Şimdi Ara

Titans (2018) | DC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
12.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk bölüm gayet iyi bence hatta diğer dc dizilerine göre kat kat iyi
  • dövüş sahneleri dc dizileri içinde en iyisiydi. bundan sonra black lightning i seyrettim kadın diğer kadına vururken yakınından bile geçmiyor yumruğu.
  • Umut verip, sizi hayal alemine daldiran, sonra en mutlu anınızda birden karakteri değişip "ne Nalet biri oldun sen" dedirten kızlar gibi DC dizileri.

Arrow ne efsane başlamıştı, Flash ne güzel gidiyordu. Şimdi kadın triplerine mahkum ezik süper kahraman dizilerine dönüştuler.

İnşallah Titan kendini kurtarır ve o karanlık havayı kaybetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.Fakat titans dizisinin bölüm sayısının az olması , cw da olmaması ve en önemlsi de önünda flash ve arrow gibi ders çıkarıacak yapımlar olmasından dolayı flash ve arrow çöplerinin yolundan gitmeyecektir diye umut ediyorum.

Diziye gelirsek dick grayson ve raven gayet güzel yansıtıldı ilk bölümden hele de dick in dövüş sahnesi muazzamdı.Starfire ı bende beğenmedim hiç.Starfire diyince baka baka doyamayacağın çekicilikte bir kadın olması beklerken önümüze zenci itici bir kadın geldi.Beast boyun da cgi ı da çok yapay duruyodu ama daha erken onun hakkında konuşmak için.

Genel olarak iyi başladı ama bu çizgisini bozmazsa güzel olur.

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    benim umudum var açıkçası 13 bölüm olacakmış galiba flash ve arrow gibi 20-25 bölüm olsaydı kesinlikle onlar gibi leş olurdu ama az bölüm olması konuyu iyi işleyeceklerini düşündürdü bana nedense
    ayrıca gotham da cw dizisi olmasına rağmen güzel bir dizi bence hatta diğer dc dizileriyle karşılaştırınca efsane bile denebilir
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    hocam araştırırsanız sanırım stargirl e ayrı bir dizi çekiliyor ve başrol oyuncusu sarışın biri.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    2019 da stargirl dizisi gelecekmiş evet ama buradaki starfire karıştırdınız galiba

star fire -->

stargirl -->

• İlk bölüm için bayağı iyi duruyor.Robin'in dövüş sahnesi iyiydi bayağı. Brenton Thwaites ,Dick Grayson/Robin karakterine cuk oturmuş. Bu adam Dick Grayson'u oynamak için doğmuş sanırım. Umarım ileride Nightwing kostümü ile görürüz.

Ve gel gelelim Starfire'a. Abicim o ney öyle yav? Abi yani ırkçı değilim de bari kadın biraz güzel olaydı. Starfire taş gibi, erik gibi hatun. Bu ne bileyim pavyondan çıkıp gelmiş gibi. Umarım ilerki bölümlerde düzelir şekli şemali.
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    evet hocam karıştırmışım ben ama kostüm acayip benziyor doğrusu stargirl ün güçleri ney acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    benimde dc evreni hakkında çok bir bilgim yok ama Legends of Tomorrow dizisinde 1-2 bölüm gözükmüştü karakter
    elindeki asa ile savaşıyordu ve uçabiliyordu detayları bende bilmiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

benim umudum var açıkçası 13 bölüm olacakmış galiba flash ve arrow gibi 20-25 bölüm olsaydı kesinlikle onlar gibi leş olurdu ama az bölüm olması konuyu iyi işleyeceklerini düşündürdü bana nedense
    ayrıca gotham da cw dizisi olmasına rağmen güzel bir dizi bence hatta diğer dc dizileriyle karşılaştırınca efsane bile denebilir
    gotham cw de yayınlanmıyor hocam, öyle olsa çoktan diziye aşk katıp içine etmişlerdi
  • biliyorum onu ama tek nedeni bu olamaz bence ya hatta olmamalı sonuçta hepsi dc evrenine bağlı diziler (flash-arrow-legends of tomorrow da olduğu gibi gotham titans da aynı evrene bağlı değil mi) ve biri iyiyken diğerlerinin leş olması bana çok anlamsız geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

biliyorum onu ama tek nedeni bu olamaz bence ya hatta olmamalı sonuçta hepsi dc evrenine bağlı diziler (flash-arrow-legends of tomorrow da olduğu gibi gotham titans da aynı evrene bağlı değil mi) ve biri iyiyken diğerlerinin leş olması bana çok anlamsız geliyor
    Suç bence dc yöneticilerinde, cw denen kanala böyle kahramanlar emanet edilir mi? Flash bi ara araba kovalıyordu daha ne denir bilmiyorum

• Suçu direk CW'ye atmakta doğru olmaz cw'deki dizilerin yapımcılarıyla bu dizininki aynı. Bildiğim kadarıyla DC'nin hakları Warner Bros'ta Greg Berlanti denilen adam geçmiş Green Lantern gibi çöp bir filme imza atmış bir isim Warner Bros'un o zaman yol vermesi gerekirken hala daha DC'nin tüm dizileri bu adamlara emanet ediliyor. Sadece Titans değil Stargirl, Doom Patrol, Batwoman gibi dizilerinde yapımcılığını üstleniyor.
  • o zaman DC den güzel yapım görmek hayal gibi
  • 2.bölümde iyiydi. Starfire yok. Grayson ve Rachel üzerine bölüm. Dizi şu an itibariyle iyi gidiyor inşallah Beast Boy ve Starfire dizide daha fazla yer alınca bozulmaz.

BMS'den Thad'i Hawk rolünde görmek farklı hissettirdi. Ses tonu falan garip geldi. Alışkanlık işte Grayson kostümü giydiği zaman killer moduna geçiyor resmen. Dövüş sahnesinin şiddeti çok iyiydi. Böyle devam eder umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 19 Ekim 2018; 16:39:4 >

• Dizi beklediğimden çok daha iyi, lakin Titans değil de Nightwing dizisi yapsalarmış daha yerinde olurmuş.
  • Gotham hariç tüm dc ve marvel süperkahraman dizilerini izlemiş olarak(bazılarını 1 2 sezon veya 4-5 bölüm izledim tabi.Hepsini tam izleyecek kadar işsiz değilim.).İzlediğim en iyi ilk 2 bölüm titansdır bunu rahatlıkla söylebilirim.Bu tarz dizilerde çizgi romanlarla tutarlılık ararım fakat bu dick grayson bir harika.Hiç şikayetim yok.

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    gotham öneririm en iyi dc dizisi bence biraz polisiyeye kayıyor çok süper güç olayı yok ondan olabilir belki ama diğerlerinden çok daha iyi
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten Dick Grayson'u izlerken bir zevk alıyorum. Adam harika dövüşüyor ve eleman da cuk diye oturmuş. Ama bence bu sezon sonunda Nightwing kostümünü giyip, eski sakin haline döneceğini düşünüyorum. Yani dönmesede olur. Ama işte bir umut benimki de.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.