Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Dünden beri yarısını daha indirmedi ben oyniyamıycam sanırım betaya
    oyun beklediğimden dolu dolu olmuş. bü gelen içerik daha yarısı bile değil.fakat tek kötü eleştiri oyun o da kötü sayılmaz zaten de, oyun zor. ben konsolda iyi fps oynarım derdim ama yok arkadaş bu oyunda ustalaşmak zaman alır. yavaş yavaş iyi adam vurmaya başladım. çok keyifli. bu kadar seveceğimi beklemiyordum.

bizim forumun network'ü de vardı girdik bi kaç arkadaşla oynadık ama hatırlamıyorum şimdi. bugün iş yerindeki ps'e de yükledim. full oynarım neredeyse. beta önümüzdeki haftalarda da devam edecekmiş. silmeyin isterseniz.

battlefield yüzünden alır mıyım bilmiyorum ama kış indirimlerinde banko düşünülebilir. bunu oynadıktan sonra overwatch çıtır çerez gibi geldi. muhteşem bir fps olmuş. hem hızlı hem dolu dolu.

• Vuruş hissi harika değil mi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Vuruş hissi harika değil mi ya

aynen öyle çok begendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

oyun beklediğimden dolu dolu olmuş. bü gelen içerik daha yarısı bile değil.fakat tek kötü eleştiri oyun o da kötü sayılmaz zaten de, oyun zor. ben konsolda iyi fps oynarım derdim ama yok arkadaş bu oyunda ustalaşmak zaman alır. yavaş yavaş iyi adam vurmaya başladım. çok keyifli. bu kadar seveceğimi beklemiyordum.

bizim forumun network'ü de vardı girdik bi kaç arkadaşla oynadık ama hatırlamıyorum şimdi. bugün iş yerindeki ps'e de yükledim. full oynarım neredeyse. beta önümüzdeki haftalarda da devam edecekmiş. silmeyin isterseniz.

battlefield yüzünden alır mıyım bilmiyorum ama kış indirimlerinde banko düşünülebilir. bunu oynadıktan sonra overwatch çıtır çerez gibi geldi. muhteşem bir fps olmuş. hem hızlı hem dolu dolu.

Alıntıları Göster
    Titanfall'u çok severim, öyle ki ilk oyun uğruna, o zamanlar daha Xbox almamıştım, PC'de FPS oynadım ki yaptığım şey değildir normalde. One alınca oyunu ona da aldım, zevkle oynadım. Ancak Respawn, Titanfall 2'de öyle bir şeyi başarmış ki, ilk oyundan fersah fersah geriye gitmişler.

İlk oyunu güzel ve diğer FPS'lerden farklı yapan ne varsa kaldırmakla başlamışlar işe. Attrition modu kaldırılmış, onun yerine bu Bounty modu dayatılıyor herkese. İlk oyunu oynayanların %90'ının sadece o modu oynuyor olması rahatsız etmiş olacak ki, çareyi yasaklamakta bulmuşlar. Burn card mevzusu artık yok, ki ilk oyunun en güzel taraflarından biriydi bence. Titan artık ilk oyundaki gibi süreye bağlı çağrılmıyor, killstreak yapmak gerekiyor, yine güzel olan bir şeyi daha bozdukları nokta da bu. Üç el oynuyorsun, üçünde de en fazla her el birer seferden Titan alabiliyorsun, o da şansın yaver giderse. Bu oyunun Titanfall olmasının ne anlamı kaldı o zaman? Round başlıyor, ilk beş dakika ortada Titan yok, oyun Advanced Warfare olarak geçiyor. İlk oyunun Attrition modunda süreye dayalıydı, o sürede de pilot veya bot karşıma ne çıkarsa vururdum, buna niye karışıyorsun? Eskisi gibi süreye dayalı olsun, herkes en az bir defa Titan alabilsin. Diyelim ki o gün karşınızdaki düşman takımı güçlü, adam vuramıyorsunuz veya o el şansınız yaver gitmiyor, oyun da diyor ki sana titan yok. Zaten ilk oyunda kimsenin pusmadığı kadar çatılarda pusuyor millet, çoğunda nereden sıkıldığını anlamadan ölüyorsun. Oyunun adı Titanfall ama oynadığım hiçbir elde aynı adamın birden fazla Titan düşürebildiğini görmedim. O düşen Titana iyi bakmak lazım demek ki, bir daha gelmiyor çünkü, ilk oyundaki Titan anlayışından eser yok.

