Şimdi Ara

Titans (2018) | DC (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
9
Favori
12.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar salak bir bölümdü ki Baba biz ne izliyoruz diyen Ziya Şengül gibi baktım ekrana en son.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Crisis on Infinite Earths titansda yer alıcak heralde girişinde gösteriliyor.Hakkettiği yeri bulmuş titans çöplerin yanı
  • DC dizi evreninde sadece Flash ve Gotham ilk sezonlarını izlemiş ve bırakmış biri olarak Crisis On Infinite Earths bölümlerini merak ediyorum .Çok bahsi geçti malum.

Hangi dizi/sezon/bölümleri izlemeli ? Hiç izleme gerek yok Crisis On Infinite Earths özel bölümleri izle geç mi dersiniz yoksa ya hep ya hiç mi dersiniz ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    eğer merak ediyorsanız özel bölümlere bakmanız yeterli öncesinde pek birşey olduğu söylenemez
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    rica ederim.
  • 2. sezonu Netflix'te izledim. İlk sezona göre idare ederdi. Başlarda iyiydi ama ekip ayrılınca saçmaladılar. Son bölüm idare ederdi.
  • İlk sezon çok iyi idi.Fakat ikinci bence olmamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kabus 2.sezondan sonra 12 ağustosta 3.sezon geliyor.Fragmandan gördüğüm kadarıyla JOKER geliyor.

EDİT:Bu iron man kılıklı arkadaş kim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 20 Haziran 2021; 11:10:13 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Red Hood

• 3.sezon başladı.ilk bölümden gördüğüm dandik 2.sezona göre daha yüksek bütçeli bir sezon olacağı.

• Adamlar gömlek değiştirir gibi isim değiştiriyor.Daha

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    yeni new robin idi şimdi olmuş red hood.
  • Demek ki 2.sezon millette öyle bir hayal kırıklığı yaratmış ki kimse dizinin yüzüne bile bakmıyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Demek ki 2.sezon millette öyle bir hayal kırıklığı yaratmış ki kimse dizinin yüzüne bile bakmıyor artık.

Hocam bence direkt berbat olmuş ya. Acayip sıkıldım, atlaya atlaya izlemek bile sıktı. Bence bu dizi kafayı yemiş Batman sahnesinde zirve yaptı, bundan sonra iptal edilene kadar aşağı doğru yuvarlanmaya devam edecek.

1.sezonu keyif alarak izlemiştim fakat 2.sezon aşırı sıkıcıydı hele o sezon finali

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    (donna troy'un kafasına direk düşürüp öldürtmeleri)

insan aklı ile dalga geçer gibiydi sonunu getirmeden ileri alarak kapattım. Bahsettiğim karakter dönmezse izlemeyi düşünmüyorum.

• -Bane kullanıcısına yanıt

3.sezonda dönmüyor.

• Diziye yeni başladım 2.sezondayim aklıma takılan bir şey var..

Dawn Granger ilk sezon Hank Hall ile takılıyordu da 2. Sezon ne oldu da Dick Grayson ile yakınlaştı o kadar dikkatli izledim anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala takipçileri varsa 4.sezon ilk 2 bölüm gelmiş.

• Artık cw dizilerinden hallice olmuş bir dizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bakmayacam bile

@funder

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.