Şimdi Ara

Titans (2018) | DC (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
12.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chris Traeger

Dick Grayson keşke Nightwing kıyafetini giyseydi ama çokta önemli değil. İkinci sezon ilk sezon gibi iyi olsun yeter.
    Giyecek. Kostümü sızmıştı sonra sildiler. Bu resim flashback olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Aynen baktım internete. Öyle haberler varmış. Çok iyi bence. Dört gözle bekliyorum yeni sezonu.

• Titans Season 2 premieres September 6th on DC Universe! Batman, Deathstroke, Ravager, Jericho, Aqualad, Superboy and Krypto join the cast this season.

• 1. sezon sonunda bunların içine siyah karanlık gibi bir şey girmişti. O konu ne oldu? Bu kızın babası nerede?
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    izlediğim çizgi filmden spoiler

raven'ın babası anlındaki taşa hapsolmuş orada kaçmıştı sonra o taşa geri döndü fragmanda da raven'ın alnında taş var belki o taşa hapsolmuştur nasılını da gösterirler herhalde
  • Uzun fragman geldi

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 2*1

Trigon'u çabuk harcadılar, bütçe meselesi büyük ihtimal. En azından bu bölümü geçen sezonun finali olarak izleseydik daha etkili olabilirdi. En azından Deathstroke fena durmuyo, güzel bi sezon daha izleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Engineer

2*1

Trigon'u çabuk harcadılar, bütçe meselesi büyük ihtimal. En azından bu bölümü geçen sezonun finali olarak izleseydik daha etkili olabilirdi. En azından Deathstroke fena durmuyo, güzel bi sezon daha izleyebiliriz.

Erken harcamalarına üzülmedim Deathstroke çok daha iyi bir villain ekibe de daha uygun. Büyülü karakterler karşısında Titans gibi büyücüsüz ekipler tam oturmuyor o yüzden uzatmamaları iyi olmuş. Tam sezon finaliydi ayrılıklar yeni üsse geçiş falan derken sezonu güzel bitirebilirlerdi.

Bu bölümü sezon finali değil de yeni sezona bırakalım diyeni derhal kovsunlar şirketin kapısından içeri almasınlar.

• Setten kostüm fotoları gelmiş

Titans (2018) | DC
    Titans (2018) | DC

• Başka bi gezegenden zenci geliyo, kuyumcudan kolye çalıyo Zenci kadın da gülümseyip "you are crazy" diyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 23 Eylül 2019; 3:16:55 >

• Deathstroke
    da çıktı ya...

• Son sahnedeki kimdi ya, Deathstroke'un çocuğu falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 29 Eylül 2019; 18:31:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Son sahnedeki kimdi ya, Deathstroke'un çocuğu falan mı?

Evet oğlu Jericho.
  • İlk sezonu bitirdim. Bazı senaryo açıkları olsa da iyi gibiydi. +18 süper kahraman dizileri iyi gidiyor sanırım. Efektler biraz daha iyi olsa daha da severdim. Arrow'u dördüncü sezonda bırakmıştım sanırım. Bunu bırakmazsam güzel olacak.

• 2. Sezon flash arrow dizileri kalitesinde bütçe ayirmamişlar bu diziyide yedin dc.

• Deathstroke filan çıkınca heyecanlandık ama bu 2.sezon resmen çöp.Dizi tamamen flashback oldu.Sezon bitecek adam gibi bir bölüm yok...
  • flash back sahneler baydı artı 2 sezon tırt madem bu kadar flash back yapıcaklar 1 sezon yerine eski hikayeyi anlatsalardı...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.