Botlar eskisi gibi her oyun modunda yok, ki devam edilmesi gerekti bence, onları vurmanın da getirisi vardı. Betaya özel midir bilinmez ama Titanlar ilk oyundaki gibi özelleştirilemiyor. Pilot olarak da ilk oyundaki gibi hem ikincil bir silah, hem de anti titan silahını da aynı anda taşıyamıyorsunuz. Diyelim tüfeğin mermisi bitti, alışmışım ben diğer FPS'lerden can havli pistol vardır diye ona davranıyorum, ne çıkıyor karşıma, lazerli anti titan silahı. Hop ölüyorum tabii.

İlk oyundaki duvarlardan sarkıp düşmanı vurma özelliği de gitmiş, bir başka perke kaydırılmış. O varsa yapıyorsunuz. Rodeo muhabbetinin de içine edilmiş. İlk oyunda siz yapıyordunuz bunu, burda hop atla titan sırtına, gerisi animasyon. O senin yerine yapıyor zaten, tam casual düzeye indirgenmiş.

Pilotların hızı düşürülmüş ve oyuna en büyük sekteyi bu vurmuş. İlk oyunun hızı ve temposu en güzel yanlarıydı, bu ağırlık direkt bu ikisine olumsuz yansımış. Silahların da hasarı mı ne artmış, oyun tam Call of Duty'e dönmüş. İlk oyunda 5-6 vuruşta aldığınız adamlar 3-4 vuruşta ölüyor. Ne olduğunu anlamadan öldürüyor, anlamadan da ölebiliyorsunuz bir anda. Hop kaçayım, ne oluyor yok. Tam bir kontrol edilemeyen kaos ortamı var oyunda, ilk oyunda bu kaos ve hengame vardı ama ne yaptığınızı biliyor, kontrol edebiliyordunuz, bunda yok. 2-3 kurşun, ilk gören öldürür.

Sanki kontroller bile ilk oyuna oranla geriye gitmiş. ADS mekanikleri falan ilk oyunda çok da yumuşak ve kolaydı. Electric smoke için killstreak şartı konmuş, vortex shield'ın ise hiçbir esprisi kalmamış, güya geri yansıtacak ama ikisi de enerji silahı kullanırsa hiçbir işe yaramıyor. İlk oyuna göre üstüne ne konmuş kona kona? Kancayla daha hızlı hareket edebilme ve yerde kayma. Bu. Başka hiçbir şey yok. Emin değilim bundan ama ilk oyundaki Cloak bile kalkmış sanırım. El bombası bile süreye dayalı hale gelmiş, onu da bozmuşlar.

--------

Sözün özü çok uzattım, çünkü büyük hayal kırıklığına uğradım. İlk oyunun iyi yapabildiği ne varsa onları daha da geliştireceklerine oyun her konuda geriye gitmiş, her konuda. Bu oyun Titanfall falan değil, onu söyleyeyim. Call of Duty: Titan Warfare falan deseler daha uygun düşer, ilk oyun sonrası istemediğim ne varsa ona bürünmüş bu oyun çünkü. Sırf ben miyim diyorum açıp bakıyorum, Reddit'te falan gırla benim dediklerime benzer şikayetler var ilk oyunu sevenler tarafından. Sadece PS4 kullanıcısı olan ve ilk oyunu hiç oynamamış arkadaşların bu oyunu beğenmesini anlıyorum ama bir yandan da üzüldüm, keşke ilk oyun da PS4'e gelseymiş veya Titanfall 2 diye ilk oyundan geliştirilmiş bir şey çıksaymış ortaya. Eminim o zaman kat be kat severlerdi.

Ben ki sadece Titanfall 2 geliyor deseler, hiçbir video falan görmeden alabilirdim bu oyunu, ilk oyunu o kadar sevmiştim. Ama şu haliyle -her ne kadar bitmiş halini EA Access ile Xbox'da deneyeceğim yine çıkınca, ama ümidim yok- almaktan kesinlikle vazgeçtim. Zaten diyordum ki çok yanlış zamanda çıkıyor, Battlefield 1 var, millet burun kıvırsa ve ben yanından bile geçmeyecek olsam da Infinite Warfare'i de dünyada alacak acayip bir kitle var, ne bileyim Xbox ve PC için Gears 4 var, bunların arasında bu oyuna yazık olur diye, ki yine de alacaktım bilfiil oynadığım ve oynayacağım iki FPS daha olmasına rağmen, ama bu oyun bu haliyle patlar. İlk çıktığında 60 dolar verilecek bir oyun kesinlikle değil, çıkışından en fazla 3-4 ay sonra Battlefront gibi 30-35 dolarlara rahatlıkla görebiliriz ki bu haliyle kalırsa o fiyata bile alır mıyım, şüpheli. Battlefront'ta bir kere yaptım o hatayı, ama en azından onun betası acayip ümit vaat etmişti bana ve Star Wars gazına gelmiştim. Bu en azından ne olduğunu betadan belli etti. Yazık, bir sevdiğim oyun daha gitti.

• Betayı biraz oynadım güzel olmuş aslında ama bf1 gibi bir oyun varken almam bu oyunu. Ayrıca cod sayesinde gelecek temasından soğudum alsam bile sıkılırım bir süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orangeblu

Betayı biraz oynadım güzel olmuş aslında ama bf1 gibi bir oyun varken almam bu oyunu. Ayrıca cod sayesinde gelecek temasından soğudum alsam bile sıkılırım bir süre sonra.
    Beta'yı dün oynadım. ilk oyunu xbox one'da oynamıştım aylarca çok güzeldi. Burada da güzel görünüyor ama "biraz" yavaş hareket ediyor sanki karakterler, ilk oyundaki akıcılık yok, ateş alma hassasiyeti biraz düşmüş, onu bir tık hızlandırmaları lazım bence. Onun dışında titan'ların üzerine çıkmak kolaylaşmış bu çok iyi olmuş, çünkü titan'lar eziyordu resmen bazı yerlerde. Harita biraz karışık geldi ama sanırım zamanla çözeriz. Eğer bir kaç sorunu giderirlerse güzel bir oyun geliyor ama grafikler "önceki" oyundan çok uzakta gelmedi bana nedense, evet güzel ama ne bileyim. Beta umut verdi..

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    eleştirilerinizin bir kısmında haklı olabilirsiniz ama titanfall'un ilk oyununa yaklaşık 150 saat gömmüş biri olarak şunu söyleyebilirim, titanfall 2 içerik olarak daha çok zengin ve dolu dolu. şöyle ki oyunu yapan firma zaten eski cod ekibinde ve duvarda yürüme olsun, yerde kayarak düşmana saldırma olsun cod serisine titanfall dan sonra eklendi. titanfall 1 asıl içerik olarak kısıtlı bir oyun olduğu için çok eleştirildi ve ciddi oyuncu kaybetti çıktıktan bir-iki ay içinde. düşünce olarak çok iyi ama uygulaması yanlıştı. şimdi karşımıza daha dolu dolu bir oyun koymuşlar bence.

oyunun hızıyla ilgili yaptığınız eleştiriye de katılamıyorum çünkü wall hang ve grapple hook da oyunda daha önce oyunda yoktu. yani grapple hook ile bir düşmanınıza uçarak yumruk atıp ordan yine hook ile titanların üstüne çıkmak bence baya yenilikçi ve hızlı bir yapıya büründürmüş oyunu. hareket kabiliyetimiz çok zengin. oyununda en çok övülen kısmı bu olmuşken sizin yaptığınız bu eleştiri pek bana doğru gelmedi. jackfrags'i bilir misiniz bilmiyorum kendisi çok ünlü bir bf oyuncusudur ve titanfall'u yerlere göklere sığdıramadı bu gibi konularda.

ayrıca cloak oyunda mevcut. bir titanfall sever olarak videoları pek detaylı takip etmediniz sanırım.beta olduğu için oyunda olmayan yeteneklerden biri. cod serisi titanfall ve destiny den pek çok şeyi olarak şu anki haline geldi. codla titanfall u karşılaştıramıyorum o yüzden. oyunun yanlış zaman eleştirisine de çok güzel bi açıklama yapıldı gamescon'da ikiside birbirinden çok farklı oyunlar. tek ortak özellikleri fps olması. bf oynayan biri titanfall oynamaz diye bir şey yok. ben oyun fiyatlarından dolayı sıkışabileceğim için kış indirimlerini bekliycem ama kesinlikle oynıycam. ilk titanfall u betada çok oynadım oyunu aldığımda "ee noldu bu mu yani" gibi bi tepki verdim 2-3 saat sonra. ama mechalara,robotlara, dev robotları süren pilotlara ilgimden dolayı oynamadan devam edemedim.

şu ana kadar titan infazları ve 3 -4 titan bir araya gelince oluşan fps düşüşleri dışında oyunda bir sorunlada karşılaşmadım. neticede bu bir pre alpha tech test. oyun daha elden geçecek.

titanlar belli özellikleri ile değiştirilebiliyor ayrıca. ama silah vs gibi eklentileri beta olduğu için değişmiyor. pre alpha oynadığınızı unutarak baya gömmüşsünüz oyunu. beta bile değil :)

tabii ki fikirlerinize saygı duyduğumu belirterek bu çerçevede düşüncelerimi paylaştım. iyi günler. iyi forumlar :)

• Cod alıp sinir olcağına beni al keyfine bak diyor oyun Açarsın bi pilot vs pilot ve ya bunda harita büyük diyorsan açarsın bir hardpoint;al sana mis gibi eski tarz cod a yakın oynanış. Oyun bf1 in alternatifi değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 20 Ağustos 2016; 12:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Cod alıp sinir olcağına beni al keyfine bak diyor oyun Açarsın bi pilot vs pilot ve ya bunda harita büyük diyorsan açarsın bir hardpoint;al sana mis gibi eski tarz cod a yakın oynanış. Oyun bf1 in alternatifi deği zatenl;oyun şuan ki cod un çok iyi bir alternatifi.

Dun icimizden gectiler ama
  • Sabahtan beri oynuyoeum full aksiyon cok keyifli. Bu arada bazilari oyle yorumlar yapmiski pro-gamer falan sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 20 Ağustos 2016; 12:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasMachate

quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Cod alıp sinir olcağına beni al keyfine bak diyor oyun Açarsın bi pilot vs pilot ve ya bunda harita büyük diyorsan açarsın bir hardpoint;al sana mis gibi eski tarz cod a yakın oynanış. Oyun bf1 in alternatifi deği zatenl;oyun şuan ki cod un çok iyi bir alternatifi.

Dun icimizden gectiler ama

onu da yaşamak lazım. O da zevkli bu oyunda

• Bi dk bi dk adamın üstüne aimi götürüp r2ye basınca bu adamlar ölüyo Helal be Respawn sırf netcode için bile saygı duyulması gereken adamlarsınız. Adil kotadaki 3 mbit netimle adamların bana yaşattığı oyun deneyimine bak. Diğer firmalara ciddi ciddi ders vermeleri lazım. Sonunda net hızıyla pingin alakası olmadığını bu oyun sayesinde herkes anlıcak. Umarım hayvanlar gibi satış rakamlarına ulaşırlarda Respawn hakettiği desteği alır. Bide içerik azlığı hariç bu oyuna beta deseler hayatta inanmam ya sen betasın connection hatası,lag,animasyon hatası gibi şeyler yaşatsana Oyunu çok sevdim çıksında bi süre ps başında yatıp kalkalım.
  • blaze07 B kullanıcısına yanıt
    Aslında özelleştirme işini beta olduğunu göz önünde bulundurarak söyledim. Beta diye midir deme sebebim ve ben yine EA Access'te tam sürüm denemeye açılınca bakacağım deme sebebim oydu. Hareket kabiliyeti veya bir başka şeyi kenara bırakın, onlara geleceğim; ama söylediğim bazı şeyler de betayla alakası olsun olmasın bulunması gereken, ilk oyunda olan şeyler ve çatır çatır kaldırılmış, İlk oyunu Titanfall yapan ve kendi adıma en sevdiren özelliklerdi. İlk oyunun sıkıntısının içerikle sınırlı olduğu görüşündeyim ben de, başka hiçbir problemi yoktu ama demek ki Respawn bundan fazlasını düşünüyor ki bunları da değiştirmiş ve hangi ayın build'i bilmesek de oyun çok büyük ihtimal tam sürümde de böyle devam eder gibime geliyor; bu saatten sonra Titan çağırma mantığını değiştirirler mi veya botları tüm modlara tekrar atarlar mı, rodeo mantığı değişir mi, ikincil silah gelir mi, killstreak şartlarından vazgeçilir mi, iki kurşunla ölme işi ortadan kalkar mı, bilinmez. Bakarsınız o konuda fanları dinlerler, o konuda çok şikayet okudum. Bakmayın siz, eleştirdiğim şeylerin çoğu beta olsun olmasın konabilecek veya konmayacak şeyler, çoğu ilk oyunda olan şeylerdi zaten, zaten istedikleri de bu tarz eleştiriler ki ona göre oyuna son şeklini verelim. Benden daha sert gömenler bile var yabancı ortamlarda, Respawn da bunu istiyor zaten, neyse yazın söyleyin sevmediğiniz diye. Herkes alpha bu, gömmeyelim diye geri adım atarsa bu oyun aynı böyle gelir.

