Herkese iyi akşamlar bende 15 gün önce buz beyazı HB titanyum aldım. Sizlere sorum direksiyon sürüş modlarını (kitapçıkta 3 tane olduğu yazılı) menüden nasıl değiştirebilirim.
Hayırlı olsun, keyifli kazasız sürüşler...
dizel mi? benzinli mi?
dizelse bu özellik mevcut...
Direksiyondaki yol bilgisayarı kolundan değiştirebilirsiniz.
DamneDMessiaH Aracınız Hayırlı Olsun !! Sanırım Ispartalısınız... :)
quote:
Orjinalden alıntı: 42has42
DamneDMessiaH Aracınız Hayırlı Olsun !! Sanırım Ispartalısınız... :)
Teşekkür ederimç... Antalyalıyım...
Aracım benzinli Kitapçıkta dizel- benzinli ayırımı yapılmamış bende araç yazılım menüsünde eksiklik var diye düşünüyordum. Yanıt için teşkkürler
o özellik sadece dizellerde var sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: accent754
Aracım benzinli Kitapçıkta dizel- benzinli ayırımı yapılmamış bende araç yazılım menüsünde eksiklik var diye düşünüyordum. Yanıt için teşkkürler
bu direksiyon ayarı bendede var ama değiştirdiğimde bir değişiklik hissetmedim normal mi bu
Ben hep sporda kullanıyorum; bu modda direksiyon ağır ama yol şartlarını ve yüksek hızda aracın kasasını mükemmel netlikte hissediyorum.
Konfor modunda çok çok hafiflemiyor,trafikte yorulacak kadar fazla manevra yapacaksanız ancak farkını anlayabiliyorsunuz.
Ben konforda kullanıyorum ama esmercenin dediği gibi çok ciddi farklar yok aralarında. Zaten olması da beklenmez...
Arkadaşlar focus titanium'u kullananlar olarak size sorularım var.Bizde yaza doğru 2.el bir focus 1.6 tdci titanium & corolla 1.4 d-4d & astra 1.3 cdti sedan cosmo paket araçlardan birini almayı düşünüyoruz. Performans'a göre focus bariz önde ama focus hakkında da bazı soru işaretleri var kafamda,gövde rijitliği nasıl? (bizim 206 resmen kaportası kağıt gibi ve arabaya güneşli bir havada baktığınız zaman her tarafında hafif yamukluklar var focus da böyle sorunlar var mı?)İçerdeki sessizlik nasıl?Bozuk zeminde arabanın içinde çok tıkırtı oluyor mu?Corolla'yı düşünmemizin sebebi hem sağlam hem de daha geniş 2. eli değerli.Opel'in ise 6. vitesi otobanda çok iyi olur diye düşünüyorum.Cevaplayan arkadaşlara şimdi den teşekkürler.
" Alırsın ford olursun lord "
quote:
Orjinalden alıntı: a.akkaya
Arkadaşlar focus titanium'u kullananlar olarak size sorularım var.Bizde yaza doğru 2.el bir focus 1.6 tdci titanium & corolla 1.4 d-4d & astra 1.3 cdti sedan cosmo paket araçlardan birini almayı düşünüyoruz. Performans'a göre focus bariz önde ama focus hakkında da bazı soru işaretleri var kafamda,gövde rijitliği nasıl? (bizim 206 resmen kaportası kağıt gibi ve arabaya güneşli bir havada baktığınız zaman her tarafında hafif yamukluklar var focus da böyle sorunlar var mı?)İçerdeki sessizlik nasıl?Bozuk zeminde arabanın içinde çok tıkırtı oluyor mu?Corolla'yı düşünmemizin sebebi hem sağlam hem de daha geniş 2. eli değerli.Opel'in ise 6. vitesi otobanda çok iyi olur diye düşünüyorum.Cevaplayan arkadaşlara şimdi den teşekkürler.
quote:
Konforda Corolla sessizlik ve amortisör sertliği olarak biraz daha başarılıdır.
Performansta Corolla nın motoru dengeli ve devirlidir,Astra nın 6. vites avantajı vardır,Focus hepsinden iyidir.
Kaportada Corolla zayıftır,kolay çökme yapar,Focus ve Astra oldukca iyidir.
Kasa rijitliğinde Focus çok iyidir.
Tıkırtı konusunda Astra genel olarak iyidir,makyajlı Focus hakkında şikayet duymadım ben çok memnunum,Corolla da genelde tıkırtı var,bende yeni Corolla vardı mesela,Focus çok daha iyi bu konuda.
İkinci el değerlerinde çok bilgim yok ama sanırım hepside iyi olmakla beraber 1-Corolla 2-Focus 3-Astra olabilir.
cevaplarınız için teşekkürler sanırım sonuç belli oldu focus
Yanlış hatırlamıyorsam U_A_Y_C_A nın bi sloganı vardı
" Virajlara bir focusun arkasından aynı hızla giriyim deme, düzlüktede arkadan sellektör atan focus lara yol ver " Atasözünde ( ! ) yanlışım varsa düzeltin lütfen... :)
quote:
ne kadar doğru demiş yaw hayran kaldım...
quote:
Orjinalden alıntı: focus_smmm
Yanlış hatırlamıyorsam U_A_Y_C_A nın bi sloganı vardı
" Virajlara bir focusun arkasından aynı hızla giriyim deme, düzlüktede arkadan sellektör atan focus lara yol ver " Atasözünde ( ! ) yanlışım varsa düzeltin lütfen... :)
quote:
viraj muhabbeti sınıfındaki araçlar için bir derece doğrudur ancak düzlük muhabbetine girenler daha aşırı beslemeli C sınıfı otomobillerle tanışmadılar demektir