Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar grafikleri basit, cözünürlügü düsük, etraftaki nesnelerin parcalanma efektinin olmadigi ki etrafta nesne yok, arabalarin dahi direk moloz seklinde olmasi patlamamasi gibi detaysiz leş bir oyun görmedim. Oynanabilirlik ve vurus hissi fena degil, bir artisi o. inanin ps4 e ilk cikan cod ghost dahi bundan daha iyi grafik ve basta saydigim seylere sahip. Kaldi ki bu oyunu bf1 ve cod infinite ile kiyaslamak bile o kadar sacma ki resmen oyun free to play olsa fena degilmis diyecegim. Bf1 ve cod infinite ile yola devam. Tesekkurler respawn iyiki betayi oynamisim!
  • Asiri lag var oynanmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok beğendim.Çerezlik bir oyunun aksine çok iyi bir fps oyunu olmuş bf ve codla aynı klansmanda yarışır.İlk oyunun esprisi zaten titan kullanmanın çok keyifli olmasıydı.Şimdi pilot olarak adam vurmak da aynı keyfi veriyor.Tam sürümde titan çağırma hızını bir şekilde arttırırlar.Başka firma olsa önemsemez derdim de bu adamlar oyuncuya önem veridkleri için kesinlikle community e göre oyunu şekillendirir.Beta bile değil zaten oyun pre alpha.
  • Cod serisinin en kötü oyununu bile şu oyuna karşı övüldü ya ben bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phyremiss

Cod serisinin en kötü oyununu bile şu oyuna karşı övüldü ya ben bir şey demiyorum.

su pre alpha dako haliyle cikarsa hic sasirma cevre detaysiz sesler cok yavan 1. oyun icerik felan yoktu ama atmosfer saglamdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phyremiss kullanıcısına yanıt
    Cod serisinin en kotu oyunu dedigin cod ghost bu oyuna karsi grafik ve detay bakimindan övüldü hikaye yada oynanabilirlik bakimindan degil. ikincisi en kotu oyun olan ilk ps4 oyunu cod ghost dahi demek grafik ve detay bakimindan daha iyiyse bu titanfall icin daha vahim bir durum. Bu arada oyunda kill alman sana oyunu zevkli kilabilir buna lafim yok ayni durum benim icinde gecerli. ama bu kör olmani gerektirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 20 Ağustos 2016; 14:00:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate_zero00

Cod serisinin en kotu oyunu bu oyuna karsi grafik ve detay bakimindan övüldü hikaye yada oynanabilirlik bakimindan degil. ikincisi en kotu oyun olan ilk cod dahi demek grafik ve detay bakimindan daha iyiyse bu titanfall icin daha vahim bir durum.

Öncelikle oyundaki titan ve askerlerin detay seviyesi oldukça yüksek çevre grafikleri ise muazzam olmasa bile zevk kaçıracak cinsten değil,aksiyon ortamının bu kadar yoğun olduğu ortamda adamlar 60 fps'ye kasmak istemişler ki çoğu titan savaşlarında fps düşüyor.Yani titanfall kesinlikle 60+ fps ile oynanması gereken bir oyun olduğu için adamlar grafikten çok akıcılığa kasmak istemişler.Cod'un grafikleri sunduğu askiyona göre çok yavan kalıyor.
  • Titanfail olma yolunda büyük aşama var. Heriflerin ''Dünya da yaptığımız tek iş Modern Warfare, yapacaklarımızın %99'u da kopyası olacak'' diyerek yola çıktığı belli. Onu da ortada Black Ops 3'ün başarısız kopyası olduğundan becerememişler. Gökten inen mech dışında düşünülerek yapılan detay sıfır. Aktarma ve araklama konusunda usta olduklarını zaten ilk oyunda suratlara vurdular, tavizsiz devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 20 Ağustos 2016; 14:16:39 >
  • Phyremiss kullanıcısına yanıt
    Alintiladigin mesajimi tekrar oku ekleme yaptim. Yinede tekrarlim. Oyunda kill alman sana oyunu zevkli kilabilir buna lafim yok ayni durum benim icinde gecerli ama bu kör olmani gerektirmez. Ki bu cevabinla zaten sende kabul etmissin.Bu arada titanlar askerler 60 fps falan filan demissin. Yaw kardas bf4 64 kisi arac var ustune yikilabilirlik ve cevre etkilesimi var ortalama 60fps ve yag gibi. Bu mazaret degil adamlar salla parti oyun yapmislar o kadar. Sana iyi eglenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 21 Ağustos 2016; 7:59:59 >
  • Bence respawn değil de EA kesin zorladı ekimde çıkar oyunu diye, amaç 2 koldan codun önünü kesmek, hem bf1 hem titanfall satışları ile 2 koldan saldırmak diye düşünüyorum, yoksa iqsu çift hanede olan insan bile düşünür ulen ben kurtlar sofrasında niye çıkarayım bu oyunu diye ki coddan bile kötü bir oyun bana göre

