Şimdi Ara

Titanium Club (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
44.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

o ışık tavanda yanan harita lambasının ışığı değilmi o bölgede başka ışık bilmiyorum ben

Benim de kafam karıştı şimdi... Eğer iki buçuk aydır bindiğim arabada böyle birşey olduğunu söylerseniz kafamı vuracağım dağlara taşlara...

Tamam Fiesta'da ambians ışığı diye adlandırılan bi olay var ama Focus'ta böyle birşey olduğunu bilmiyorum... Gerçi o broşürü indirip baktığımda birşey de anlayamadım nerede ne aydınlatması var ama...

Bu konuda detaylı açıklamayı uA_Y_C_A'ya bırakıyoruz işin uzmanı olarak
  • Dikiz aynasının yanındaki tavan lambasında ön yolcu ve sürücü için ayrı ayrı yakılabilen lambalar var,birde bu iki lambanın ortasında kapılar açıldığında otomatik yanan ya da isteğe bağlı açık bırakılabilen lamba..

Bunların dışında farları yaktığımızda yanan iki tane de minik lamba var ancak kabin içi karanlıkken elinizi dikiz aynasına yaklaştırdığınızda farkediyorsunuz,aslında vites topuzunuda bir miktar aydınlatıyor.

İşte "submarine" denilen titanium donanımınına ait meşhur lamba bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Dikiz aynasının yanındaki tavan lambasında ön yolcu ve sürücü için ayrı ayrı yakılabilen lambalar var,birde bu iki lambanın ortasında kapılar açıldığında otomatik yanan ya da isteğe bağlı açık bırakılabilen lamba..

Bunların dışında farları yaktığımızda yanan iki tane de minik lamba var ancak kabin içi karanlıkken elinizi dikiz aynasına yaklaştırdığınızda farkediyorsunuz,aslında vites topuzunuda bir miktar aydınlatıyor.

İşte "submarine" denilen titanium donanımınına ait meşhur lamba bu

Vay ben sağır olaydım da bunları duymayaydıııımmm... Yavrii yavriiii....

Yahu benim ikibuçuk aydır göremediğim bu "denizaltı aydınlatması/ışığı" varlığı için neden şahit gereksinimi duyuyor, bu nasıl bir ışıktır

Akşam bakayım bi nasıl birşeymiş... Belki inceden bi led modifikasyonu falan yaparız ileride...

• quote:

o ışık tavanda yanan harita lambasının ışığı değilmi o bölgede başka ışık bilmiyorum ben

yok yok o değil...işte tarif ettiğim yerde.

Titanium Club

Titanium Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 24 Mart 2009; 20:30:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

yok yok o değil...işte tarif ettiğim yerde.

Dün akşam arabama bindim ve ne göreyim... Birisi benim aynamın yanına da o dezialtı zımbırtılarından takmış, yoktu eskiden
  • Seninkide birşey mi;

Focus tan önce yeni kasa Corolla m vardı tam 3 ay sonra birde farkettim ki direksiyonun sol alt taraflarında minik düğmeli bir kapak varmış
  • bahsettiğiniz ışık , titanium paketi ile mi geliyor, yoksa HB kasalardan mı kaynaklanıyor?
    Bende hafta sonu sedan titaniuma kavuşacağım da ..
    müthiş bir merak uyandırdınız bende de :)
  • benim araçta sedan ondada var merak etme kırmızı loş bir ışık yayıyor
  • Benim 2006 model GHIA mda submarine ligth yoktu mesela. Ama 2006 model GHIA ların bazılarında bulunuyordu. Titaniumların hepsinde varmıdır, yoksa yine bazılarında var, bazılarında yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesehash

bahsettiğiniz ışık , titanium paketi ile mi geliyor, yoksa HB kasalardan mı kaynaklanıyor?

