Şimdi Ara

Titanium X Paket 2010,2011,2012 özellik farkları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
14.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Fiesta 1.4 dizel titanium x paketlerde bu yıllarda (2010,2011,2012) donanım farkları nelerdir? Varsa başka herhangi motor farklılıkları da var mıdır?

• bu sorunuzu kımse cevaplayamaz :)
  • 2011 model sahibi olarak şunu diyebilirimki, aracımda usb girişi yok.2012 lerde var.sanırım esp farklarıda var.2011 model aracımda esp yok.2012 de var.
  • 2012 1.4 benzinli x paket sahibiyim, evet usb girişi var.. Esp var ama bende güvenlik paketi var, bildiğim kadarıyla güvenlik paketi olmayan fiestalarda esp yok.
  • 2010 da AUX girişi var. Yağmur far sensörü var. ESP yok diye biliyorum. Otomatik katlanan ayna var ki çok Hoşuma gidiyor. Dönemin mondeo larında bile yoktu sanırım otomatik ayna. Mahallede bir mondeo var modelini bilmiyorum onda katlanan ayna yok. Konu eski ama ileride bakacaklar için faydalı olur belki. Bende alırken çok araştırıp tam net Farkları bulamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model titanyum fıestam var. usb girişi yok.esp var..otomatık katlanan aynalar mevcut. 1.4 tdcı dizel...su aralar cok yakmaya basladı.90 km sabıt 5 lıtre yakıyor canmı sıkmaya basladı..
  • 2010 model dizel 1.4 var bende. usb girişi yok. abs, esp, esr, kararan aynalar, katlanan dikiz aynaları, yağmur ve far sensörü var. olmayan şey park sensorü. sonraki modellerde var mı bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu esp yi istedigimiz zaman kapatabiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sawasaz

Bu esp yi istedigimiz zaman kapatabiliyormuyuz?

Kaza yapmak istediginiz zamanda kapatabilirsiniz

• Guzel espriydi😄 boş arazide yanlama yapmak icin sormustum

• 2010 Model Ford Fiesta Titanium X Paket (2009 Kasım trafiğe çıkışlı)
    - Far Sensörü, Yağmur Sensörü, Dijital Klima, Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası, AUX var.
    - Otomatik Katlanır Aynalar, USB, ESP, Arka Park Sensörü yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.