Resmen yılbaşında taksim meydanında dolaşan dekolteli kız gibi tacize uğrayacak ekim-kasımda haberleri yok
  • Nasıl bir betaymış arkadaş dün sabah başlattım hala inmemiş 4 gb kaldı diyo deneyemeden beta bitecek
  • quote:

quote:

Cod serisinin en kotu oyunu bu oyuna karsi grafik ve detay bakimindan övüldü hikaye yada oynanabilirlik bakimindan degil. ikincisi en kotu oyun olan ilk cod dahi demek grafik ve detay bakimindan daha iyiyse bu titanfall icin daha vahim bir durum.

Öncelikle oyundaki titan ve askerlerin detay seviyesi oldukça yüksek çevre grafikleri ise muazzam olmasa bile zevk kaçıracak cinsten değil,aksiyon ortamının bu kadar yoğun olduğu ortamda adamlar 60 fps'ye kasmak istemişler ki çoğu titan savaşlarında fps düşüyor.Yani titanfall kesinlikle 60+ fps ile oynanması gereken bir oyun olduğu için adamlar grafikten çok akıcılığa kasmak istemişler.Cod'un grafikleri sunduğu askiyona göre çok yavan kalıyor.

Bu arada titanlar askerler 60 fps falan filan demissin. Yaw kardas bf4 64 kisi arac var ustune yikilabilirlik ve cevre etkilesimi var ortalama 60fps ve yag gibi. Bu mazaret degil kardas adamlar salla parti oyun yapmislar o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 20 Ağustos 2016; 15:31:29 >

• quote:

quote:

quote:

Bu arada titanlar askerler 60 fps falan filan demissin. Yaw kardas bf4 64 kisi arac var ustune yikilabilirlik ve cevre etkilesimi var ortalama 60fps ve yag gibi. Bu mazaret degil kurban adamlar salla parti oyun yapmislar o kadar.

Dostum ben oyunu beğendim sen belli ki beğenmemişsin tamam titanfall 2 çok rezil bir oyun tamam artık yeter bf4 yağ gibi mi ? bak ona daha çok gülerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phyremiss -- 20 Ağustos 2016; 14:25:15 >

• BF4'mü yağ gibi şaka yapıyor olmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

BF ile neden kıyaslama yapılıyor inatla ? Yahu öyle bir hal aldıkı forum Amerikan Futbolu bile BF le kıyaslanır oldu artık!

BF seven gider BF oynar ikiside FPS olduğu içinmi kıyaslıyorsunuz durmadan? İkiside FPS olabilir fakat içerikleri amaçları tarzları farklı bunu hiçmi düşünemiyorsunuz?

BF varken her oyun sizin için çerez anladık tek çerezlik olmayan oyun BF onuda anladık! Ama ben ve benim gibi düşünen farklı oyun kültürü içinde olan hayatı BF ye bağlı olmayan oyuncular için bu böyle değil kesinlikle.