Wall Hang ve Grapple Hook'un olmadığını biliyorum zaten. Hatta ilk oyunun üstüne koyulanlardan birinin hook olduğunu ve daha hızlı hareket etmeye yaradığını söyledim. Aslında hız konusuyla demek istediğim şu: İlk oyunda pilotların ağırlığı bu kadar değildi ve doğal olarak daha hızlı veya nasıl diyeyim, akıcı hareket ediyordunuz, şimdi onlara bir ağırlık katılarak pilotlardan alınan "hafiflik" hook ile verilmesi amaçlanmış. Pilotların ve oynanışın kendi hızı, titana yumruk atıp sonrasında pilota kafa atmak değil mevzu. Ama her halükarda yine ikinci oyunda ilkinin üstüne en beğendiğim tek tük şeylerden biri de hook mantığı. Yalnız hook'un da götürdüğü şeylerden biri artık duvarda yürümeye daha az ihtiyaç olması. Ama ben hala kendi adıma ilk oyundaki pilot ağırlığını yeğliyorum, belki de ona çok alıştığımdan, bilmiyorum. Demek istediğim daha farklı aslında, belki tam ifade edemiyorum şu an ama bu konuda daha evvel birkaç kişi söyledi, hook veya başka bir şey kullanıp kullanmadan o ilk oyundaki pilot akıcılığı. Zaten botlar da olmayınca harita çoğunlukla ölü hissettiriyor, çünkü titanlara göre tasarlanmışlar. Evet hareket kabiliyeti yüksek ama şu sürümün haritaları o kadar kötü tasarlanmış ki insanların bu üstün hareket kabiliyetlerini kullanmaya değil, Call of Duty gibi çatılarda pusmaya yeltenmesine sebep oluyor.

İlk oyundan bunu arıyorum işte ben pilot hızı konusunda, Reddit'te biri ifade etmiş mesela:

quote:

For reference: Titanfall 1 feels like if you took Usain Bolt, transferred the best parkour abilities to him, pumped him full of futuristic performance enhancers, stuff him in a suit that increase his performance even further, AND then stuck a god damned jet pack on his back and threw him and rifle and said, "Run and kill." O, also he can stick his knife to a wall when you're walling running 30 feet up, and you can hold it super long. You just stay there, aim and guard.

CoD serisine Titanfall'dan sonra eklendiğini de biliyorum. Mesajımdan bilmiyormuşum gibi bir hava mı çıktı bilmiyorum ama laf arası Advanced Warfare deme sebebim şu, oyunun Titan çağırma hızı ve sıklığı böyle düştükçe, botsuz bir biçimde pilot vs pilot kalırsanız millet böyle çatılarda pusmaca oynayıp üç kurşunda rakibini öldürünce oyun tam Advanced Warfare felaketine dönüyor. İki defa laf arasında Call of Duty deme sebebim bu. Yoksa tabii ki farklı liglerin oyunu ve bu oyunun sunduklarında öncül olanın Titanfall olduğunu biliyoruz.

