Şimdi Ara

TITANFALL 2 [PS4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Titanfall 2 'yi bu sefer PS4 de görme imkanı bulabiliriz.

Şuan için sadece bir söylenti, detaylar geldikce konu güncellenecek.

quote:

TITANFALL 2 ALLEGEDLY COMING TO PS4

The sequel to Titanfall will reportedly be available for PlayStation 4.

KAYNAK:
    http://www.ign.com/articles/2014/06/09/titanfall-2-allegedly-coming-to-ps4

quote:

EA Says Titanfall Beat Its Sales Expectations, Teases Titanfall 2

“So, I think it’s going to be another great IP in our industry in the future,” teased Wilson about a possible Titanfall 2.
    Of course, it is now pretty much an open (speculated) secret that the IP will not remain exclusive to the Xbox line of consoles (contrary, to be sure, to whatever Microsoft had hoped for), but will also be coming to PS4 as well. We’ll know for sure soon either way, so stay tuned.

KAYNAK:
    http://gamingbolt.com/ea-says-titanfall-beat-its-sales-expectations-teases-titanfall-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 17 Haziran 2014; 9:35:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Destiny pre orderı iptal mi etsek napsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden ,yerimizi alalım
  • bir konsola özel kalmanın oyun yapımcısına getirdiği kar, çift platforma da çıkmaktan daha fazla olamaz bence.
    5 milyon yerine 10 milyon satmak varken...
    konsol satışından mı pay alıyorlar acaba...
  • Titanfall yeni çıktı ne 2 si beyler? Titanfall 2 haberleri tamamen yalan. Singleplayer ı olan bir oyunun 2. si gelir. Bu oyun sadece multiplayer asla 2. si gelmez. Ama şu olabilir belki PS4 versiyonunu getirirler. Bana sorarsanız bu da asla olmayacak birşey. PS4 ü olupta PC si de sağlam olmayan adam Titanfall ı unutabilir. Hem merak etmeyin çok üzülmezsiniz oynamadığınıza. Hele BF4 seviyorsanız imkanı yok Titanfall ı günde yarım saatten fazla oynamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Titanfall yeni çıktı ne 2 si beyler? Titanfall 2 haberleri tamamen yalan. Singleplayer ı olan bir oyunun 2. si gelir. Bu oyun sadece multiplayer asla 2. si gelmez. Ama şu olabilir belki PS4 versiyonunu getirirler. Bana sorarsanız bu da asla olmayacak birşey. PS4 ü olupta PC si de sağlam olmayan adam Titanfall ı unutabilir. Hem merak etmeyin çok üzülmezsiniz oynamadığınıza. Hele BF4 seviyorsanız imkanı yok Titanfall ı günde yarım saatten fazla oynamazsınız.

Single player yeni modlar yeni grafikler ile gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Destiny pre orderı iptal mi etsek napsak

Kesinlikle hayir. Titanfall iyi bir oyun bu bir gercek ama ama 3 ay dan sonra bayginlik geldi artik. Titanfall'u 3 aydir oynuyorum yaklasik olarak ve donup dolasip ayni seyleri yapiyorsunuz. Capture the enemy's flag, attrition, hard point, last titan standing ve variety package. Baska da hic bir sey yok oyunda. Concept olarak iyi ama cesitlilik konusunda bayiyior. Silah olarak falan da iyi ya da ability'leri artirma. Bir de soyle bir dandik yani var. Ben 3 ay da sadece 2,3 hafta falan duzenli oynuyordum sonra o kadar oynamadim. Adamlar geldi acayip level'lara o zaman kotu oldu ama yine de adam vurulabiliyor titanfall'da o iyi. Eger 2.ye singleplayer gelecekse iyi yoksa boyle biraz sikiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uncharted 2
    15 yıl önce açıldı
    Uncharted 4
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bad company 3 çıkana kadar multide destiny gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Kesinlikle hayir. Titanfall iyi bir oyun bu bir gercek ama ama 3 ay dan sonra bayginlik geldi artik. Titanfall'u 3 aydir oynuyorum yaklasik olarak ve donup dolasip ayni seyleri yapiyorsunuz. Capture the enemy's flag, attrition, hard point, last titan standing ve variety package. Baska da hic bir sey yok oyunda. Concept olarak iyi ama cesitlilik konusunda bayiyior. Silah olarak falan da iyi ya da ability'leri artirma. Bir de soyle bir dandik yani var. Ben 3 ay da sadece 2,3 hafta falan duzenli oynuyordum sonra o kadar oynamadim. Adamlar geldi acayip level'lara o zaman kotu oldu ama yine de adam vurulabiliyor titanfall'da o iyi. Eger 2.ye singleplayer gelecekse iyi yoksa boyle biraz sikiyor.

Dostum her fps oyunu her fifa oyunu her pes oyunu bu şekilde zaten . Rutine bağlanıyor yapacak bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Dostum her fps oyunu her fifa oyunu her pes oyunu bu şekilde zaten . Rutine bağlanıyor yapacak bir şey yok

Bence degil. FPS oyunlari sirketler tarafindan routine'e baglandi bu dogru ama tam olarak hepsi degil. Halo mesale.

• Aylar önce söyledim bu oyun PS4'e gelecek diye. EA, PS4'ün kaymağını yemez mi? Bal gibi yer.

• Umarım gelir neredeyse Xbox alma sebebim.

• Orayı yıkarlar
  • EA kanadından gelen bir habere göre, Respawn Entertainment’ın geliştirdiği Titanfall için devam oyunu çoklu platformlar için onaylandı.

İlk oyun PlayStation’a yayımlanmamıştı ancak PlayStation 4’ün satış rakamlarınından dolayı stratejisini gözden geçiren EA, Titanfall 2’yi PlayStation 4 için de çıkartacaklarını açıkladı. Tabii Microsoft, Rise of the Tomb Raider oyununda da olduğu gibi, belli bir süre için oyunu “exclusive” olarak yayımlayabilir.

Ayrıca belirtmek gerekir ki, Respawn 75 kişilik bir ekip ile Titanfall’u dört seneye yakın bir sürede tamamlamıştı. Yani ikinci oyun 2016 E3’ünde tanıtılabilir ve çıkışı 2017’yi bulabilir.

kaynak merlinin kazanı
  • MW2 tadını yakalarlar umarım 2. oyunda.

Güzel müzikler ile güzel bir SP, CPT Price Mactavish gibi kendini sevdirecek karekterler, Special ops gibi coop görevleri MW2 gibi haritaları silahları perkleri bol bir mp modu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 5 Mart 2015; 13:56:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.