Bu oyun benim ilk izlenimlerime göre gerek Cod ile gerek ise BF ile hertürlü mücadele edecek düzeyde ve kalitede.

Arkadaşım sen çerez meselesini yanlış anlıyorsun. Senin asıl oyunun olabilir bu oyun, oynarsın, ama kabul de edeceksin ki cod ve bfyi oynayan güruh, min 600 saat üzerinde ve hatta 2000 saatlerine kadar vakitlerini bu oyunlarda harcıyor. 2-3 sene oynuyorlar bu 2 gruptan çıkan oyunu.

Diyoruz ki, 3 ay 5 ay sonra bu oyunu oynamaya devam ediyor olan topluluk cod ve bf kadar olamaz ve olamaz evet. O bakımdan çerez. Yani cod ve bf ye ağırlık verecek olanların, arada bir kafa dağıtmak için açıp oynayacağı bir oyun olacak onlar için. Senin için öyle olmasın saygı duyuyorum ama kendini oyuna siper etmene gerek yok :) Ne oynadığın oyuna, ne de onu oynamayı can-ı gönülden isteyen senin gibi kardeşlerime laf ettim.

• Cod her yıl aynı oyunu çıkartıp paraya para demiyor bu adamlarda üstüne mech atmışlar çok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phyremiss -- 20 Ağustos 2016; 14:33:31 >
  • quote:

BF4'mü yağ gibi şaka yapıyor olmalısın.

oyle efektli muazzam oyun icin ortalama en kotu yerde nadir 40 fps, 50 60 fps olmasi gayet yeterli ve yaggggg gibi. Daha ne olsun be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 20 Ağustos 2016; 15:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

quote:

BF ile neden kıyaslama yapılıyor inatla ? Yahu öyle bir hal aldıkı forum Amerikan Futbolu bile BF le kıyaslanır oldu artık!

BF seven gider BF oynar ikiside FPS olduğu içinmi kıyaslıyorsunuz durmadan? İkiside FPS olabilir fakat içerikleri amaçları tarzları farklı bunu hiçmi düşünemiyorsunuz?

BF varken her oyun sizin için çerez anladık tek çerezlik olmayan oyun BF onuda anladık! Ama ben ve benim gibi düşünen farklı oyun kültürü içinde olan hayatı BF ye bağlı olmayan oyuncular için bu böyle değil kesinlikle.

Bu oyun benim ilk izlenimlerime göre gerek Cod ile gerek ise BF ile hertürlü mücadele edecek düzeyde ve kalitede.

Arkadaşım sen çerez meselesini yanlış anlıyorsun. Senin asıl oyunun olabilir bu oyun, oynarsın, ama kabul de edeceksin ki cod ve bfyi oynayan güruh, min 600 saat üzerinde ve hatta 2000 saatlerine kadar vakitlerini bu oyunlarda harcıyor. 2-3 sene oynuyorlar bu 2 gruptan çıkan oyunu.

Diyoruz ki, 3 ay 5 ay sonra bu oyunu oynamaya devam ediyor olan topluluk cod ve bf kadar olamaz ve olamaz evet. O bakımdan çerez. Yani cod ve bf ye ağırlık verecek olanların, arada bir kafa dağıtmak için açıp oynayacağı bir oyun olacak onlar için. Senin için öyle olmasın saygı duyuyorum ama kendini oyuna siper etmene gerek yok :) Ne oynadığın oyuna, ne de onu oynamayı can-ı gönülden isteyen senin gibi kardeşlerime laf ettim.

Cod ve Bf oynayanlar arada kafa dağıtmak için Titanfall 2 oynar diyorsun yani! Yani bu oyun BF ci ve Cod cu ların kafa dağıtma oyunu diyorsun? Vay anasını ya.

• :) Selametle kardeşim.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Forumun Profesörleri iş başında yine. Bf hariç her oyun ÇEREZ.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.