Gamescom'da tabii ki öyle açıklama yapacaklar ama içten içe kendilerine de sorsanız kimse bu oyunun çok dolu bir mevsimde çıktığını ve bu konuda kendisini riske attığını inkar edemez. İlk oyun ölü sezonda çıkmış ve bundan daha büyük bir gazla gelmişti, işte Respawn'ın Activision sonrası ilk oyunu, robotlar falan diye ve yanlış hatırlamıyorsam Mart 2014 gibi nispeten durgun bir sezonda çıktı. Bu oyunsa sonbahardaki bolluğu yaratacak diğer oyunları anlatmakla bitmeyecek bir mevsimde geliyor. Battlefield oynayan Titanfall oynamaz da demiyoruz zaten ama adam pekala şimdilik Titanfall'u erteleyeyim, onun yerine başka bir tür oyun alayım, zaten Battlefield alıyorum diğer oyunum farklı tür olsun diye düşünebilir. Bu oyunu çıktığı gibi alacak olan adamlar Titanfall olsun çamurdan olsun diyecek adamlar, burası malum. Bakın, siz bile kış döneminde önceliğinizin Titanfall 2 olmadığını söylüyorsunuz oyunu beğenmenize rağmen. Böyle düşünen niceleri olduğu da kesin dünya genelinde, bu da oyun için risk. Bu oyun elbet ilki gibi çok satar, ama ne kadarını bu kış satar, bilinmez.

Bu arada evet, cloak konusunu unuttum tamamen. Yalan yok, ne kadar sevdiğim oyun olursa olsun, oturup 30-35 dakika oynanışların tamamını izleyemiyorum. İzlediğim sürenin çoğunu da Battlefield 1'a ayırdım bu Gamescom'da. Mesajı attıktan sonra cloak içeren bir oynanış aklıma geldi ama çoktan alıntı gelmişti, geç olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 20 Ağustos 2016; 13:04:09 >

• BF ile neden kıyaslama yapılıyor inatla ? Yahu öyle bir hal aldıkı forum Amerikan Futbolu bile BF le kıyaslanır oldu artık!

BF seven gider BF oynar ikiside FPS olduğu içinmi kıyaslıyorsunuz durmadan? İkiside FPS olabilir fakat içerikleri amaçları tarzları farklı bunu hiçmi düşünemiyorsunuz?

BF varken her oyun sizin için çerez anladık tek çerezlik olmayan oyun BF onuda anladık! Ama ben ve benim gibi düşünen farklı oyun kültürü içinde olan hayatı BF ye bağlı olmayan oyuncular için bu böyle değil kesinlikle.

Bu oyun benim ilk izlenimlerime göre gerek Cod ile gerek ise BF ile hertürlü mücadele edecek düzeyde ve kalitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Ağustos 2016; 12:56:27 >
  • Beta kaç gün?
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    bu arada cloak pre-alphada da mevcut. ama sanırım karakter yeteneği olarak olduğu için dikkat etmediniz. 500 credit ile açılıyor o karakter şu an. eğer yetenekler karakter tiplerini de etkileyecekse ben de onu sevmedim. grapple hook u kullanmak için ben o robotu seçmek istemiyorum. :) ikinci silah olayına ben de takıldım biraz. hoşuma gitmedi olmaması. tabancayı ikinci silah olarak aldığımızda ağır silah alamıyoruz titanlar için. bunun da düzeltileceğini düşünüyorum açıkcası. söylediğiniz bi kaç şey çok bariz eksikler. bunları görmemezlikten geleceklerini düşünmüyorum. iyi olacaktır.

fps mekanikleri ile robot pilotluğu yapabildiğimiz başka bir oyun olmadığı için ve ben bu tarz şeylere hasta olduğum için elbette oynayacağım. ama oyunun çıkış tarihi gerçekten sıkıntılı. titanfall betadan sonra aslında çok satış yakalayamamıştı çıkışında.beklenenin altında kaldı diye hatırlıyorum fakat ek paketler ve ücretsiz bi kaç map eklenince satmaya başladı. bir de üstüne originden güzel indirimler gelince o şekilde aldı herkes. ilk çıkışı yine de sıkıntılıydı diye hatırlıyorum.

• PS4 üzerinden topluluk bölümümden aratıp TITANFALL 2 DH TOPLULUĞU grubuna katılabilirsiniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Ağustos 2016; 13:19:12 >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hafta sonu ve onumuzdeki hafta sonu beta aktif olucak...
  • Yanlış bilmiyorsam bu oyuna gelecek olan tüm dlcler bedava olacak değil mi?
  • yuvanacuu kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.