Şimdi Ara

Titanium Club (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
44.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün izmir'e gidiyorum 1 gün kalıp istanbul'a geçecem oralardaysan ısmarlarım ama bunun gibi bulAmayız
  • Yakın olsaydım gelirdim kardeş artık ne yapalım ne ısmarlarsan onu yeriz
  • inş.
  • slm.lar

Resimdeki araç trend mi, ghia mı yoksa titanium mu ? Titanium olmadığını düşünüyorum ön panelin görünüşünden dolayı..

Trend focuslar düz siyah

Titanium siyahlar ise simli siyah...

Yanılıyorsam düzeltin lütfen...

quote:

Orjinalden alıntı: DamneDMessiaH

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

Bu da yeter bana

Ya bunun boyası düz siyah sanırım... Benim karakız simli siyah...

• quote:

Orjinalden alıntı: focus_smmm

slm.lar

Resimdeki araç trend mi, ghia mı yoksa titanium mu ? Titanium olmadığını düşünüyorum ön panelin görünüşünden dolayı..

Trend focuslar düz siyah

Titanium siyahlar ise simli siyah...

Yanılıyorsam düzeltin lütfen...

Resimdeki araç ne trend ne Titanium... Zaten Türkiye donanım listesinde olmayan Zetec S (arkasında yazıyor) Donanım farklarını merak ederseniz;

http://www.ford.co.uk/Cars/Focus/Models

Avrupa modellerde düz siyah olabilir renk ya da tercih edilebiliyor olabilir emin değilim (siyah renk panther black olarak listeleniyor)

Yalnız türkiyede renk skalasında iki farklı siyah yok... Bu da Trend ve Titanium'un farklı olmamaları gerektiği anlamına geliyor...

• vitesin önünde esp ve rezistans düğmelerinin arasında kare 3 tane delik var onlar ne işe yarıyor
  • Bilmediğimden gene soracağım :

İki farklı siyah yok diyorsunuz. Ama gözle görülür ton farkı var. Ya da benim gözler öyle görüyor.

Acaba bu fark metalik boya farkı olabilir mi?

Ayrıca verdiğin link için teşekkür ederim. Meraktan bende giriyorum o siteye ama maalesef yabancı dilim sıfır. Gene de teşekkürler..
    quote:

Resimdeki araç ne trend ne Titanium... Zaten Türkiye donanım listesinde olmayan Zetec S (arkasında yazıyor) Donanım farklarını merak ederseniz;

http://www.ford.co.uk/Cars/Focus/Models

Avrupa modellerde düz siyah olabilir renk ya da tercih edilebiliyor olabilir emin değilim (siyah renk panther black olarak listeleniyor)

Yalnız türkiyede renk skalasında iki farklı siyah yok... Bu da Trend ve Titanium'un farklı olmamaları gerektiği anlamına geliyor...

• quote:

Bilmediğimden gene soracağım :

İki farklı siyah yok diyorsunuz. Ama gözle görülür ton farkı var. Ya da benim gözler öyle görüyor.

Ayrıca verdiğin link için teşekkür ederim. Meraktan bende giriyorum o siteye ama maalesef yabancı dilim sıfır. Gene de teşekkürler..

Türkiye'de yok diyor arkadaş farklı ülkelere farklı renk seçenekleri olabilir, gerçekden bende görmedim Türkiye'de böle bir şey olsa şimdiye bilgimiz olurdu zaten..

• quote:

Ton farkı olduğunda haklısınız... Zaten ben de bunu dile getirmiştim başta... Ama resimdeki araç Zetec S... Yani Avrupa'da satılan ama Türkiye ye gelmeyen bir paket... Bu da eğer gerçekten resimde göründüğü gibi düz siyahsa Avrupa da düz siyahın da renk skalasında olduğu anlamına geliyor... Türkiye'de ise tek ve sadece metalik siyah seçeneği mevcut ki o da simli (ben böyle isimlendirdim ama varsa bir ad düzeltirseniz sevinirim)

• Teşekkürler. Benim eşimde sedef boya diyor zaten buna. O zaman metalik olmayan siyah düz siyah. Çünkü görmüş olduğum trend lerde genelde bu şekilde.
    quote:

quote:

Ton farkı olduğunda haklısınız... Zaten ben de bunu dile getirmiştim başta... Ama resimdeki araç Zetec S... Yani Avrupa'da satılan ama Türkiye ye gelmeyen bir paket... Bu da eğer gerçekten resimde göründüğü gibi düz siyahsa Avrupa da düz siyahın da renk skalasında olduğu anlamına geliyor... Türkiye'de ise tek ve sadece metalik siyah seçeneği mevcut ki o da simli (ben böyle isimlendirdim ama varsa bir ad düzeltirseniz sevinirim)

• quote:

[Teşekkürler. Benim eşimde sedef boya diyor zaten buna. O zaman metalik olmayan siyah düz siyah. Çünkü görmüş olduğum trend lerde genelde bu şekilde.

