Bildirim
TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fena video, titanfallun özünü anlatmış resmen. -
Moruk hızlı ısınmışsın oyuna -
Acaba bf1 yerine titanfall mı alsam diyorum suan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 19 Ağustos 2016; 18:57:53 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyun sunucuları açıldı mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beta başladı arkadaşlar.
Networks bölümüne gelip browse yapın arama menüsündeki tüm ayarları "ANY" yaptıktan sonra Clan Tag olarak DHTR'yi aratın ve beraber oynama şansımız olsun. -
oyuna ilk başlayanlar için epey karışık gelecek oyun. Yılmayın 2-3 güne çözer rahat oynarsınız. -
-
İlk oyunu PC'de oynadığım için konsoldaki tempo çok düşük geldi bana ya da konsola göre oyunun temposunu mu ayarladılar bilemiyorum. -
Oyun banada biraz karisik geldi ama mukemmel gozukuyor fazlasiyla zevk aldim. Birlikte oynamak isterseniz Tr-scryedd ekleyin oynayalim.
Online liste falan oluşturmak lazım Pre Order'da geçtim ben Psn vea_victis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Ağustos 2016; 20:48:02 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz oynayıp kapattıp, çok fazla oyun oynamayan benim gibi biri için joystick ile oynanacak bir fps oyun hiç değil. hele ki çok iyi oyunculara denk gelince. -
-
Oyun eğlenceli ancak uzun süreli oynayabileceğimi düşünmüyorum.
kod mu gerekiyor yoksa psnden direkt indirebiliyor muyuz? -
Demo oyunlarin icinde gozukuyor acik beta oyun su anda...
cod veya bf gibi ana oyun olmaz sanırım ama arada açıp çerezlik oynanabilecek oyun. -
Oyun harika olmuş ya resmen harika.
Hiç abartı bişeylere denk gelmedim herşey tam kıvamında. Vuruş hissi olsun oynanabilirlik olsun çok güzel. Hele o Titanlarla savaş muazzam.
Grafikleri beğendim oyuna yakışır düzeyde. Map tasarımları yine aynı çok iyi aşırı engebeli ve pusma bölgeleri yok.
Oyun sürekli oynanacak en favori oyunlardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Ağustos 2016; 1:12:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
cod veya bf gibi ana oyun olmaz sanırım ama arada açıp çerezlik oynanabilecek oyun.
Dostum sen çerez niyetine git Rocket League oyna bence :))
Dünden beri yarısını daha indirmedi ben oyniyamıycam sanırım betaya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X