Şimdi Ara

Titanium Club (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
44.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahmet clubü sen kurdun gittin megan aldın ya.Memnunmusun bari?
  • VALLA mı ban ben üzüldüm şimdi
    Megane II almış arkadaş
  • selam arkadaslar.
    Benim birkaç sorum olacak, cevaplarsanız beni sevindirmiş olursunuz.
    Ben Aralık ayında Ford Titanium Sedan alacağım
    1. Yılda yaklaşık 10k-12k arası yol yaparım, sizce benzinli mi yoksa dizel mi tercih etmeliyim?
    2. Yeni kasa Mondeo Trend'lerin jantları (malum ST jantına benziyor) aracı teslim almadan önce serviste Focus titanium jantlarıyla değiştirebilir miyiz? Değiştirirsek ne kadar fark verebiliriz?
    Şimdiden teşekkür ederim...
  • Benzinli alın ....
    jantlar konusunda bayii'yi arayıp sormak gerek...ama o jant'dan ziyade daha değişikleri düşünebilirsiniz...dahada benzerleri var st'ye
  • aslında benim Ankara Hurdacılar Sitesi'nde arkadaşım var. O çok uygun orjinal ST jantlar temin edebilirim ancak 18" jant Ankara yollarında kullanamam ben. Ayrıca yanılmıyorsam helezonlar ve yaylarında değişmesi gerekir değilmi?
  • aynen! yoksa leylek olur focus :D zaten potansiyele sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzrnzr

selam arkadaslar.
    Benim birkaç sorum olacak, cevaplarsanız beni sevindirmiş olursunuz.
    Ben Aralık ayında Ford Titanium Sedan alacağım
    1. Yılda yaklaşık 10k-12k arası yol yaparım, sizce benzinli mi yoksa dizel mi tercih etmeliyim?
    2. Yeni kasa Mondeo Trend'lerin jantları (malum ST jantına benziyor) aracı teslim almadan önce serviste Focus titanium jantlarıyla değiştirebilir miyiz? Değiştirirsek ne kadar fark verebiliriz?
    Şimdiden teşekkür ederim...

Aslında bu km ler için dizel alınmaz.Ama psikolojisi farklı.
    Şimdi genelde Focus için söylüyorum.5 bin lira gibi bir fark var aynı donanımın benzinli dizeli arasında.Eğer kredili alınacaksa araç faiz girdisi ile 8 bin lira civarı fark ödüyorsunuz.Bu fark meblağını peşinen araca verip sonra km başına 10-12 kuruş olarak amorti ediliyor.

Sizin (ki benim km me çok yakın.Ben 15k yaparım diye aldım benzinliyi) bu km lerde benzinli almanız gerekiyor diye düşünüyorum.
    Ama dizelinde psikolojisi değişik.Yani ne kadar az km yapsanızda km başına verdiğiniz yakıtı hesaplayınca moraliniz bozulabiliyor.

Fark az olsa dizel alın derim.Ama 7-8 bin lira ciddi rakamlar benim için.

• yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ilk işim benim emektar fusion'u satıp benzinli titanium focus almak. sıfır almak taraftarım değildim, malum çok zarar ediyoruz, ancak ikinci elde nete (sahibinden) ilan veren arkadaşlar çok uçmuşlar gibime geliyor. arada 1-2 bin TL var ve ben 1-2 bin TL daha verip sıfır arabaya binerim, enazından aracın öncesini merak etmek zorunda kalmam. haksızmıyım???
  • dizel tavsiye ederim satarken aradaki fark büyük oranda korunuyor.sürerken de cebi rahatsız etmez.bakımlardaki fark cüzzi.yapılan kilometre ve amorti etme kavramlarına katılmıyorum.
  • Aynı donanıma 6-7 bin fark verip 2-3 sene sonra benzinlisine göre 6-7 bin fazlaya satamazsınız.Trend -titanyum farkıda aynen böyle.
  • Sıfırın tadı ayrıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspava30

Aynı donanıma 6-7 bin fark verip 2-3 sene sonra benzinlisine göre 6-7 bin fazlaya satamazsınız.Trend -titanyum farkıda aynen böyle.

Aslında dediğiniz doğru. 2. el araç satarken alıcı arkadaşlar trend fiyatını baz alarak titanium niye bu kadar pahalı diye sorabiliyorlar. Yani şurada bir araç 20000 TL seninki niye 25000 diye biliyorlar
  • 2. elde mantıklı olan en dolusunu almak.Sıfır alınırken 4 bin fark veriyorsanız 3-4 yaşındaki araçda 2 bin civarında oynuyor.
    Ford trend ile titanyum arasında o kadar çok fark varki?
  • Burası uyumuş yaa hortlatmak lazım
    Ben de 1.6 TDCİ titanyum metalik gri aldım ve size katıldım
  • Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, metalik gri oldukca sportif gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, metalik gri oldukca sportif gösteriyor

Ben de hergün sabah bizim müşavirdeki birisinin aytozu HB Titanium'a bakıp aynısını düşünüyorum...
  • Teşekkürler arkadaşlar size de kazasız belasız sürüşler dilerim
    Acaba hangi değişiklikleri yapmayı önerirsiniz. Ben focus rs nin jantlarını çok beğeniyorum, bulabilirsem bakıcam. Bir de kşimdilik kış lastiği alayım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertiqo -- 8 Aralık 2009; 19:24:20 >
  • MERHABA ARKADAŞLAR 1 HAFTADIR SÜREN KARAR AŞAMASINDAN SONRA , FORD FOCUS TİTANİUM HB TDCİ FIRTINA GRİSİ RENGİNDE OLAN ARACI BEĞENDİM VE ALMAYA KARAR VERDİM..KISMET OLURSA CUMAYA KADAR FATURAMIZ KESİLECEK.. ARKADAŞLAR BU BENİM İLK ARACIM OLCAK KISMETSE VE BU ARAÇ DA DİZEL OLACAK...DİZEL KULLANMA KURALLARINI TİTİZLİKLE NETTEN OKUDUM..SİZİN TAVSİYELERİNİZ NELER OLUR...AYRICA TİTANİUM DİZELLERDE ARABA SIFIRDAN İTİBAREN İLK KM LERDE ŞEHİRİÇİ-ŞEHİRDIŞI YAKIT TÜKETİMİ NE OLUR?...TEŞEKKÜRLER..
  • Katalog'un biraz üstü olur...ne fark ederki ilk ne yakması keyifli sürüşler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamneDMessiaH

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, metalik gri oldukca sportif gösteriyor

Ben de hergün sabah bizim müşavirdeki birisinin aytozu HB Titanium'a bakıp aynısını düşünüyorum...

Erkan nasılsın Samsun a alıştın mı?Aralık ayı sonuna kadar muhakkak bir baskına geleceğim haberin olsun.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.