Ya ben hala anlamadım yani Türkiye'de mi metalik olmayan düz siyah gördünüz...Benim bildiğim Türkiye'de tek metalik olmayan renk beyaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

vitesin önünde esp ve rezistans düğmelerinin arasında kare 3 tane delik var onlar ne işe yarıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

quote:

[Teşekkürler. Benim eşimde sedef boya diyor zaten buna. O zaman metalik olmayan siyah düz siyah. Çünkü görmüş olduğum trend lerde genelde bu şekilde.

Ya ben hala anlamadım yani Türkiye'de mi metalik olmayan düz siyah gördünüz...Benim bildiğim Türkiye'de tek metalik olmayan renk beyaz..

yalnız beyaz değil, blazer mavi ve colorado kırmızı da opak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkerdogan -- 15 Temmuz 2009; 9:49:03 >
  • quote:

quote:

quote:

yalnız beyaz değil, blazer mavi ve colorado kırmızı da opak...

Yollarda çok görmedim onları ama o zaman düz siyah felan yok titanyumla trend arasında renk farkı yok bunu vurgulamaya çalışıyorum..

• quote:

Yollarda çok görmedim onları ama o zaman düz siyah felan yok titanyumla trend arasında renk farkı yok bunu vurgulamaya çalışıyorum..

Biliyorum Alp hocam... Sadece forumu dışarıdan okuyan olursa bilgiyi yanlış anlamasın düye ekleme gereği duydum...
  • alp2828 ve DamneDMessiaH

Focusu almadan önce baya bi araştırdım. Özellikle forumdan baya bir bilgi sahibi oldum ve bunu da burda bir kaç defa açıkladım. Üstelik de gocunmadım bundan dolayı.

Ben metalik siyah titanium almıştım. Üzeri simli ( sedefli ) idi.

Geçenlerde ADANA da trend ( comfort paket / web sitesinde rastlayamadım ama iç donanımı hemen hemen titaniumla aynı sanırım ) siyah gördüm ve kasada herhangibir sim / sedef ya da benzeri birşeye rastlayamadım.

O yüzden merak ettim acaba bu sim/sedef metalik/opak farkı mı acaba diye ?

Zaten trend olup da siyah renge de fazla rastlamadım doğrusu. Genelde aytozu gri/ege mavi.
  • Donanımsal olarak renklerde farklılık yok......Okey? neyse odur yani...

3 opak renk var.blazer mavi- kolerado kırmızı- beyaz

Diğerleri metaliktir....

üst tarafda bi focus eklemiştim onları ayrı araçlar...onalrın renkleri farklı....bizimkilerle karşılaştırmayalım
  • Şimdi bir comfort paket diyosunuz birde trend ama eğer focus 2 lerden (makyajlı ya da makyajsız) bahsediyorsak titanyum ve tren donanımlar arasında renk farkı yok ama siz hala soruyorsunuz, belki sizin gördüğünüz araç sonradan boyanmışdır, verilere göre konuşuyoruz..

Düzeltildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 15 Temmuz 2009; 15:40:35 >
  • Bu comfort paket i aslında bende sahibinden.com da gezinirken yazılanlardan dolayı okudum. Dikkat ederseniz benim mesajda web sitesinde rastlayamadım ama comfort paket diye belirtmiştim.
    quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

Şimdi bir comfort paket diyosunuz birde trend ama eğer focus 2 lerden (makyajlı ya da makyajsız) bahsediyorsak titanyum ve tren donanımlar arasında renk farkı yok ama siz hala soruyorsunuz, belki sizin gördüğünüz araç sonradan boyanmışdır, verilere göre konuşuyoruz..

Düzeltildi..
  • Ya sonuçda Türkiye'de focus un hiç bir donanımında renk farkı yok sizin gördüğünüz göz yanılması ya da sonradan olan bir şeyler var...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.