri yenilikleriilk once titanda test ediyorlar .. mesala stariste cp de calısmıyordu ama titanda calisiyordu :D
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
quote:
ewet ole hatt 77 olunca 200 exp de atliyorsun 78 lvlde 350 exp den direk 80 oluyorsun
Beyler l2 extreme de lwl 76 dan sonra %oranı [ex hesaplayıcımız] sapıtıyor server daha tam olarak c4 e gecmis degil bunun nedeni l2c5 in gelmesidir bu nedenle gm lerde bu tur ufak bug larla ugrasmiyor bu yuzden eskisinden biraz daha fazla ex kasacaksın lwl 77 olman icin 120% gibi bir % 'de lwl atlyacaksin lwl 78 de ise 180%.. gibi bir yüzdede atlayacaksin 78 de ise 380% .. gibi bir yüzdede lwl atlyacaksin ben su an 283% deyim lwl 79 olcam az kaldi :P__ ______________________________________________ Ben bu olayi gm lerle de konusmak istemedimmi istedim ama yazdigim e-mail de ve pm lerde cvp gelmedi
HErhal ugrasmak istemiyorlar...
imza: ''Bakın Bakın ne anlatıcam'' eheh
beyler orada lvl80 diyosunuz titanda lvl80 olunabiliyomu???
quote:
Orjinalden alıntı: girnatacimarangoz
beyler orada lvl80 diyosunuz titanda lvl80 olunabiliyomu???
beyler şimdi titanda 80lvl olunabiliyomu??? varmı donatesiz 80lvl olan???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme