Şimdi Ara

Titanium Club (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
44.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arkadaş benimkinin aynısının grisini aldı onunkide siyah.

Benimki bordo olduğundan koyu olması daha iyi benim için.
  • ilk yakıt aldığımda bende yaşadım onu, pompacının acemiliği o, alışırlar ileride.
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan1636

beyler dikkatlice baktım benimki siyah...

Fakat daha önemli bi sorunum var. Bugün konyada bi opetten yakıt almaya kalktım. herif bi kısmını dışarı döktü. var mı bilgisi olan nasıl tanıyacak pompa depoyu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

Lamba kenarında son nokta.... Bugün servis'e gittim showroom da 3 çeşit focus vardı... işte resimler..

SON Söz size aittir. şuan ki durum böyle... kimseye sormadım ne oldğunu biraz komik olurdu

Benim araç TİTANİUM - AMA PARLAK MADDE

Cok Tesekkürler ... Bizi Aydınlattıgın İçin ...
  • aydınlatılmış sayılmaz ama neyse...öyle olsun...çünkü karışık birşey..ne olduğu belli değil
  • kirli New Focus

Titanium Club

Titanium Club

•  Titanium Club

Titanium Club

Titanium Club

• quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

/>

..

Kac YApıyoor
  • quote:

Titanium Club

c-max titanium jantı var bugün içerenköy carrefour otoparkında X paketli hb bi focusta da bu jantlardan vardı,süper duruyor

• quote:

Orjinalden alıntı: 42has42

quote:

..

Kac YApıyoor

195 civarı bir hız yapıyor hemde hafif eğim yukarı.o hızda bile 200 nm tork üretiyorki bu tork diğer rakiplerinin max torkuna eşit.(corolla,megane,astra)

• Ne Corolla sı Megane ı yahu..

Bugün Bursa ya giderken en az 5 tane kendini rakipsiz sanan Megane dizeli asfalta ektim,yarına kalmaz açar çiçekleri ..

Aha yağmurda başladı valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Ne Corolla sı Megane ı yahu..

Bugün Bursa ya giderken en az 5 tane kendini rakipsiz sanan Megane dizeli asfalta ektim,yarına kalmaz açar çiçekleri ..

fazla asfalta ekme hocam,bizi de ekenler çıkıyor çünkü bugün atalar sahilde güncel kasa M5 le ışıkta kalkmaya yeltendim de sadece yeltendim

• quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

quote:

fazla asfalta ekme hocam,bizi de ekenler çıkıyor çünkü bugün atalar sahilde güncel kasa M5 le ışıkta kalkmaya yeltendim de sadece yeltendim

Sadece Yeltenirsin

Ama Güzel Cesaret etmen yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: 42has42

quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

quote:

Sadece Yeltenirsin

Ama Güzel Cesaret etmen yeter

geçeceğimden değil zaten,ışıklarda hep limitlerde kalkarım ben.alışkanlık olmuş işte

• Birgün buluşSazda şu makineyi iyice öğretsen bana ..

Bugün Bursa ya giderken banada S60 2.0T yol açıyordu

Sağolsun açıp gidiyordu ben 20-30sn sonra 180 le giderken buluyordum onu
  • quote:

Birgün buluşSazda şu makineyi iyice öğretsen bana ..

Bugün Bursa ya giderken banada S60 2.0T yol açıyordu

Sağolsun açıp gidiyordu ben 20-30sn sonra 180 le giderken buluyordum onu

inşallah hocam ben sadece yokuşlarda kalkarken normal kalkıyorum,çünkü yokuşta fiesta tdcilar bile geçer bizim focusları,aşırı patinajda kalıyor ilk iki viteste.

• Ben Focus u %100 verimle kullanmadığımı düşünüyorum,

Aslında her defasında tam performans almak içinde uğraşmadım,yani tam performans kalkış denemelerim en fazla 5-6 keredir,araç 12.250km de şuan.Buluşursak birşeyler kapabilirim gibime geliyor

Mesela şöyle birşey farkettim 4 kere kalkış yap;

1- Normal kalkıp dur
    2- Hızlı kalk
    3- Hızlı kalkıp dur
    4- Yeniden hızlı kalk.

Araç 4. denemede 2. denemeden daha iyi hızlanıyor ve gaz pedalına tepkisi hızlanıyor.
  • ben yokken benim peder çok sakin kullanır,daha doğrusu hızlı kullanır ama hep 2500 de falan vites değiştirir,son 1000 kmdir hep bende araba kendine geldi ama istanbulda yüzlerce focus tdci turbodan dolayı servislerde,bizim de başımıza gelebilir yani,ekonomi arabasını performans aracı gibi kullanmamak lazım
  • Ya birde bu arada bir motoru açma olayı var.

Hadi kaliteli mazottu falandı derken bugün Bursa nın girişine doğru araba iyice silkelendi kendine geldi,yolda devirli kullandım yokuşları falan 3000dd 155km civarı aldım en aşağı,inişlerde 200km civarları gezdim falan filan..

Yeni Focus ların turbo hortumu farklıymış servisin dediğine göre. Bende dediğine göre basıyorum arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 14 Aralık 2008; 0:12:25 >
  • quote:

Ya birde bu arada bir motoru açma olayı var.

Hadi kaliteli mazottu falandı derken bugün Bursa nın girişine doğru araba iyice silkelendi kendine geldi,yolda devirli kullandım yokuşları falan 3000dd 155km civarı aldım en aşağı,inişlerde 200km civarları gezdim falan filan..

benim sana tavsiyem bol bol 3.vites 80-120 yap overboostla,zaten 5.5 sn sürüyor birde 120 civarlarında 5 ten 4 e düşüyorum abanıyorum yine overboost,araba kendine geliyor valla

ekleme : 2007 marttan sonraki bütün focusların yani makyajsız kasaların da turbo hortumu farklı,daha öncekiler her 10 binde bir patlıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 14 Aralık 2008; 0:17:28 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.