Karoser farkından dolayı bu tip şeyler değişmez.
    tabiki donanımdan yani TİTANİUM dan dolayı var.
  • Tamamdır hocam.. Sağolasın :)
    Forumu takip ediyorum da .. kiminde var kiminde yok (farkedilemediğinden sanırım) denildiği için sormuştum.
    Yarın aracı teslim aldığımda inşallah ... ilk işim ışık aramak olacak :))

Bir sorum daha olacak... Aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?
    Aman şunu özellikle kontrol et.. Biz sorun yaşadık dediğiniz yada dikkat etmem gereken bir şey var mıdır?

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

Orjinalden alıntı: sesehash

bahsettiğiniz ışık , titanium paketi ile mi geliyor, yoksa HB kasalardan mı kaynaklanıyor?

Karoser farkından dolayı bu tip şeyler değişmez.
    tabiki donanımdan yani TİTANİUM dan dolayı var.

• Arkadaşlar bahsettiğiniz ışık benzer şekilde Ghia'larda da var. Bu üst donanım tüm Focuslar da mevcut olan bir ışık. Gece lambası olarak açıklama getiriyorlar ve Ghia veya Titanium'u bir süre kullanıp sonra Trend kullanmaya başlayınca farkı farkediyorsunuz. Önemsiz gibi görünen ama hoş bir ayrıntı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firsttrue

Arkadaşlar bahsettiğiniz ışık benzer şekilde Ghia'larda da var. Bu üst donanım tüm Focuslar da mevcut olan bir ışık. Gece lambası olarak açıklama getiriyorlar ve Ghia veya Titanium'u bir süre kullanıp sonra Trend kullanmaya başlayınca farkı farkediyorsunuz. Önemsiz gibi görünen ama hoş bir ayrıntı...

Evet ama benim GHIA mda yoktu.
  • Focus II Ghiaların hepsinde var. Benim Focus'um 2006 Şubat çıkışlı bir araçtı ve vardı örneğin. Bilinmediği için dikkat edilmeyebiliyor ya da ilk gelenlerdense bir ihtimal olmayabilir. Şu an kuulandığım aracım Trend ve ben gerçekten şu an bu ışığı arıyorum. Çünkü alıştıktan sonra bu ışık olmayınca arabanın içi çok karanlık geliyor. İşte maalesef insan lükse çok çabuk alışıyor..
  • çok fark edilmeyen bir özellik olması güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: firsttrue

Focus II Ghiaların hepsinde var. Benim Focus'um 2006 Şubat çıkışlı bir araçtı ve vardı örneğin. Bilinmediği için dikkat edilmeyebiliyor ya da ilk gelenlerdense bir ihtimal olmayabilir. Şu an kuulandığım aracım Trend ve ben gerçekten şu an bu ışığı arıyorum. Çünkü alıştıktan sonra bu ışık olmayınca arabanın içi çok karanlık geliyor. İşte maalesef insan lükse çok çabuk alışıyor..

Bizde iki tane GHIA vardı. Babamdakinde 2007 olduğundanmıdır nedir vardı mesela. Ama benim 2006 GHIA da yoktu. Deli olmuştum ya... Titaniumların hepsinde var değilmi? Aldığımızda süpriz olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 28 Mart 2009; 16:41:20 >
  • 2007 GHIA,submarine light var
  • Özellikle yan koltukta kimseler varken gece araç sürenler için faideli bir donanım.
  • merkezi kilidi içeriden kilitledikten sonra kapılar içeriden açılmak istendimi yine açılıyor açılmaması için ne yapmak lazım
  • quote:

merkezi kilidi içeriden kilitledikten sonra kapılar içeriden açılmak istendimi yine açılıyor açılmaması için ne yapmak lazım

aynı sorun bizim 2003 megané I'de var ve malesef bizde çözümü yok umarım focus'da vardır. araç keni kendini kilitliyor hareket edince de sadece dışarıdan kilitliyor, arkaların da kilitlenmesi gerekirdi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.