Şimdi Ara

Titanium Club (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
44.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
    pm'De konuşmuştuk abi...tekrar sağol.

Yakup yaşlandım ben yaşlandım... Mazur göreceksin artık
  • Dün bir Focus hb görmüştüm,plakaları siyah boyalı çevrelerinden kesilmiş,rakamlar iri puntolarla basılmış ve tampona direk plakalık olmadan yapıştırılmıştı.

Bugün sahibiyle tanıştım,bizim tanıdık esnaflardanmış,bildim bileli Ford modelleri kullanır,bir kez benim gibi Laguna II 1.6 alıp kısa sürede satmıştı, "Ford dan vazgeçmekle büyük hata yapmıştım" diyor kendisi..

Plakayı trafikteki tanıdıkları aracılığla özel bir izinle çıkarttırmış, "sen de plastik plakalığı atıp plakanın etrafındaki siyah şeridi beyaza boya ve çift taraflı bant + mastikle tampona yapıştır,hemen hemen aynısı oluyor" dedi.

Gerçekten o plakaya baktıktan sonra benimki çok kaba geldi gözüme.
  • çoğu genç yapar böyle....güzelde gözükür
  • Plaka resmini burda bizimle paylaşabilir misin esmerce, merak ettim ? Yakup kusura bakmasın, bende yaşlı sayılırım. O yüzden merak ettim.
    quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Dün bir Focus hb görmüştüm,plakaları siyah boyalı çevrelerinden kesilmiş,rakamlar iri puntolarla basılmış ve tampona direk plakalık olmadan yapıştırılmıştı.

Bugün sahibiyle tanıştım,bizim tanıdık esnaflardanmış,bildim bileli Ford modelleri kullanır,bir kez benim gibi Laguna II 1.6 alıp kısa sürede satmıştı, "Ford dan vazgeçmekle büyük hata yapmıştım" diyor kendisi..

Plakayı trafikteki tanıdıkları aracılığla özel bir izinle çıkarttırmış, "sen de plastik plakalığı atıp plakanın etrafındaki siyah şeridi beyaza boya ve çift taraflı bant + mastikle tampona yapıştır,hemen hemen aynısı oluyor" dedi.

Gerçekten o plakaya baktıktan sonra benimki çok kaba geldi gözüme.

• quote:

Orjinalden alıntı: DamneDMessiaH

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
    pm'De konuşmuştuk abi...tekrar sağol.

Yakup yaşlandım ben yaşlandım... Mazur göreceksin artık

yok abi estfrlh.
  • Plaka konusunda zaman ayırıp yapıştırma olayına giremediğim için plakalık kullanıyorum ben de... Aracı aldığım yerin verdiği plakalık ses yapmıyordu ama servise gittiğim bayi değiştirip kendisininkini takınca ses yapmaya başlamıştı... Ben de arkasına strafor kesip sıkıştırdım ama yapıştıra olayına geçsem iyi olacak sanırım... Pot durdu çünkü biraz...

Ayrıca ben de merak ettim şu plakayı... Resim olsa gerçekten iyi olurdu
  • Focus un sahibi 60 lı yaşlarında bir genç

Resmini çekmedim çünkü Ford u ve Focus u o kadar övdü ki,işim olduğu için "müsadenizle bir resmini alayım" diyerek 10 saniye daha beklemek istemedim

Ama bir ara çekerim yine de..
  • Alın size resim
     Titanium Club

Titanium Club

Kenarları kesilmemiş ama beyaz ve puntolarda normalden biraz büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F93BE544A -- 2 Temmuz 2009; 19:05:01 >

• Evet hemen hemen plaka aynı,araba da aynı renk yeni kasa
  • Renk katalım biraz daha dimi

Titanium Club
  • uA_Y_C_A plakan soyulmuş benden söylemesi
  • BiliyooooM. Hatta bu resimlerden sonra boyattım

Tango Metallic CiLA yemedi henüz sanırsam
  • Yok henüz değil..
  • Geçen gün işten geç çıkınca arabamı yıkayamadım. Pazar günü de geç kalkınca oto yıkamaya götürmeye karar verdim...

Madem yorulmadım eve gidince cila yaparım dedim ve ne göreyim... Sağ kapı kolunun ön tarafında bir darbe (eğilme ezilme yok) sonucu parmak izi kadar bölgede boya sıyrılmış ve mercimek tanesi kadar alanda boya atmış... Geri dönsem ortalığı yıksam buradan çıktıktan sonra oldu diyecekler... Olduğum yerde yedim bitirdim kendimi sinirden... Şimdi servisteki arkadaşlardan rica ettim, fırsat bulunca rötuş yaptıracağım... Sen gözün gibi bak............

Gitmişken arka tampondaki nazarlıkları da yok ettirsem iyi olacak...
  • quote:

Geçen gün işten geç çıkınca arabamı yıkayamadım. Pazar günü de geç kalkınca oto yıkamaya götürmeye karar verdim...

Madem yorulmadım eve gidince cila yaparım dedim ve ne göreyim... Sağ kapı kolunun ön tarafında bir darbe (eğilme ezilme yok) sonucu parmak izi kadar bölgede boya sıyrılmış ve mercimek tanesi kadar alanda boya atmış... Geri dönsem ortalığı yıksam buradan çıktıktan sonra oldu diyecekler... Olduğum yerde yedim bitirdim kendimi sinirden... Şimdi servisteki arkadaşlardan rica ettim, fırsat bulunca rötuş yaptıracağım... Sen gözün gibi bak............

Gitmişken arka tampondaki nazarlıkları da yok ettirsem iyi olacak...

Geçmiş olsun,baş ve mide ağrısı sebeplerimden biridir.

Muhtemelen yandaki araç yıkanırken fırça sapıyla vurmuşlardır,fırça sapları metal oluyor genelde.

Tekrar geçmiş olsun.

• quote:

Muhtemelen yandaki araç yıkanırken fırça sapıyla vurmuşlardır,fırça sapları metal oluyor genelde.

Tekrar geçmiş olsun.

Yok fırça kullanmıyorlar zaten... O tarafta elektrikli süpürge vardı... Muhtemelen ona çarptı... O kadar da etrafında dolandım arabanın ve nasıl oldu da farketmedim anlamıyorum... Bir de gittim adamlara kola alıp ikram ettim sıcakta yoruluyorlar diye... Üstene 5 TL de bahşiş... Yok yok adam olmam ben...
  • Olsun abi olsun.Bunlarla atlat hep..kazasız belasız....Bu olaylara maruz kalmayan araç yok denecek kadar az....

Bizimde ön tampon çizik biraz...Servis yapıyorsa iyi yaw..boş vakitde gitmek lazım
  • quote:

quote:

Tekrar geçmiş olsun.

Yok fırça kullanmıyorlar zaten... O tarafta elektrikli süpürge vardı... Muhtemelen ona çarptı... O kadar da etrafında dolandım arabanın ve nasıl oldu da farketmedim anlamıyorum... Bir de gittim adamlara kola alıp ikram ettim sıcakta yoruluyorlar diye... Üstene 5 TL de bahşiş... Yok yok adam olmam ben...

Moralini bozma adam olmuşsun zaten adam gibi kalmaya da devam et, boşver olur bazen ..

• Buyrun yeni yıkanmış tango..

Titanium Club
  • abi sen resmin boyutunu hangi programla küçültüyorsun...bence hiç kullanma onu...güzel yapmıyor..

Ama araba güzel
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.