Şimdi Ara

titreşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fifa 11 i pc de oynuyorum. logitech rumblepad 2 var ama titreşimi çalışmıyor.
    fifa 10 da gayet güzel çalışıyordu. yazılımı tekrar yükledim. update i kontrol ettim ama yok. çalışmıyor.
    ifa 11 demi titreşim yok, yoksa bendemi sorun var. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

• aynen... Vibrationa basıyorum olmuyor tekrar basıyorum yine olmuyor :D
  • sanırım pc de fifa oynayan kalmadı. herkez konsola mı geçti arkadaşlar.???
    yok mu bilen yardımcı olacak olan. titresek hiç fena olmayacak :)
    oyunun orijinalini alıp ea ya kayıt olursan acılır titreşim diye bir durum varsa gidip orijinal oyunda alıcam :)
    zaten almayı düşünüyorumda hani buda süreci kısaltır :)
  • arkadaşım bende orjinal oyun var.aynı kol var.eanında logitechide kayıt ettirdim siteye.

OLMUYOR !

Sırf bunun için orj. oyun alma.
    Yani tabiki orjinal oyun almalı herkes ama eğer sırf bunun düzeleceğini sanıyorsan ve onun için alıyorsan alma...

Benimki orjinal.Logitech Rumplepad2'yi kayıt ettirdim.FIFA'yıda kayıt ettirdim.

Yine titremiyoruz
  • teşekkürler hunglasxx

orijinal oyun almamdaki niyet pc ye daha az önem veren ea nın dikkatini çekmek için..
    bence pc de oynayanların %90 ı netten indiriyo. o yüzdende konsollarla pc arasında bir sürü fark var.
    bir diğer nedende türkiye ligindeki oyuncuların tipleri üzerindeki belki biraz daha fazla durabilirler.
    geçen seneki galatasaray yüzleri ile bu senekiler aynı :) adamlar dönüp bir kere bile bakmamışlar.
  • Kesinliklke katılıyorum...

Ben 2007 senesinden beridir aldığım tüm oyunlar orjinal.
    şuan 12 yaşındayım.Kendim para biriktirip,kendim alıyorum.Bu kadar basit bu olay.

Aileye yük olma gibi birşeyde söz konusu değil.Şimdi tüm korsan oyunlarımı çöpe attım.Evde 30 tane falan oyun var.Hepside orjinal.

Dikkat etmek lazım bu konuya...

Ayrıca o titreşim olayını bulursan bana özel mesaj atarak benlede paylaşırsan çok makbule geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad'te Titreşimi Kapama?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.