< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Titans (2018) | DC (11. sayfa)
-
-
Crisis on Infinite Earths titansda yer alıcak heralde girişinde gösteriliyor.Hakkettiği yeri bulmuş titans çöplerin yanı -
DC dizi evreninde sadece Flash ve Gotham ilk sezonlarını izlemiş ve bırakmış biri olarak Crisis On Infinite Earths bölümlerini merak ediyorum .Çok bahsi geçti malum.
Hangi dizi/sezon/bölümleri izlemeli ? Hiç izleme gerek yok Crisis On Infinite Earths özel bölümleri izle geç mi dersiniz yoksa ya hep ya hiç mi dersiniz ? -
eğer merak ediyorsanız özel bölümlere bakmanız yeterli öncesinde pek birşey olduğu söylenemez -
teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim. -
2. sezonu Netflix'te izledim. İlk sezona göre idare ederdi. Başlarda iyiydi ama ekip ayrılınca saçmaladılar. Son bölüm idare ederdi. -
İlk sezon çok iyi idi.Fakat ikinci bence olmamış.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kabus 2.sezondan sonra 12 ağustosta 3.sezon geliyor.Fragmandan gördüğüm kadarıyla JOKER geliyor.
EDİT:Bu iron man kılıklı arkadaş kim ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 20 Haziran 2021; 11:10:13 > -
Red Hood
-
3.sezon başladı.ilk bölümden gördüğüm dandik 2.sezona göre daha yüksek bütçeli bir sezon olacağı.
-
Adamlar gömlek değiştirir gibi isim değiştiriyor.Daha
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.yeni new robin idi şimdi olmuş red hood. -
Demek ki 2.sezon millette öyle bir hayal kırıklığı yaratmış ki kimse dizinin yüzüne bile bakmıyor artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moldova_loverDemek ki 2.sezon millette öyle bir hayal kırıklığı yaratmış ki kimse dizinin yüzüne bile bakmıyor artık.
Hocam bence direkt berbat olmuş ya. Acayip sıkıldım, atlaya atlaya izlemek bile sıktı. Bence bu dizi kafayı yemiş Batman sahnesinde zirve yaptı, bundan sonra iptal edilene kadar aşağı doğru yuvarlanmaya devam edecek.
-
1.sezonu keyif alarak izlemiştim fakat 2.sezon aşırı sıkıcıydı hele o sezon finali
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.(donna troy'un kafasına direk düşürüp öldürtmeleri) insan aklı ile dalga geçer gibiydi sonunu getirmeden ileri alarak kapattım. Bahsettiğim karakter dönmezse izlemeyi düşünmüyorum.
-
3.sezonda dönmüyor.
-
Diziye yeni başladım 2.sezondayim aklıma takılan bir şey var..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala takipçileri varsa 4.sezon ilk 2 bölüm gelmiş.
-
Artık cw dizilerinden hallice olmuş bir dizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakmayacam bile
@funder
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X