Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, metalik gri oldukca sportif gösteriyor
Ben de hergün sabah bizim müşavirdeki birisinin aytozu HB Titanium'a bakıp aynısını düşünüyorum...
Selam Erkan nasıl gidiyor?
Bizim bu taraflarda hava hep yağmurlu işler durdu,yağmurun tangoyla dansını izliyorum hep
koskoca titanium club'da mondeocu yokmu yaa
Merhabalar, Bir aksilik çıkmazsa bu hafta içi işlemleri tamamlayıp aranıza katılmış olacağız Benim merak ettiğim konu orjinal navigasyon var mı focus titanium için, yoksa harici başka bir model mi almalı, öyle ise hangi model tercih edilmeli sizce ?
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 2010 focus titanium sedan dizel ile aranıza katıldım araçtan ilk izlenimlerim sınıfında mükemmel bir araç aklıma takılan bir şey var aracın çok güzel bir teybi var fakat bluetooth özelliği yok eminim bu daha önce tartışılmıştır fakat servisler bluetooth özelliğini sonradan takabiliyorlar mı? sesli komut sistemi çalışıyor mu ve ingilizce komut mu veriyoruz??(hiç denemedim)
quote:
Orijinalden alıntı: desmodus84
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 2010 focus titanium sedan dizel ile aranıza katıldım araçtan ilk izlenimlerim sınıfında mükemmel bir araç aklıma takılan bir şey var aracın çok güzel bir teybi var fakat bluetooth özelliği yok eminim bu daha önce tartışılmıştır fakat servisler bluetooth özelliğini sonradan takabiliyorlar mı? sesli komut sistemi çalışıyor mu ve ingilizce komut mu veriyoruz??(hiç denemedim)
Arkadaşım sıfır mı aldın ikinci el mi, ayıp olmazsa ne kadar tuttu,
x paket mi
bu bluetooth olan model varmı,
kelcevat1976 sıfır aldım 42700 verdim titanyum sedan dizel x paket değil bluetooth yok
quote:
Orijinalden alıntı: desmodus84
kelcevat1976 sıfır aldım 42700 verdim titanyum sedan dizel x paket değil bluetooth yok
anahtarsız çalışma özelliği varmı
yakında Focus III çıkacak ama, Focus III'ün istediğim kalite ve donanıma gelmesi 3-4 yılı bulur. Tıpkı 2004 model Focus ghia I gibi, Tıpkı 2008-10 model Titanium gibi.
Focus'un olgunlaşması(hatalardan arınması ve kaliteli malzeme) genelde üretiminin son yıllarında olduğundan her zaman yeni kasayı düşünmeden tercihimdir. O sebeple 2004 focus ghia aldım, O sebeple 2009 titanium alacağım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme